sziasztok keresek hátsó üléssort vivarom van pénzem kevés nem kell azzonal még csak érdeklödöm.köszönöm ha valaki tudd és szól. jó utat és vigyázni a kanyarban üdv
én is már letörtem az antennát, fáradtan tolattam a garázsba, elfelejtettem lecsavarni, az antenna odaesett a haverom lábához azt mondja: "mi van nem kell"
Az enyém a régi 2004-es, 0 km-től még sok baja nem volt. A CD még mindig nem jön ki, múlt héten letörtem az antennát, de még a magnó megyen! :-)))))))))
Ha kazettát begyűri, akkor énekelni fogok. :-)))))))
Én 0 km-től vezetem, most van 181 920 km benne. Úgyhogy sztem a tiéd még biztosan bírni fogja egy darabig. (még semmi hiba, kopp,kopp,kopp) A főnökömé is 0-tól, most 253 000 km kb. Ott sem volt még probléma (kopp,kopp,kopp) :))
Az jó kis komp, én egyszer hazafelé jöttem, vettem ebayen egy smartot karácsony előtt 2 nappal, és csak lengyelek meg bolgárok voltak, mind angol rendszámú, itt-ott sérült autókkal:))) Gondolom vitték haza, ott még jó lesz.
A németországi parkolók is tele voltak angol autókkal, de egy igazi angol valszeg nem alszig egy Saab9-5-ben vagy X5-ös BMW-ben egy parkolóban, 4 másik emberrel :))
Én most jöttem haza egy 5000km-es útról hibátlanul dolgozott a Traficom. :) Generátor mikor kezd el döglődni? Most már 75e km van az autómban, emlékszem a régi munkahelyemen is volt vele gond,de nem tudom mikor pedig 0km-kes kora óta hajtottam az autót és 100e körül mentem el a cégtől,igaz az 2004-es modell volt enyém meg 2007.01 igaz még régi modell... Mindenesetre tökéletes az autó, elég jó tempót tudtunk menni, most kerek 8 liter lett az átlag 5000km-re. Rnie köszi a tippet azzal a komppal mentem Ramstage-be.... Tényleg korrekt út volt....bár a sör nem olcsó :) Az időjárással is voltak gondok :(((((,de nagyon jó út volt.
Hali. Valaha azt mondtad hogy szinte csak kávé főző nincs a kocsidban. Hát tessék, találtam..... http://metroman.unas.hu/spd/M000MMM2012/12Vos_mikrohullamu_suto_MM2012
Van egy 2000-es kiadású 2,6 os szívódízel Traficom, igazából Opel Aréna de ua. Ehhez keresek elektronikus formában szerelési könyvet. Ha valakinek lenne és átküldené nagyon köszönöm.Nincs különösebb gond a kocsival de a kora miatt úgy vélem lassan lesz:(:(.
Sziasztok! Én is jártam úgy, hogy elment a töltés, és miért ne a horvátoknál. Ott volt a benzinkúton akksi, így egy szerelőig sikerült elmenni. Előszőr a feszabályzóra gyanakodtunk, de kiderült, hogy a generátor szíjtárcsájában lévő szabadonfutó ment tönkre. Kb. 17 ezer volt kint, itthon is kb. ennyi lett volna. Az új akksi meg már ráfért a verdára. Lehet, hogy a tieteknél is ez a gond.