Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
Ha a camera connectorra gondolsz azzal megnézni megtudod a képeket, csak slide showt nem tudsz csinálni, csak miután átvitted a gépre, és itunesban vissza.
minap ajanlottak nekem egy iPod Photo-t. Kicsit utananeztem hogy mit tud. Hat azon kivul hogy fantasztikus jo lehet amikor rakotom TV-re es onnan mutogatom a rokonsagnak a slideshow-t kicsit csalodtam. Az lenne az ertelme egy ilyen cuccot venni (az MP3 hallgatason kivul), hogy pl. egy kirandulason ratoltom a kepeimet a digitalis kamerarol, es nem kell cipelni a laptopot. Ehhez azonban kell egy dock, ami kb 9000 Ft, es az tud USB hostkent mukodni es azon keresztul feltolthetok a kepek. Ezek utan azonban meg mindig nem latom a kepeket, at kell menjen valamilyen programon, ami ezt lehetove teszi a kutyuben. Tehat megiscsak szamitogephez kell kotni ;) Ez nagyon nem praktikus. Szerintetek van valami egyszerubb modja is hogy azt csinalja amit en elkepzeltem? Tehat ratoltom a kepeket es egybol latom is.
Mondjam, vagy mutassam, hogy hova ragasztom? :-)) Végre meglett a kicsike, törném is a kezét annak, aki összematricázná (volt erre nem poén törekvés :-()
"Musicstore Hungary : tisztelt ügyfeleink, örömmel értesítjük önöket, hogy megnyitottuk áruházunkat az önök országában is. Sajnos az értékesítés személyesen működik, mindenkinek be kell fáradnia az artisjus matricáért, ami dalonként 500Ft+Áfa"
Más. Ugye több gépről is tudok feltölteni manual módban? (még mindig vindóz alatt)
Ez ugyan csak US-lakókra vonatkozik, de szvsz esetleg lehet kihatása EU-ban is. Röviden - 3G-s ipod akkugari 2 év (!) 1G és 2G ipod után vagy 25$ csekk vagy 50$ voucher.
Most par orat azzal toltottem, hogy milyen a jelenlegi felhozatal. A Monster Cable icarPlay Wireless Plus annyival tud tobbet, hogy barmilyen frekvenciara ra lehet hangolni.
Vegul harom versenyzo marad allva nalam:
a mar emlitett MC Plus
a Griffin RoadTrip illetve a
Belkin TuneCast II.
Valoszinu ez utobbi mellett fogok donteni es veszek hozza egy ugyanilyen markaju autos toltot, amelyik a iPod-ot es az FM transmittert is tolti.
Nem Plus csak sima "Monster Cable iCarPlay Wireless FM Transmitter".
Ez átlag 60-70 USD körül mozog. A rádiótól még 2-2,5 méterre is tisztán szól. Ha venni szeretnél egy autós töltőt, szerintem áldozz rá egy kicsit többet és egy FM-es cuccot vegyél, megéri
Konkrétan nem így van ;) Bemész a Circuit citybe és megveszed 399ért mert hogy annyi. Tax meg nincs említett államokban, amiket már korábban leírtam. Slussz passz :D Amúgy emlékeim szerint 29.95 az átalakító, de korábban írták, hogy belemegy a hifinek a kábele is ami mondjuk 300 Ft :D
Ma vettem en is egy 60 gigas iPod-ot. 90 + AFA, az USA-ban sem olcsobb. Persze magyar nyelvu meg Artisjus nem jart hozza. (Extrem Digital)
Par napja mar volt rola szo, de hatha azota tobb tapasztalat van: melyik FM transmittert erdemes megvenni hozza? Es melyik autos toltot? Vagy esetleg a ketto kombinaciojat?