én azon a véleményen vagyok,hogy jó hogy megtaláltuk Bradfordot a piacon...kell ide egy olyan ember aki akkor sincsen szvsz "beszarva" ha hátrányban van a csapat...és a dolgok jelenlegi állása szerint lehet,hogy az év eleji légióskeretből csupán az első percekben bírált Radovics és Nuber marad...
ja és ma megp*csázzuk a Szolnokot és mindenki hűde boldog lesz...kivéve az olaj,de az minket korántsem muszáj,hogy érdekeljen...
Az hogy nem Spivey jött, hanem Bradford, annak van még egy komoly hátránya szerintem, túl azon, hogy Bradford egy feketelyuk, ahonnan nem jön ki labda:
Bradford nem elég jó irányító ahhoz, hogy elengedhessük Nubert.
Tehát az egyes poszt percei eztán is Simon és Nuber közt oszlanak el
(gondolom eztán is kb 35-5 arányban)
3-as poszton ugye Radovic és Soós szerepel, ők is lefedik az itt rendelkezésre álló 40 percet.
(az eddigi tapasztalatok alapján szintén 35-5 az arány)
Ennek megfelelően Bradford és Ádám lényegében kizárólag a kettes poszton rendelkezésre álló perceken osztozhat.
a lényeg, hogy félek, h Ádám idén 5 perces ember marad...
(ha Spivey jött és Nuber ment volna, akkor azért Ádámnak kijött volna a 15 perc meccsenként.)
Én viszont nagyon örülök Cory érkezésének,mivel Jay nem tudott jönni kellett egy pontfosó,triplakirály,színező játékos aki igazi profi,a rájátszásban nyújtja a legjobb teljesítményt.Ő nyerte meg a Kecskemétnek a magyar kupát a paks ellen.2005-2006 rájátszásának a legjobb pontdoboja volt.Brown,Lowe nyomába sem érhet. Ez szerintem jó döntés volt a vezetőktől.Nőt a színező játékosok névsora:Simon,Nuber,Bradford és Hanga is tud írányitani. Kevés volt a mecsenkénti 3-4 tripla,ő vele akár megdobhatjuk 6-8 trit is,és a lényeg igazi klasszis mecseket tud eldönteni,harcos,bátor,vagány,jó szellemű,gyors játékos,akinek nem remeg meg a lába idegenbe sem.A fiatal Hanga Ádám nagyon jó játékos,de azért idegenbe hamar kipontozodna,mert nem tisztelik még a bírók. Végre Simi mellett van egy jó kezű,bevállalós játékosunk.1-2 poszton felvehetjük a versenyt a szolnokkal,falcoval,dómbórvárral,péccsel is.
A nemrég távozó Chris Brown helyett olyan játékost keresett a vezetőség, akinek képességeit ismerjük. Szóba került Jermaine Spivey, őt azonban szerződés köti finn klubjához, s bár tárgyalások folytak ebből történő kivásárlásáról, ezek nem vezettek eredményre. A Spivey-nál hat évvel fiatalabb Cory Bradford azonban szabad volt, így végül az elmúlt szezont Franciaországban töltő hátvédre esett a választás.
A magyar bajnokságban három szezont lehúzó korábbi kecskeméti kedvenc 12 pontos átlagot ért el a francia ligában tavaly, majd klubot váltott. Új csapata, a Dijon nem kezdte jól a szezont, így a légiósokkal, köztük az eddigi meccsein átlagban 9 pontot dobó Bradforddal szerződést bontottak. Cory tehát játékban volt az elmúlt hónapokban, így reménykedhetünk benne, hogy nem lesz akadálya gyors beépülésének a csapatba. 2004 és 2006 között sorrendben 17, majd 20 és megint 20 pont volt az átlaga az Univerben, ahol az eredményesség első számú letéteményesének számított. Mindhárom szezonban 34 pont volt a rekordja, egyszer speciel az Albacomp ellen érte el. Legnagyobb sikere a Magyar Kupa elnyerése volt a kecskemétiekkel. Koránt sem mellékesen együtt játszott Chad McClendonnal, így már az első fehérvári edzés előtt biztos lehet benne, van, akinek a gondolatát is ismeri új csapatában. "
Bradford egy teljesen hülyegyerek a kecskemétieket is ugatta amikor elment onnan, lenevetségesezte a szurkolókat meg falunak mondta Kecskemétet. Kétszínű parasztgyerek, csak a szemetekbe fog majd mosolyogni.
Tegnap még azt írtad, hogy ma érkezik. Nem tudtam, hogy ez közben változott. A keretben levés és a játszás kettő. Nyilván én is Hangát kezdetném, de az Olaj alacsonyabb szerkezetű csapata ellen nem biztos, hogy működne a sok centeres Alba. Ádámról meg azt hallottuk, hogy beteg is volt. Persze ha Bradford nincs megfelelő állapotban (bár mondjuk nem Ausztráliából repül ide; szóval miért ne lehetne), akkor Hendersont kell nevezni. Nyilván nem csak ezen az egy meccsen múlik a bajnokság, de a többivel együtt ezen is. Meg az is nyilván, hogy megpróbálunk nyerni.
miért, hányan iratkoztak fel? az én utolsó - szerdai - infóim szerint kisbusznyian se voltunk... :( ettől függetlenül, biztos jópáran leszünk, csak hát éppen egyeseket a világ minden kincsével sem lehet rávenni a buszozásra.
Öhöm....Hááát red,erre nem lehet mit írni.És még néha jót is hallottál tőlünk,de ezután ez nem lesz ám így...:)))Többet nem jössz be a csarnokunkba! :)
Mit akarsz te??? Nem elég, hogy állandó a két hülye Albás faszit kell hallgatnom??? :D Redick és #5dobos látványától is rosszul vagyok! :) Pláne, ha dobolnak. :)))) De legalább a csajok miatt elviselhetőbb... ;)