Retixel és Đuchess-el elmenet találkoztunk vele, és őszinte volt: fingja sincs mikor lesz ESETLEG megint Láda.
Szerintem az egészet el lehet fejetni. Gyakorlatilag semmibe sem kerülne visszaállítani de valakik(k)nek kurvára semmi érdekük.
Tudoood, egy olyan izé... lehetett bele írogatni, és akkor voltak ott olyan jófej emberek, meg nem annyira jófejek is, de írtak vissza, olyan csett vagy mi... :-))
Szóval, tudom, hogy nem vagy illetékes elvtárs, de tényleg nem lesz már sosem?
Jó az, hogy mindenki örül mindennek, és még én is:-)
Változatosság, ami gyönyörködtet, valami ilyesmire:-)))))
Én nem kaptam levélt, Szamika... csak máma az smst, aminek nagyon meg is örültem. De majd most leülök és írok egy levélt, hátha sikerül. Naggyon, naggyon lusta vagyok, de azért össze tudom szedni magam:)
Az a chat még eleinte volt nagyon jó (szvsz) kábé abban az időben amikor még nem töltötte fel mindenki a saját arc ikonját. (nem amiatt lett rossz, csak az időszakot próbálom leírni, mert meg nem mondom hogy az mikor volt).
Szóval a chatnak a kezdeti időszakában, tényleg jó csapat volt arra, aztán az felhígult én meg egyre ritkábban jártam arra. Tulajdonképpen a névsort olvasva, úgy tűnt, hogy itt talán a régi arcok vannak jelen.