igen, nem én csináltam, de szteme ez finomabb volt, mint amit én csináltam. ok, én hozom a jobbik formám, de akkor a csapat is hozza..legalább úgy, mint szombaton...sokat kérek? :D
Szombaton szurkolói busz indul Szolnokra megfelelő létszámú jelentkező (min. 35 fő) esetén. Jelentkezni munkaidőben (8-16.00) a sportirodán lehet. Tel: 22/312-630, 22/314-442
azt valaki tudja hogy az U20as meccset miarákért kellett egy fél órával korábbra rakni? eddig pont jó volt hogy mire annak vége lett, pisált egyet az ember, oszt kezdődött a felnőtt meccs. most meg több mint egy óra van a kettő között. kevés az öltöző vagy mi?
HHHollinst? Hhhhát HHHanga! Ahhhogy Lászlóhhht is. :-))) Fiatalabb, magasabb, gyorsabb, nagyobbat ugrik, mi kell még? (Remélem Te nem Nuberre gondolsz! :-)
Hangát pszichésen kell felkészíteni a köv. két meccsre: Olaj, Falco. Főleg Szolnokon eléggé állatok tudnak lenni, ha valaki, főleg egy fiatal jól merészel játszani ellenük.
Jó, nem vonok le messzemenő következtetéseket, de két olyan esetre is emlékszem, ami nem indításból történt, Borkó ember nélkül maradt, de hiába várt a labdára a 6.25-nél. Pedig Simi ránézett... és a másik oldalt passzolta meg.
Lehet, hogy csak két rossz döntés volt, de feltűnt.
Simon egész jól eljátszik a magyar válogatottban Németh Isti mellett, úh Spivey mellett sem lenne probléma.
Egyébkén meg jobb is, ha nem folyamatosan ő pumpálja a labdát, mert ha valaki egy pillanatra üres helyzetbe kerül a palánk alatt, akkor Simi kb 10ből 3szor tudja odavarázsolni, szemben például egy Spivey 10ből 7-8-cával.
Mindkét dolgot észrevettem. Az elsőt nem értem. Ha sértődöttség van köztük, akkor azt mihamarabb rendezni kéne! Sok múlhat rajta.
Tényleg NG volt az első, aki felállt az A szektorból. Így kell ezt!
Azért még a Simon-féle dologhoz, de nem Borkós dolog. Volt valaha a pályafutásán, mikor klasszis kisemberrel játszott együtt? Persze Alekszicsen kívűl... és nem is kifejezetten bedobóra gondolok, hanem ketessel? Képes lenne ő mondjuk Spivey-val vagy hozzá hasonló domináns hátvéddel együtt megosztozni a szerepen/pontokon?
Ezen is érdemes lenne elgondolkodni mielőtt igazolunk...
Radovicshoz egy megjegyzés: nyilván nem fog (neki sem) mindig minden sikerülni, de amit szombaton megoldott palánk alatt néha 2-3 védővel-centerekkel a nyakán, az is mutatja, hogy valamit tud. Kezdi fizikálisan is hozni a formáját (jó, sose lesz egy sprinter, de lehet, hogy sose volt! és mi csak elvárnánk...), ezzel pedig a játék összes elemében jobb lesz a szezon eleji formájánál.