Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Köszönöm,nem.Van belőle pár növényem+magok.Dupla sárga magokat kaptam egy kedves topik társtól.Dupla fehéret sikerült rendelnem.Már csak a dupla rózsaszín hiányzik:-))))
- futó sárga körte alakú koktélparadicsom magok 10 db/adag
- manna mag 5 db/adag
- mogyoróbokor...egy kicsi, egy nagy
- sárga málna
Dugványoknál, növényeknél Bp.-i, Gödöllői, Péceli átvételt javasolok. Budapesti átvétel esetén szerdán, pénteken vagy szombaton a Deák térnél vagy a PSZF előtt jó nekem. Egyéb helyekre nincs időm elmenni!!!! Magokat postán...vagy a fenn említett helyeken.
Érdekel: Egzotikus gyümölcstermők, magja, hajtása, magonca, oltványa...bármi, télálló kaktusz, gyümölcstermő kaktusz, hagyományos évelő, gyógynövény, Óriás som, gyümölcstermők ami nekünk még nincs. Tömören röviden, valami ami nekünk még nincs :)
- futó sárga körte alakú koktélparadicsom magok 10 db/adag
- manna mag 5 db/adag
Dugványoknál, növényeknél Bp.-i, Gödöllői, Péceli átvételt javasolok. Budapesti átvétel esetén szerdán, pénteken vagy szombaton a Deák térnél vagy a PSZF előtt jó nekem. Egyéb helyekre nincs időm elmenni!!!! Magokat postán...vagy a fenn említett helyeken.
- adenium obesum - pink színű (az alapfaj) - musa acuminata colla - vadbanán (lakásban tartható méret) - lila datura - fehér fáklyás gyömbér (max. 3 embernek) - opuntia színkeverék (télálló fügekaktusz sárga és pink) - bordó mocsári hibiszkusz
Cserébe elfogadok bármit, ami nekem még nincs. Érdekelnek gyógynövények, tiszta génállományú, régi, egyszerű zöldségmagok vagy gyümölcstermők, évelők, mediterrán és egzotikus növények, kaktuszok, pozsgások is. Írj egy listát, biztosan tudok valamit választani.
Kínai leander (Selyemkóró, Asclepias currassavica) magokat, valamint rózsaszín datura ágakat, esetleg magról kelt amarillisz hagymácskákat cserélnék pluméria magokra/hajtásra, vagy gyökeres leander hajtásra, narancssárga datura hajtásra.
Nem érdemes a magról kelt diókkal foglakozni. A kíváló papírhéjú diófám terméséből hasznáhatatlan, keményhéjú, apró diót termő fa lett. Minden attól függ, hogy mi porozta be, vagyis véletlenen múlik. Ha jó diót akarsz akkor vagy beoltod, vagy dugványozod, vagy megbízható kertészetből veszel fát.