Az észtekkel nem kell foglalkoznunk, mert nem velük selejtezünk a vb-re, viszont Feröer és Letto. szoros lehet ősztől.
Amúgy inkább most verjenek meg minket a portugálok, mint ősszel... persze ez függ attól is, hogy előtte hány pontot szerzünk a 6-ból. Meg ugye a svájciak is teperni fognak a portugálok ellen ősztől, tehát ha ők pontot szereznek Ronaldóék ellen, akkor még a 2. hely is elérhetetlen lesz.
Utoljára mi vertük meg legjobban az észteket 5:1-re. Azóta elég korrekt vereségeket hoztak, nem sok jót sejtet. A portugálok le fognak verni minket, mint vak a poharat.
A 2008-as is emlékezetes nekem a törökök miatt, de emlékszem, hogy a döntőt már nem néztem, mert egyszerűen nem érdekelt. De akkor találkoztam életemben először 4 dl-es korsóval, az egyik török meccset születésnapozás miatt egy kocsmában néztük zárt körű rendezvényen, és az eb-kupa alakú Carlsberg-korsót el is hoztam, azóta is megvan.
Nekem is az a kedvenc eb-m. 2004-es eb alatt sajnos eltörtem a kezem. Figo-mániásként nálam totál letargia volt a görög győzelem. Mondjuk a 2000-es is olyan, hogy az olasz-hollandra tisztán emlékszem, hogy néztem, viszont a portugál-francia nem rémlik, talán bealudhattam a hosszabbításban. A 2000-es eb logója mindent vitt.
Valami "nem stimmel" ott a portugáloknál. 442 félét játszanak hosszú idő óta, az EB-re meg kivisznek 6 középső középpályást. A CR utáni két legértékesebb játékosuk Renato Sanches és William Carvalho pedig csere. Van egy befejező csatáruk, a védelmük is mindig változik, bár ott nem állnak rosszul. Vagy nagyon kihegyezi a kapitányuk a végére, vagy fogalma sincs mi legyen, nem tudom eldönteni, bár ha egy 24 és egy 35 milliós játékos nem fér a kezdőbe akkor valószínűleg egy kurva erős csapatról beszélhetünk.
Magyarok penteken utaznak a vegleges helyukre addig valahol Nizza mellett egy kis mindentol elzart pici varosban egy szalloban laknak es edzenek egy fuvespalyan.
Az UEFA csinált egy szavazást, és ez lett minden idők legjobb EB csapata: Buffon - Lahm, Puyol, Beckenbauer, Maldini - Iniesta, Pirlo, Zidane - CR, van Basten, Henry