Bubic,igaz ez az üzenet a szívemből szólt,de ha mégegyszer végigolvasod a fórum eme részét meglátod,hogy én is csak bemásoltam és az előttem hozászóló "berkics" nevezetű szentlélek írta.
Igazából megterhelő munka délelőtt nem volt a szerdai meccs miatt. Egy biztos, ilyen gyors 206 centis csóka nem nagyon rohangál mifelénk. A keze is extra egy 4-eshez képest, itt a kérdés csak az, mit teljesít majd akkor, ha rendesen védekeznek rajta. Meglássuk Fehérváron. Tényleg. Összefutunk veled te csapatbomlasztó divat?:-)
"elpártol a sok divat, ahogy nem megy a csapatnak, és pl. Oázis is bevállalja, h otthonmarad"
igaz nem így s pont ebben a rövidített formában, de TI írtátok magatokról a MAFC sikeretek után, visszakeresheted jóval korábban (aki nem hiszi, járjon utána!)
tőletek ollóztam, hisz' ahogy ti is, mi is bekukkantunk olykor a szomszéd ablakán...
ha ez téged magnyugtat, nem kurvultunk el, egyetlen személy "divatozik" nálunk, de ő már ilyen marad, sosem heveri ki, megszoktuk, mi divatok :)
nah, most törölheted a homlokod s hátradőlhetsz
tehát a szánalmas kis pondró te vagy, komám, egyrészt már ezért a bélyegért, másrészt mert először tájékozódnod kéne alaposabban, s után címezni a borítékot ;)
Na végre hazaérkeztem Pécs mellől, a messzi Bakonyból és mostanra olvastam el ezt is ill. az MNK-t is.
Wazze manapság tényleg a legdrágább kincs az információ. Nem olvasok netet 4 napig, aztán mindenki csodálkozik, hogy nem tudom mik történnek a csapat házatáján. Telefonon persze beszéltem több emberrel ez idő alatt, de ezek szerint mindenki evidensenek veszi, hogy ami fent van a neten arról már mindenki tud.
Imy: A projektünk nagy valószínűséggel a héten realizálódik. Majd jelentkezem.
Nagy unalmamban szétnéztem néhány csapat szurkolóinak a fórumán, és összefostam magam a röhögéstől... A körmendiek egymást akarják fejberúgni, albáéknál nagy a nyugalom, de az Univer... kurvajó... Meszlényi vérét akarják, de a legtanulságosabb a tegnapi meccs előtt íródott... Alig várom, hogy csabesz is lássa...:DDDD Meg oázis!:)))
b-crazy
Csatlakozott: 2005.06.11., Szombat, 19:13 Hozzászólások: 41 Tartózkodási hely: CEE (Közép-kelet EU), hétköznaponként Debrecentől Nagykanizsáig az ország 33 pontja közül valahol Elküldve: Szomb. Feb. 04, 2006 12:53 pm
lapip írta:b-crazy írta:
Kedden a Trendo-ban lesz alkalmuk a játékosoknak és a nézőknek (!) is megtudni a nemszurkolás pontos okát! Igen, nézőknek, mert a szurkolók azok tudják, mi-miért történt.
Csak tudod, nem 3 embernek kéne ott lennie! bár magunk között is megbeszélhetjük! hát ez az, pontosan ezért írtam, kis figyelemfelkeltés, reklám, és egyáltalán nem a vendéglátóhelynek, hanem a csapatnak és a lehetőségnek; de tudjuk jól, fikázásban mindenki nagy király ebben az országban, itt mindenki okos, mindenki mindent jobban tud ill. csinálna
olvastad az Indexen az Olaj topikot? elpártol a sok divat, ahogy nem megy a csapatnak, és pl. Oázis is bevállalja, h otthonmarad
Szép az időő 100 evezőő Csobban a vízben mááár magasra szárnyal a dal 100 fiatal éneke vígan száááál Egy duna parti csónak házban nagy a jókedv minden nap...
De még jól szólna az "Amuri partizánok" dala is
vagy a "A pártal a néppel egy az utunk" című szám is ;=))
Egyszer tojásékkal kimentünk a Szolnok-Eger asszem nbII-es meccsre... arra is csak azért, mert vmi egrit akart megverni (megtörtént) és azt akartam látni... Asszem 2-2 lett + dögunalom...