Teljes a visszazámlálás, már órákban megy. Félkettőkor indulunk a vonathoz. Még nyitva a bürndök és megy a csere-bere gyömöszölés....
Már egy hónopja mindennap többször megnéztem merre jár a Divina. Láttam a széljelző pörgését is Velencénél, figyelem a hőmérsékletet és a szélerősséget, mindenhol a héten amerre járt, és abban bizom a kövtkező úton ennél jobb lesz.... Sima tenger.... ragyogő napsütés és éjszaka eső, ha már esnie kell. és "megvilágosodás" pl. Giblartárnál.....
Jó utan mindenkinek, különösen a holnap induló Divinásoknak....
Szia nem merted megkérdezni? Azért kérdeztem,hogy ne kelljen cipelni. A másik, hogy nem biztos nagyon jó idő lesz, és ha elmegyünk a medencéhez fürdeni, csak belebújnék, vagy ott nem azt használják?
Majd azért írd meg ,hogy mit szólt a párod az úthoz!!Kíváncsi vagyok rá!!!
Lehet,hogy csak elfelejtettek nektek bekészíteni köntöst a kabinba és,ha reklamáltatok volna akkor pótolják!!!
Hogy mikor indulunk Genovába még nem tudom,de délre legkésőbb ott szeretnénk lenni...
Bejelölhetnél facebookon,hogy megismerjük egymást!!!Az e-mail címem elé tegyél egy Szabónét és akkor megtalálsz!!Én már kerestelek téged,de a te nevedből több tucatot kidobott a gép..::)))
Na így már én is jártam, mindig a legfontosabb dolgunk a legjobb játékuk :))
Hát én nem tudom de balkonos volt a kabinunk és tényleg nem volt köntös... Na mindegy ez legyen a legkevesebb, amúgy sem használok köntöst.... szóval ez a legkevesebb.... Holnap kapja meg párom ajándékba az utat... Kíváncsi leszek mit szól hozzá... Nem egyszerű eset, de azért reménykedem... :) Én megyek az biztos...Nemsokára már csak 3 hét és a hajón vagyunk... De várom... Bár azt is, hogy Ferro megjöjjön és beszámolót tartson nekünk... Ő 3 nap múlva ilyenkor már úton lesz.... Jó neki... Remélem én is, hogy jó híreket hoz majd a taxikkal kapcsolatban... Meglátjuk...Ti már korán itt lesztek Genovába, de azért elötte még írunk.... egyeztetés szempontjából :)))
Nem tűntem el csak nem volt laptopom,mert a kutya széttrágta a töltőmet..:(((
De azért telefonon követtem az eseményeket.Minden nap elolvastam ki mit írt.
Persze,hogy megyünk a Loro parkba.Reméljük,hogy ferro valami jó árat alkuszik ki nekünk!!!!!!!!!!!!!
Köntös a kabintól függ.Belsőbe és ablakosba nem jár.Balkonosba viszont mindig van.Mi is kaptunk a Splendidán.Sőt,még egy kis ajándékcsomag (sampon,tusfürdő,hajbalzsam-Pantene Pro-V) is volt odakészítve az ágyunkra szép kis ajándékzacskóban.
Bapakoltad már a bőrőndöt.... Jaj, de jó neked mindjárt indultok.... Azért irigyellek :))) Légyszíves ne felejtsd el megkérdezni a taxit a Loro Parkhoz, hogy mennyi lenne....
szerintem "csak" 23€ az az kb,6500Ft, de mindenképp a legjobb mivel bármit iszol 5-6 €-nál nem uszod meg olcsobban, ez csak az étkezéseknél 20€ körül vannak és ugye ott van még a nap többi része.
Lehet hogy már van erre hozzászólás de mindet nem tudom végig olvasni:)
Splendidára megyek majd,érdemes ital csomgaokat itthon megrendelni?Milyen árak vannak az étteremben,bárokban????Most megyek először nem vagyok képben.Az all inc. itthonról 8000ft/fő/éj...
A Splendidan, Fantazian es a Divinan is volt kontos a balkonos kabinban. Igazabol nem is ertem, hogy miert van valakinek szuksege egy snassz feher kontosre?
Szerintem ki ilyen hajoutra megy mar felnott es nem meggondolatlan gyerek.
a tipikus "magyar"... pont az ilyenek miatt, mint te tagadjuk le a hajón többen is, hogy magyarok vagyunk! szerintem ne menj hajóútra, ha olyan szarul állsz anyagilag, hogy köntöst kell lopnod!