Keresés

Részletes keresés

beetee Creative Commons License 2007.11.30 0 0 5121

Mi szeretnénk megköszönni a videót, nagyon jó volt látni!

Az egész család látta már, sőt a szomszédok is elkérték.

Tervezzük, hogy lemásoljuk és elkezdjük terjeszteni. Ehhez a beleegyezésed is kellene! Ha igent mondasz, egy méltányos %-ban megállapodhatunk. (Kodynak természetesen nem adjuk sem kölcsön, sem el, ahogy eddig is kérted)

Köszi

;))))

Előzmény: backdrive2 (5119)
backdrive2 Creative Commons License 2007.11.30 0 0 5119
Akkor nyolc:))))))
Előzmény: sarkat5 (5118)
sarkat5 Creative Commons License 2007.11.30 0 0 5118
én 8-át tudtam, de ha 8, ha 10, szolnokon úgysem játszik. :-(
Előzmény: BigRicsi (5117)
BigRicsi Creative Commons License 2007.11.30 0 0 5117

Jay 10-én jön.

stellerzs Creative Commons License 2007.11.30 0 0 5116
Szóljatok időben ha Robert lapátra kerül,ne happolja el előlünk senki. :)
Előzmény: Törölt nick (5114)
nazol Creative Commons License 2007.11.30 0 0 5115
De jó nektek, hogy az a gondotok, hogy kit ne nevezzetek...
Előzmény: Törölt nick (5101)
Redick Creative Commons License 2007.11.30 0 0 5113
Görögben átképezték. Most már hármascenter.
Előzmény: GordonGekko (5112)
GordonGekko Creative Commons License 2007.11.30 0 0 5112
miazhogy kiscenter???? POsch Ede világosan leírja évek óta: négyescenter!!!! :)
Előzmény: AlBaPaPi (5110)
GordonGekko Creative Commons License 2007.11.30 0 0 5111
mér Cece már nem magyar?
Előzmény: Törölt nick (5101)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.11.30 0 0 5110
Nemcsak mi nem nyertünk, hanem sokan mások sem.
Azt azért elmondhatjuk, hogy aki éppen nyert, nem gyenge játékosállománnyal tette azt.
A jó játékosállomány szükséges, de nem elégséges feltétele a bajnokságnyerésnek.
Sorolhatnám a nem kevés egyéb tényezőt, ami szintén fontos, de csak egyet emelek ki, aminek azért híján voltunk: a szerencse.
A jó játékosállomány és a csapatjáték nem zárja ki egymást, de továbbra is állítom, hogy gyenge kerettel, csak a csapatjátékban bízni nem érdemes.
Sőt továbbmegyek, klafa csapatjátékot csak egyénileg is jól képzett játékosok tudnak játszani. Pl. hiába dolgozol ki vkinek hibátlanul egy open trí helyzetet, ha az illető a végén nem dobja be.

Mindemellett számomra is fura koncepció mentén történik az "erősítés".
(Nekem) továbbra is Nuber és Brown a két leggyengébb láncszem.
Eddig ugye folyamatosan négyest akarunk cserélni (Jackson és most Chad), holott Henderson nem annyira rossz, mint a fenetbb említettek. Tudom, a kényszer.
Pletykaszinten írnak Horváth Zoliról, aki szintén kiscenter. Nem lenne baj, nem azért mondom. :-)
Hallani Spivey nevét, aki sokkal jobb, mint Brown, de ha haragszunk Banks-re, akkor ennyi erővel haragudhatnánk Jayre is. (Én haragszom is kicsit :-).
Nubcsiról szó se esik. Mindenki legyint egyet: " őt ezért hoztuk". Hát nem tudom.

Tavaly egyszer Gekkoékkal beszélgettünk, és azt próbáltam nekik elmagyarázni, hogy a szerződésekkel lehet a baj. Ha azt úgy írják meg, hogy gyakorlatilag semennyire vagy minimálisan érdekelt egy játékos a meccs megnyerésében, akkor nincs miről beszélnünk. Vegyük az előző szezont! Tele voltunk jobbnál jobb játékosokkal, elvileg simán nyernünk kellett volna a bajnokságot (excelben ki is hoztam :), közben viszont lehetett látni, hogy nem szakadnak meg a skacok a pályán. Vagyis motiválatlanok, vagyis jó nekik az állóvíz. És nincs igazuk?
Dehogynem! Ha vereségek, gyenge produkció esetén is szinte annyit keresnek, mint győzelemnél, hülyék lennének megdögleni.

folyt. köv.

Előzmény: Törölt nick (5096)
Redick Creative Commons License 2007.11.30 0 0 5109
Találós kérdések:

Egy kis házban öt kis szoba sorakozik szépen, öt kis ember bújik oda melegedni télen. Fehér pokróc egész földön, nem is szövik, az égből jön. Se oldala, se feneke, mégis megáll a víz benne.) Akkor vagyok legmelegebb, amikor hideg van. Akkor vagyok leghidegebb, amikor meleg van. Zöld istállóban fekete lovak piros szénát esznek. Se hárfája, se gitárja, mégis szól a muzsikája. Melyik út nem porzik sose?   Melyik kör lehet szögletes? Foga van és mégsem eszik. Éjjel-nappal mindig jár, mégis egy helyben áll.  

Várom a válaszokat!

drica Creative Commons License 2007.11.30 0 0 5108
olyan határozott vagy. vagy mégse?
nekem mindegy, még van 24 órád kitalálni, hogy akarsz-e dobot vagy sem.

:)))
Előzmény: Redick (5106)
Redick Creative Commons License 2007.11.30 0 0 5107

Mittomén.

Előzmény: GordonGekko (5105)
Redick Creative Commons License 2007.11.30 0 0 5106

Nem kell dob! A Körmend ellen is akkor vót jó, amikor nem vót.

Vagymi.

Előzmény: drica (5104)
GordonGekko Creative Commons License 2007.11.30 0 0 5105
ezek nem szónokiak?
Előzmény: Redick (5097)
drica Creative Commons License 2007.11.30 0 0 5104
aha. vagyis majd #5dobos cipeli :)
Előzmény: Redick (5103)
Redick Creative Commons License 2007.11.30 0 0 5103
El is hozod?
Előzmény: drica (5102)
drica Creative Commons License 2007.11.30 0 0 5102
nyugi, nyugi, a dob már nálam van, lesz :)
Előzmény: Redick (5100)
Redick Creative Commons License 2007.11.30 0 0 5100

Most olvastam az albakosaron.hu-n a beharangozót. Holnap tényleg zengjen-zúgjon a hajrá Alba, csak attól félek megint nem lesz dobunk.

:-))

Redick Creative Commons License 2007.11.30 0 0 5099
Jobbró balra kell olvasni. Arabul van.
Előzmény: Guczi (5098)
Guczi Creative Commons License 2007.11.30 0 0 5098
Nem értelek kristály tisztán. Mintha visszafele beszélnél. Szó miről is van szó???
Előzmény: Redick (5097)
Redick Creative Commons License 2007.11.30 0 0 5097

The second extreme basketball show will be held at the Arena of Albacomp Basketball Team on 29th December in Szekesfehervar, Hungary. Face Team has already performed at many basketball halftime on many big events such as NBA Europe Live Tour 2007, Supercup 2007 in Bamberg, Germany, in Euroleague at the O.A.K.A. Olympic Arena at Panathinaikos vs.

The second extreme basketball show will be held at the Arena of Albacomp Basketball Team on 29th December in Szekesfehervar, Hungary.

Face Team has already performed at many basketball halftime on many big events such as NBA Europe Live Tour 2007, Supercup 2007 in Bamberg, Germany, in Euroleague at the O.A.K.A. Olympic Arena at Panathinaikos vs. Maccabi Tel-Aviv game's halftime, at the 2006-2007 Championship winner Montepaschi Siena in the playoff in the Italian Championship and money other basketball games and events around the World!

The Face Team Acrobatic Basketball Team includes slam dunkers, freestylers (ball handling, dribbling), and acrobatic dunkers who are the most spectacular part of the show. The team is getting famous all around the world with their Slam Dunk Show and has many fans from lots of countries. If you have a chance to come to see their show to Hungary, do not hesitate to check their website (www.faceteamshow.com) and get in touch with the team's secretary via e-mail for further information.

AlBaPaPi Creative Commons License 2007.11.30 0 0 5095
Fölösleges rám kihegyezned minden hozzászólásodat, ui. kicsi az esélye, hogy azért történnének az események mert leírtam a véleményem.
Annak nagyobb, hogy a csapat környékén is rájöttek, mennyire gyengék vagyunk.
Mondjuk nem volt nehéz, minimális szakértelemmel szemlélve a mérkőzéseinket látszott, hogy pl. Brown nem egy Spivey.
Sok évekkel ezelőtti példáknak semmi értelme. Egy csapatot mindig az adott mezőnyhöz kell hasonlítani.
Ezt a csapatépítést is túlmisztifikálod, ill. nem tudom, hogy hányadik meccsig épül fel egy csapat. Vagy akkor bérletvásárlás előtt ki kéne hirdetni, hogy ebben a szezonban csapatépítés folyik, cél a nyocbajutás.

folyt. köv.
Előzmény: Törölt nick (5092)
Boomer76 Creative Commons License 2007.11.30 0 0 5091
Redick Creative Commons License 2007.11.30 0 0 5090

Nem vagyok benne biztos, hogy Banks akkora vásár volt(lesz) az Asénak, ahogyan itt páran képzelik.

Guczi Creative Commons License 2007.11.30 0 0 5089

Ezek szerint Jay már biztosan jön Fehérvárra? Vagy csak szeretnénk? És ha igen, akkor mikor?

Más!

Én sem örülök, hogy Banks az ASE-ban fog szerepelni. Igaz, lehet, hogy nincs nagy formában, de ha itt 43%-os játékkal 30 valahány pontokat dobált, akkor ott 20%-os munkával 18-20 pontos játékos lesz az ELEJÉN!!!! Aztán belendül...... Ja, és ne felejtsük el Gulyást sem!

Elképzelem a bajnokság végét, melyben kihúzzuk magunkat, hogy bezzeg mi nem engedtük vissza azt a mocskos árulót, azt a rohadt kapitali...szóval fúúúúj! Igaz nyakig sz**ban vagyunk, de legalább büszkék étársak!

Paks meg könnyezik a röhögéstől, hogy ezek a barmok nem engedték vissza Bankset, nálunk meg dobálgat 35 pontokat meccsenként!

Ettől függetlenülnem hoznám vissza. Az okokat már felsorolták előttem.

Ui.: A fent leírt forgatóköny egy lehetséges alternatíva, de közel sem biztos, hogy ez fog megvalósulni!!!

Ja, és még valami! Bírom ezt a csapatot, mert küzd és akarat van benne

Előzmény: sarkat5 (5084)
sarkat5 Creative Commons License 2007.11.30 0 0 5088

én nem mentem fel, ne aggódj.

csak felhívom a figyelmedet, hogy nem ő az egyetlen, aki ezt meglépi.

ha a finnek szurkolója lennél, mit gondolnál jay-ről? mert most tudom, hogy mit, én ugyanazt! :-D hogy gyere máááááár!!! :-D

Előzmény: GordonGekko (5087)
GordonGekko Creative Commons License 2007.11.30 0 0 5087
és hogy nem játszottunk ezt nagyban köszönhetjük banksnek.

ha szól, akkor azér egy fokkal beljebb van. és a hírek szerint a lelépésének semmi köze nincs a gyerek születéséhez, amit amúgy sem értek, hogy hogy jön ide. néhánymillió profi sportoló lenyomja a szezonjait úgy hogy nem látja a családját. ne mondd már hogy nem tudta hogy ez ezzel jár mikor nekiállt légióskodni... menjen haza hamburgert sütni ha az asszony mellett akar lenni. vagy miért nem hozta a családot ide?

abban igazad van hogy kiemelkedő. de nem sokra mentünk vele. ami még durva, hogy ha nem 43,5%on pörög hanem mondjuk 60-on is akár, akkor még jobb lehetett volna...

amúgy pakson egyelőre nem tud pályára lépni.. lesz itt még anyázás..:))
Előzmény: sarkat5 (5086)
sarkat5 Creative Commons License 2007.11.30 0 0 5086

tavaly nem játszottunk döntőt. :-)

banks-et sokkal jobban nem kedvelnéd akkor sem, ha szól karácsonykor, hogy nem jön vissza. persze, hogy nagyon bunkón viselkedett, de ettől még a mezőny legjobb kosarasa az utóbbi pár évben.

Előzmény: GordonGekko (5085)
GordonGekko Creative Commons License 2007.11.30 0 0 5085
naaaaaaaa! azér van egy igen izmos különbség: Jay szólt hogy eljön kivásárolta magát a szerződésből. ehhez képest Banks lelépett ukmukfuk, és még tartozik is pénzzel...

(az meg más kérdés hogy a 11ik helyezett csapat is szarban van mer lehet h ezzel kiesnek, mi viszont buktuk a döntőn...)
Előzmény: sarkat5 (5084)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!