Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
egy dolgot áruljatok el:itunes az hogy tud szinkronizálni a könyvtárral ahol a zene van, mert ha mozgatom zenék helyé, vagy újat rakok fel, automatikusan nem érékeli, és nem is találok parancsot rá, vagy újból add folder?
Ha valakit érdekel ez a dolog, akkor szerintem írja meg ide, de nekem már az is jó, ha ketten összeállunk. Szívesen átutalok neked 7.50-et...de jöhet hozzám is.
Nekem új iPod Mini-m van. Elméletileg tényleg lehetséges a 18 órás üzemidő, de persze sok minden befolyásolja ezt, pl. a háttérvilágítás mennyit megy, külső hőmérséklet, stb.
visszaolvastam kb. 60 beírást, nem találtam. sajnos látnok sem vagyok, hogy ráérezzek ki-mikor-mit... meg nem kell nekem az álszentség! ha titeket érdekel egy dolog, találtok hozzá egy fórumot, amin már van mondjuk 2000 (tudom, itt nincs annyi) hozzászólás, akkor mindet visszaolvassátok. LOL :D na de hát legyen, szténézek figyelmesebben most sokkal több időm van, mint az előbb. mindenesetre ha nem csak okoskodók tudnának reagálni, akkor boldog lennék. részemről téma lezárva.
Na most ebben nincs igazad. Olvass vissza, igenis. Ez nem chat, hogy elszáll az amit beszélgetünk, hanem FÓRUM. Azaz minden ami itt "elhangzik" visszakereshető, pont olyan esetekben mint most a Tied. Tehát ha infó kell irány a google vagy olvass vissza. Ha meg kérdésed van, tedd fel és ha még nem volt felvetve a dolog, akkor válaszolunk rá. De ez bizony már volt, épp a minap.
A legujabb verzioju iTUNES szoftver mar tartalmaz utalasokat arra,hogy az iPOD hamarosan kijon a telefonos variacioval is....... A jelenleg meglevo tobb fajta lejatszot pedig folvaltja majd az egysges szines kijelzos iPOD photo, aminek a legkisebb 20gig valtozata mar $299 ert fut az usa boltokban!