"Miközben keressük Nuber és Brown utódját (akiket CSAK AKKOR szerződtetünk le, ha tényleg jelentős erősítést jelentenek, az alábbi kezdőötössel állnék fel: Simi, Hanga, Radovic, Henderson, Zé. Hanga a betörést és az 1-1-ezést erőltesse, a távoli dobást inkább ne. Radovic, mint ahogy Sarkat is meg mások is leírták, nem volt annyira rossz, mint amennyire ellene fordult a nép. Valóban olyan aleksicesen többet kéne ültetni, mert nyilván gyorsabban elfárad, mint a nála 5-10 évvel fiatalabbak."
Ehhez képest a Simi, Hanga, Radovic, Henderson, Zé kezdőötössel álltunk fel tegnap.
A meccsről? Remek volt, mindig erre vágytam, hogy +20-nál nem állunk meg, hanem "kivégezzük" az ellent. Azt viszont mindketten tudjuk, hogy a nyíregyi lábakban, kezekben benne volt a szerdai mérkőzés, plusz mi se fogunk mindig így játszani. Nubertől annyit várok, hogy egy ki-ki meccsen is dobjon 10-et. Nem hiszem, hogy telhetetlen lennék.
Akkor Henderson marad és lemegy hármasba, miközben Radovics is eggyel lentebb kerül vagy esetleg Henderson tehermentesíti majd az öregedő McClendont a négyesen?
Nagyon jó volt az utolsó 2 percben a megilletődött Kellert is a pályán látni. :)
Hozzáértők szerint saját posztján hasonló tehetség, mint Ádám!!!
Persze sok munka, meg hozzáállás...
Személy szerint addig nem hoznék 2-es játékost, amíg egy tényleg istenáldotta klasszis nincs kilátásban. Nuber (Papival ellentétben szvsz) jó játékos, aki tud kettest is játszani, persze nem labdazsonglőr, de fegyelemmel meg tudnák oldani Ádámmal. Eddig legtöbbször irányítót játszott, de mikor Simonnal együtt voltak pályán, láttam tőle jó megoldásokat. És nem rossz védő!!!
Most, hogy Chad itt van, vitathatatlanul erősödtünk palánk alatt, ennek ellenére, amíg nincs új amerikai igazolás, addig maradhatna Henderson is. Sajnos Bencze nagyon súlytalan. Ezt tegnap is láthattuk. Gerinek is vannak periódusai, mikor nem igazán tesz hozzá a játékhoz...
Megnézném a két amit egyszerre is fent. Nem túl képzett centerekkel szemben jók lehetnek.
Le a kalappal a játékosok és edzőnk előtt is! Most aztán mindenki hozzátette a magáét! És hát ennyit számít, ha az ellenfélnek köze sincs a lepattanókhoz :-))) 40! Te atyaég!!!!
CHAD! Isten hozott! :-)
Már csak babonából is, de ismét kiemelném Borko teljesítményét és hozzáállását! Nem néztem statot még, de biztosan összehozott legalább 35 IBM-et! Most leginkább az tetszett, hogy mennyire jól látott a pályán, remekül érezte a társakat! Meg azt is, hogy mikor kell neki megoldani!
Nuber is remekül tette a dolgát. Meggyőződésem, ha több időt kap, folyamatosan tudna hasonlót alkotni.
Bravó gyerekek!
Köszönjük ezt a szép hazai évzárást!
"A mai nappal közös megegyezéssel az Albacomp csapata szerződést bontott Christian Brownnal. Mivel a játékos hozzáállásával elégedett volt, de teljesítményével nem, ezért az Albacomp vezetése szerette volna megvárni, amig új csapatot talál magának. Chris Brown Ausztriában folytatja pályafutását. Sok sikert kívánunk neki!"
Felvetettük tegnap Orsinak, azt mondta, hogy szól ez ügyben Halm Rollinak, de mi is jelezzük neki - ez utóbbi Redick feladata... :) van rá esély, ha bármi fejlemény van, akkor ide biztos beírja valaki + valószínűleg az albakosárra is felkerül.
Srácok, amit ma láttunk az olyan csoda, ami 10 évente egyszer ha megtörténik. Az még hagyján hogy nekünk szinte minden bemegy, az is hagyján hogy Chad 100%-os dobóaránnyal fejezte be a meccset, na de az milyen már hogy szegény ellen dobása után a labda egyszerűen csak fennmarad a gyűrűn????:-)))
Félek tőle a mai meccsen előttük az egész idényre való mázlis puskánkat...
Viszont a kis Hanga nagyon szemtelen (jó értelembe véve) Ha nem a saját szememmel látom ahogy lesapkázza a többszörös válogatott/bajnok/év játékosa Sitkut akkor el sem hiszem...
Radovic negyon magára talált az utóbbi időben, igazi vezéregyéniséggé kezdi magát kinőni. Nem hittem volna h Chad visszatérése ilyen parádés lesz az h 6 ból 6ot bedobott magáért beszél, de a védekezése is csodálatos volt (Az 5. kosaráról nem si beszélve...) Asszem ezzel kiváltotta Brown repjegyét...
főleg Chadtől! százszor jobb ő Kennynél... és semmivel nem gyengébb Georgie-nál sem :D. naggyonnagy játékos!!!
Nem vótt favágás!! Varázslás vóttt!!
Kiazaszpááájvi???
..Nna jó, ez túlzás volt :D, de ha Jay jön, akkor Nubinak mennie kell, mert Ádámnak is a pályán a helye, az fix!! :D
Egyetlenegy negatívum:
Az is tuti, hogy Horváth Zolira is szükség lesz, mert Z messze messze messze túl sokat volt ma a pályán, még így is, hogy ma Henderson és Chad is játszott.
Ha Chad, Bencze, Horváth, Dávid centernégyesünk lenne, Z-nek bőven elég lenne 5-10 perc. (Gerinek 10-15, Horváthnak 20-25, és McClendonnak 30-35)
Szeretnék egy igazi varázslót az Albacompba, egy jó kosárlabdázót, aki a szeretett csapatom szekerét húzza és nem csak ül rajta, aki döntő pillanatokban jó döntést hoz, aki védekezni és támadni tud, aki nem ilyed meg az árnyékától.
Kedves Télapó, legyél olyan jó, még a jövő héten küldj egy ilyen kaliberű játékost nekem! Nem leszek hálátlan, szurkolok majd teli torokból, elmegyek idegenbe is, mint ahogyan eddig is tettem!
Légyszíves, ha kell, vásárolj ki szerződéséből játékost, nagyon szeretném ezt az ajándékot megkapni!
u.i: Kértem korábban tőled egy elektromos borotvát, nehogy nekem Braunt hozzál !!!
Az első plátykákhoz képest (Spivey+Banks), most ott tartunk, hogy egy Henderson-McClendon cserével próbáljuk "javítani" a játékosállományunkat...
Az a baj, hogy nagyon beleéltem magam, hogy megint úgy mehetek majd haza a meccsekről, hogy azt mesélem mindenkinek, hogy mekkora varázslatokat láttam.
Ehelyett most majd megy tovább a favágás. Mindegy, azér meknésszük..
ÉN REMÉLEM NEM!!MAJD JÖVÖ HÉTEN ELVÁLIK.CHAD VISZONT JO LESSZ NEKTEK AZ TUTI.JO JÁTÉKOS ÉN IS ELFOGADNÁM GARMA HELYETT.TALÁN GARMÁT IS LECSERÉLIK REMÉLEM.
Video van, The eleven már szanaszét röhögte rajta a fejét :)) Mit csináljak, ha csütörtökönként állandóan a fa alatt fekszel részegen, ahelyett, hogy kosaraznál? Hordom magammal a copyt, mint Győzike a párducmintát, de eddig csak frizbiztem vele:))