sziasztok tudja mindenki ma hétfő van este edzés....... ugye jöttök???? strandra ki jön délelőtt nem szertnék egyedül lenni, csak akkor ha tudtsz is edzésre jönni este. a tgdíjakat szeretettel várom edzésen.
Ha hétfőn lejöttök mit szólnátok hozzá ha 1 kicsit edzenénk is, mert ez is a csapat érdeke.Remélem nem gondolja senki komolyan,hogy ilyen edzéslátogatottsággal valaha is felvesszük a kesztyűt a bbk-val vagy a gladiátorokkal.Itt lenne az ideje kb. 2 év után végre komolyan venni amit csinállunk.Jó lenne ha végig gondolná mindenki hogy mit is akar ettől a sporttól és asszerint cselekedne én győzni akarok nem pedig örök pofozógép lenni. aki csak azért lépett be mert jó buli vagy ettől érzi magát kemény gyereknek de edzeni nem hajlandó az húzzon a picsába.ez nem vonatkozik azokra akik valós elfoglaltság miatt nem tudnak ott lenni,de ne mondja nekem senki,hogy a kb.60 tagból edzésenként 45 elfoglalt.Úgyhogy várok mindenkit különösen a falembereket a hétfői edzésen és ha valakit esetleg megbántottam az ott leverheti rajtam ha más nem legalább ennyi haszna volt a felírásomnak.
sziasztok. drága felnőtt csapat ha lehet hétfőn mindenki aki tud de mindenkire szűkségem van jőjjön edzésre KB:30 perc elfoglaltság időre szerintem megoldható a csapat érdeke, ja és tollat kék vagy feketét mindenki hozzon, szóval kérek mindenkit aki tud szóljon annak is aki nem elérhető a ti érdeketek, vagyis a csapaté KÖSZÖNÖM VÁROM MINDENKI JELENLÉTÉT köszi
Atlanta at Pittsburgh N.Y. Giants at Indianapolis lejátszva, Colts nyert 37-35re New Orleans at St. Louis Dallas at Miami Seattle at Chicago Baltimore at Oakland San Diego at New England lejátszva, Patriots nyert 38-14re Washington at Philadelphia