Bár a fóliából a képminőség miatt nem sok látszik, de a felnid az nagyon szuper! Hasonlít az AEZ Icon 5 -re, amit még nézegettem az elején én is. Nagyon elegáns, szép küllői vannak és sokat enged láttatni a féktárcsából! Gyönyörű!!
Én 6000km-nél prószáltam pályán sík uton, de 180-nál nem akart többet menni... Meg nagyon erőltetni sem akartam még akkor.Majd ha 10e felett leszek ujra megproszálom.A fordulatszámot nem figyeltem. R*R! A stabilságot ugy értettem,hogy az aerodinamikailag jól eltalált (nem csak tetszetős!) kaszni nem tul érzékeny a szélre,a kiváló futómű pedig jol elnyeli az úthibákat.Persze ez nem kanyargós szerpentinen érezhető-ott elég puha a futómű/dől és bólogat-hanem egyenes pályán. Igazából nem is kell nagyon feszegetni a végseb. kérdést mert nincs értelme. Ez az autó,mint már korábban írtam nem sportmasína hanem 'sportos'családi autó.
fogyasztás szempontjából a 100km/h ,ilyenkor 6-6,5 körül fogyaszt.De igazából simán lehet 150-el is menni.Az enyémben még végseb környékén is olyan csekély belül a zaj mint 110-nél.Ráadásul nagyon stabil is a járgány.
Igazából egy 6. sebességgel megoldhatták volna ezt a dolgot,mert az 1,6 moci simán elvinné és nem pörögne ilyen sokat 130-nál.Csak ugye az drágított volna az előállításon.Most az összes tipusban ua. fos opel-származék váltó van,ami az 1,3-as Kadettomban még jó volt,de ebben...
Nekem 7,2 a vegyes imígyen : autópálya 140 ,város 60 ,kívül 100, ahol lehet kímélve...de,ha a nyakamra jönnek azt nem tűröm :)) és majd mindennap ez történik :) ,na olyankor pörgés 5e-ig vagy amíg lehet.Persze ez azért ritkán.
Nekem méretpontos szőnyeget a Főnix autószőnyeg csinált. Alja csúszásmentes gumi, a teteje plüss, több színben is van. Tényleg fullra passzol a kocsiba, és nagyon jó minőség benyomását kelti. Egy srác csinálja ott helyben. Plusz előny hogy én méretpontos csomagtértálcát is vettem ott, a gyári 10000ft helyett 7000ft-ért.
Maga a szőnyeg 5000 ft körül volt, a 4db-os szett.
A hely nincs mesze a Gyulaitól, XVII. Agyaghegyi dűlő 171. T:360-0115.
Készülj rá hogy meg kell rendelni, de nekem másnapra pontosan kész volt vele, bár reklámoz ingyenes házhozszállítást is.
Amugy Hondám van, de régen volt egy Nexiám azért szoktam olvasni ezt a fórumot is.
Hello! Az én Lacettim 2 éves. Megvolt a szelepcsere 2006. áprilisban, azóta csak egyszer láttam villogni a lámpát. Amugy mikor bevittem mondtam hogy villog a lámpa bevittem a szervízbe, kimérték majd visszajött egy időponttal hogy hozzam vissza. Szerintem teljesen korrekt volt (Che. Gyulai). Volt egy kormánymű csere akkortájt. Bevittem hogy kis kormánymozdulatnál lassan haladva kopog, mintha hozzá érne valami a kormányrúdhoz, eredmény: csere. Volt valakinek ilyen jellegű problémája vagy ez teljesen egyedi?
Kérdés: Milyen normális minőségű szőnyeget lehet kapni, mert az alap gyulais megadta magát?
Nagyon jó. A gyorsulás rajtad múlik, mármint a megfelelő automatás tapasztalaton. Mindent meg lehet vele csinálni, csak meg kell tanulni az egy szál gázpedállal "beszélgetni" a váltóval. Az áttételezése miatt alapból jobb volt a fogyasztása, mint a kéziseknek. Nekem 4.-ben 100 km/h-nál 2400-at forog, a kézis 5.-ben 100-nál 2900-at. Az 1.6-os mocival még nem sikerült 8,6 fölé menni, de hosszú távon a 7 körüli érték a jellemző. Mindezt állandó klíma használat mellett (télen-nyáron). Jelenleg 25 000km.
Voltam ma benn a gyulainál, alufelni után érdeklődni, de sok ügyfél volt, nem tudtam senkitől kérdezni. - De nem is ez a lényeg, áll benn egy naon szép kombi.
Világoskék, ezüst matricázás telibe, feliratok, meg amit akarsz :) 16-os kerekek.
"Percek óta csak a sötét aszfaltcsík, szaggatott vibrál alánk" ...ezt a leírást! Mily költői lélek vagy! :-))
Köztudott, hogy a nyúl nem tud kimenni a fénycsóvából, így eleve halálra volt ítélve amikor belekerült. Tehát ha nem is volt süket -és még a sportdobtól sem vált azzá- vak még lehetett....a fénytől.
Hasonlóan szerencsés 2007-es esztendőt! Vigyázz a lacsira és szegény tapsifülesekre!
Vadvédő kerítés, legfeljebb bagoly jöhet az égből- gondolnám, de nem így lett...
Percek óta csak a sötét aszfaltcsík, szaggatott vibrál alánk, fordulat 5.-ben 4500 körül, sportdob és direktszűrő sacc kilóméterről azonosítható (utastérben anyuci már hozzászokott) ...
Csipkebokor volt-e nem láttam, de féktávon belül kiugrik jobbról egy tapsifüles és leblokkol a sáv közepén, kb. 2 másodperc fékezéssel irányváltoztatással ... a becsapódás elmaradt!
Hogy süket lett volna nem hiszem, hogy vak azt sem, hogy bulizni indult az lehetséges!!! Mégis malacunk lett...
Szasz ivb, az olajfogyihoz annyit tudok hozzá fűzni tapasztalatból,hogy a kopott ill. nem megfelelően tömített motor fogyasztja nagyobb mértékben az oilt.--egyébként minden motor fogyasztja csak a legtöbb uj motor nem észrevehető mértékben.Nos az enyémen sem vettem észre oil fogyást (8100km)--hibakódom sem volt. Viszont előtte Kadettem,Asztmám volt s mindkettő kb 0,7-1,0l/1500km oil fogyást produkáltak.Igaz mindkettő 200E km feletti futással.Ez igazából nem befolyásolta sem a teljesítményt sem a bezin fogyit.Csak 1500km-ként rátőltöttem 1 lityi oilt.... Olcsóbb volt mint a motorgenerál.Persze garanciás autónál más a helyzet.
Ebben a "jól meg kell hajtani" szövegben én sem hiszek.Ha jó a motor,akkor tök mindegy milyen stílusban használod (nyilván az extrém körülményeket kivéve).Lehet kíméletesen-sportosan tökmindegy!!!!