Öhöm....Hááát red,erre nem lehet mit írni.És még néha jót is hallottál tőlünk,de ezután ez nem lesz ám így...:)))Többet nem jössz be a csarnokunkba! :)
Mit akarsz te??? Nem elég, hogy állandó a két hülye Albás faszit kell hallgatnom??? :D Redick és #5dobos látványától is rosszul vagyok! :) Pláne, ha dobolnak. :)))) De legalább a csajok miatt elviselhetőbb... ;)
Maradjunk annyiban, hogy baromi jól jártok, ha CB ésChad együtt lesz és nálatok! K**va jók együtt!
Ja és mellesleg igaz a pletyka, hogy ha ők együtt fognak játszani, a kövi alba meccsen több univeres szurek lesz, mert tényleg felkerekedünk, és elmegyünk szép városotokba megnézni őket, mert értük megéri! :)
És ápoljuk tovább sportbarátságunkat az albás barátainkkal a paksi kupadöntő emlékére!! :) :)
oké, leesett :) nincs ám ilyen lassú felfogásom, csak nálunk pár napja rendszeresen koboldok csintalankodnak (céges karácsonyi játék :)), biztos ez is az ő művük :DDD
Meg bizony! Ugyan nem fog minden támodáshoz elsőként felérni, de a védekezése és a lelkesedése fantasztikus! Majd figyeld meg Szolnokon, hogy lepattan róla ez a Kelley gyerek! :-)
Azért annál több. Egy jó irányítóval pláne! Csapatemberként is tud játszani, de ami lényeg, igazi vezéregyéniség. Pont ez hiányzott leginkább a tavalyi Univerből...
Messze nem tartom Spivey szintű játékosnak. Szerintem ő egy sima egyszerű nehéztüzér, aki sem csapatjátékban sem a mások számára való helyzetkialakításban nem kiemelkedő.
Ha mégis ő jön, remélem kiderül, hogy rosszul mértem őt fel azon a néhány meccsen, ahol láttam játszani.
Ahhoz képest, hogy év elején az edző válszthatta ki a játékosokat, most az a felállás, hogy a szakvezetés hoz valaki(ke)t, akivel együtt kell dolgozni? Nem sokáig tartott a bizalom, még ha a teljesítmény okot is adott rá.
Ettől függetlenül, ha leigazoljuk, a mester készségesen el fogja mondani, hogy kiválló képességekkel rendelkező remek játékos, akivel öröm a közös munka és biztos benne, hogy a csapat hasznára válik majd.
Azért ez a 27/2 2 pontosból rémísztő egy statisztika. Ennyi szerintem nekem is beesne, még a francia bajnokságba is. Ha CB jól tud betörni akkor a befjezésekkel nagy gondja lehet. Szerintem Fraizer sokkal jobb játékos, Ő most a Bundesligában is egész jó átlagot tud, egy Dijonnál sokkal jobb csapatban. Ergo az Ő leigazolására semmi esély.
Reddick Te mindent meg tudsz keresni, Walker játszik még vagy a sérülése teljesen gallyra vágta?