Ez a topic azoknak van,akik nem tudnak/nem akarnak írni a zártkörű topicba.Ide jöhet a Hajdú volánról és a DKV-ról infó,kép,kérdés,egyszóval bármi:-)
Ha tetszik a topik akkor jó szórakozást,ha értelmetlen,akkor elnézést kérek,és tessék törölni nyugodtan.
Minden esetre jó szórakozást kívánok!:-)
A másik irány viszont rosszul van megoldva, a Tesco-hoz való eljutáshoz gyalogolni kell. Ezért (is) kéne a két ellenirányú körjárat a Leiningen utcán keresztül.
44-es pont a Tesco előtt tesz ki minket de visszafele már sétálni kelett a Hun utcáig. A Hun utca elején is egy megszünt megálló van.
A Tesco előtti megállóból - ahol leszálltatok - a Nagyállomás fele is eljuthattok. Igaz kicsit körbe megy a busz, de a végállomáson nem kell leszállni.
Akkor az ITK, de a mondandóm ugyanaz. Az elején elhúzták a mézesmadzagot, mert szó se róla, minden busz tiszta volt; ahogy valaki reklamált a zörgésre, meghúzták a csavarokat. A kapaszkodókat is igazították az igényekhez. Most meg sehol semmi; a buszok hangosak, zörögnek, a BKV-tól ismert módon nem volt nyitható ablak a klímamentes buszon; de ami a legszomorúbb, már kosz és bűz is van. Szerintem a HV Solarisai jobb állapotban vannak.
Az a helyzet, hogy az iránytaxi egy jókora részét földúton teszi meg, nem lenne ajánlatos DKV-s buszokat oda tenni. No meg a családjólétis pályafutásomból kiindulva az a legjobb, minél lepukkantabb busz közlekedik arra.
Sajnos helyi járat nem is közlekedhetne azon a buszvonalon; Szepesen pl. át tudta venni a HV az iránytaxi helyét, de a Gáspár György kert - Méhészkert - Dombostanya környéke járhatatlan DKV-s busszal.
Szikigyakorra viszont simán járhatna helyi járat. Anno járt is a 25-ös, azóta a lélekszám is emelkedett, és már egy ideje követelik a helyi járatot, mellesleg jogosan. Haláp és Nagymacs is megkapta anno.
A lila vonalig tart Debrecen határa, a 471-es busz pedig járható.
Sajnos van. Pl ott a '107.Az úgy nyikrogok mint ha egy lovas szekeren ülnék. '108-ason a 3. monitor körül lyukas a tető de,hogy ez hogy lett lyukas nem tudom.
A nyikorgás egy dolog, sok buszra jellemző. De a '104-es állapota valami siralmas. Eddig azon a véleményen voltunk jópáran, hogy a csuklósok legalább jól össze lettek szerelve, az Alfákkal ellentétben. Ha csak az említett buszból indulok ki, megdőlni látszik az állítás.
A 15-ös itt szokott pihenni vajon érintenni fogja?
A 15-ös már tovább közlekedik, max az előírt indulást várja meg a megállóban. Egyetlen busznak maradt ott a végállomása, a 11-esnek. De annak sem kéne, sőt, a jelenlegi formában vicces az egész 11-es.
Persze odafent már kimagyarázták azzal, hogy csak a buszforduló felújításával együtt lehetett pályázni a csomópont átépítésére.
A körforgalom miatt azonban nehezebb lesz kihajtani a fordulóból.
Buszöbölt csinálnak oda?
Elvileg igen, és oda kell is. Viszont a Széchenyi utca északi oldalán is mintha egy öböl épülne. Költözik a Hal köz megálló, vagy sáveltolás lesz, és az üzlet ház alatti mélygarázshoz is be lehet majd balról hajtani?
A 101-es is nyikorog középen. Valami oka van hogy egyes csuklós buszok le vannak harcolva nincs gazdájuk? Pl:42-sen a 078,037 szokott járni állandó forda így ugyazza vezető hajtja?
Az igencsak hosszúra nyúlt éjszakát Nyíregyházán töltöttem, az első vonattal jöttem haza, majd a 5 o'clock 31-essel, mégmedig az
LMG-104-gyel.
Kedves soknevű, NEM sofőrfikázás jön!
Nos, ha egy laikust felültetnénk arra a buszra, megmondaná, hogy 2009-esek? Én úgy éreztem magamat rajta, mint egy felújítatlan MAN SL 200-an. Gázolajszag, kosz, nyikorgás, csillapítatlan döcögés, hörgés, idegesítő sípolás leszállásjelzéskor.
A kapaszkodók állapotáról meg inkább ne is beszéljünk...
Elég sokat tömegközlekedem (bár olyan viszonylatokok, ahol többnyire szólók járnak). Van a '104-nél rosszabb állapotú csuklós?