Bradford szülinapjára, a Mikulástól kapta ajándékba, hogy az Albacompban játszhat.
Azért várjunk néhány meccset a kritikákkal, még az is lehet, hogy jól járunk vele. Chad-del sokat játszottak együtt, gyorsan össze fognak szokni. Amire emléxem: lelkes, néha túlzottan is, gyors, jó kezű spíler. Korban is megfelelő. Nem hinném, hogy önzőbb lenne, mint ált. az amcsi kettesek szoktak lenni, de ha igen, van egy erős kezű edzőnk, majd lehozza. Fontos, hogy Hanga továbbra is kapjon lehetőséget! Azért egy Simi, Bradford, Radovics, Chad, Zé kezdőöt már nem tűnik gyengének. Bizakodóbb lettem. :-)
hú, ez még a milyen sütit viszek témánál is jobb volt :) amúgy a szöveg sztem poénos volt, főleg, hogy csatolva volt mellé a kép is. nem hiszem, hogy ő maga megsértődne rajta:)
Jah nyilván még homosexuális is vagyok, csak mert védek valakit.........tudtam, h. ez lesz a következő......elég vicces vagy papi.....csak nem nekem.....
Jah végülis maximálisan igazat adok, ő ezt nem fogja olvasni, pont ezért viccelődjél, ez a korrekt mentalitás valakinek a háta mögött!!!!! Gratulálok....
Nézegetem a vásárhelyi Brooks statjait. Hát nemtom, de lehet ha Ádámmal kb. 20-20 percben megosztoznának, akár mindenki is jól járhatna. Drága nem lenne, az biztos. Persze ha van jobb, és főleg van rá mani, akkor uccu. A felsoroltak közül valszeg Bradfordra utalt Sporttárs, a másik kettőt kizártnak tartom.
Valahogy biztos voltam benne, hogy Spiveynak családi problémái lesznek, szerződést bont és rohan haza. Aztán egy hét múlva a probléma megoldódik és 'véletlenül' Fehérvárra igazol. Nem mintha örültem volna ennek verziónak.
Akkor amit McClendon mondott, hogy a finn csapatból jobb ajánlat esetén bárki távozhat, nem volt lefektetve a szerződésben. (Mondjuk ilyen baromságot csak a kaposvári vezetők képesek beleírni egy szerződésbe. :-)) )
Örülök, hogy a fehérvári klubvezetők egyenes úton járnak és ellenérték fejében akarták elhozni Jayt.
Spiveynak természetesen további sok sikert Finnországban.
Horváth Zoli leigazolásával hirtelen az egyik legjobb centersorunk lenne és lepattanóban sokkal jobbá válna a csapat. Dávid Geri viszont nagyon megszívná (a szezon elején nagy reményekkel beharangozott Szabó Tibit nem írom, mert ő úgy se játszik..), a 20 perces játékideje kb. 4-5 percre esne vissza a szezon végére. Mondjuk elég nehéz lesz az Asét túllicitálni, most, hogy Banksük sincs. (Lehet, hogy a Falco is beszáll a mókába..)
Nevet nem írtál az ismert légiósról, ezért csak annyit kérdezek, hogy Fehérvárról ismerős, vagy más magyar csapatból?
A déli államokban kapható Newsday magazin november 28.-ai száma lehozta, hogy a jelenleg a floridai Broward Community College csapatában pattogtató Szabó Miklós szóban már elkötelezte magát a NCAA divízió I.- ben szereplő Hofstra alakulatával. A Hofstrán kívül több nagy csapat neve is felmerült, csak hogy néhányat említsek Miami(FL) vagy éppen Tennessee. Hogyne merült volna fel, hisz Miklós jelenleg az egész NJCAA-t vezeti lepattanózásban a maga 17,2-es átlagával.