Köszönöm szépen, hogy még nem felejtetted el :-) Általában mindíg megkapom a magamét :-))
Így van ahogy Krizsi mondta, ha megyek akkor szombaton este fele tudok csak lemenni.. Kiváncsi vagyok a bandára, mert tetszik ahogy viszonyultok a dolgokhoz, egymáshoz, oszt személesen nem ismerlek benneteket. Ha esetleg nem mennék, kérlek tegyétek félre a lemezeim, elmegyek értük Bp környékén, vagy BP-en a megadott címre a lével.
Most látom, hogy a beírásom megjelent, veszett szar az Index. Jöhetsz, ha legyőzted a csőtörést. Evora, a másik segítség, pedig a kipufogójával küzd éppen.
most beszéltem a vén trottyossal, mondok neki, mit írtam időpontot, majd megütötte a guttmann, aszonnya jó ha négyre odatalálunk. Gondolom majd Luxival tolhattyuk a verdát, me' csak hónaptól ócsóbb a benya....
Az Bigi függvénye de keményen, mert ő csigavonalban settenkedve, lopakodva szokja becserkészni a célt...... de mát az indulást áttette délről jóval korábbra.
Szerintem, ha nem zuhog, és nem tévedünk el 3-nál többször, akkor akár 13-14-re lenn is lehetünk, ebben benne van még útközben egy-két bokor territoriális megjelölése is, hogy majd hazataláljunk.
Természetesen megyek kedves doktorom és kifejezetten nem felejtkeztem el Contaxq lemezeiről. Ha lesz gyalu, egyből fel is ajánlom meghallgatásra illetve viszek itthonról is (meg cédát is).
Csak tele van a bugyrom azzal, hogy minden nap éjfél, vagy később mire ágyba kerülök. Ezen túl minden csak gyűlik előttem, az időzavarom állandósult. A lemezeket amiket ki akarok vinni nem tudtam összeszedni, a azerősítőmön mobil a fojtó, a lemezjátszót nem tudtam szállítható állapotra hozni.....
Lesz este 5-6 óra mire ezek a dolgok már nem érdekelnek :))
Tessék Spacc meg már indul is kirándulni ! Mikorra érsz ide?