Valami "nem stimmel" ott a portugáloknál. 442 félét játszanak hosszú idő óta, az EB-re meg kivisznek 6 középső középpályást. A CR utáni két legértékesebb játékosuk Renato Sanches és William Carvalho pedig csere. Van egy befejező csatáruk, a védelmük is mindig változik, bár ott nem állnak rosszul. Vagy nagyon kihegyezi a kapitányuk a végére, vagy fogalma sincs mi legyen, nem tudom eldönteni, bár ha egy 24 és egy 35 milliós játékos nem fér a kezdőbe akkor valószínűleg egy kurva erős csapatról beszélhetünk.
Magyarok penteken utaznak a vegleges helyukre addig valahol Nizza mellett egy kis mindentol elzart pici varosban egy szalloban laknak es edzenek egy fuvespalyan.
Az UEFA csinált egy szavazást, és ez lett minden idők legjobb EB csapata: Buffon - Lahm, Puyol, Beckenbauer, Maldini - Iniesta, Pirlo, Zidane - CR, van Basten, Henry
Csak vicceltem. A tegnapi eredményt látva kínomban nem tudtam mást kitalálni. :)
Grúzia megveri 29x-es szorzón a spanyolokat? Ez komoly? A portugál-albán 0:1 legalább tétmeccs volt. Amúgy ha a grúzok megverik a címvédő spanyolokat, akkor jó esélyük van az eb-győzelemre? Ja, hogy ki se jutottak? Akkor számít valamit ez az eredmény? Netán számít a magyar-német eredménye? Ugyanígy a német-szlovák eredménye? Nem az eb a fontos? Ami még el se kezdődött?
Ez nem egészen így van. Az első nem hivatalos világbajnok Anglia és Skócia közül került ki. Mindig az nem hivatalos labdarúgó világbajnok, aki legyőzi az aktuális nem hivatalos labdarúgó világbajnokot (mint a boxvilágbajnoki meccseken, onnét is az ötlet).
Mi is voltunk már többször, (először 1940-ben), néha az a nem hivatalos l. világbajnok, aki a FIFA-világbajok is, de a két címnek semmi köze egymáshoz.
Van az a nem hivatalos szabály, hogy a friss világbajnokot aki megveri barátságos meccsen, az lesz a nem hivatalos világbajnok. Lehetne valami most is, pl. a grúzok a nem hivatalos eb-győztesek, mert az eb kezdete előtt utoljára ők verték meg a legutolsó eb-győztest.