NA tisztázzuk,de szerintem kurvára felesleges!!!!!, a,az nem viszki volt!! b,nem 1 dl c,nem csak azt ittam d,miért zavar? e,iváson kívül más élményfokozó tevékenységet is végeztem!
Kocsival, ha ez segít... Persze te a deci whiskeytől annyira be voltál baszva, hogy észre sem vetted mikor befutottam a faházba...
No nem kell annyira kétségbeesni. Én a reggel kilenckor benzinkútnál -másnapra- elfogyasztott unikumtól 1 perc alatt bebasztam és még fél perc múlva másnapos lettem, rá 10 perccel pedig legszívesebben kiokádtam volna...:))
Nahát,akkor meg tudhatnád,hogy nem is úgy volt az,ahogy leírják a rosszemberek!!! És te is vonattal jöttél,vagy kocsival,szerintem így nem tudlak beazonosítani:=))
Nah, egy Bujaság Kertje és egy Judas Priest-Electric Eye dvd? :=))
"az elöttem üzenö xyz8817 nek üzenem: bazmeg te paraszt ujságban láttad a csapatot és már tv-ben is? :D miafaszt irsz te itt ilyen baromságokat hogy senki ne legyen kinn a meccsen ,meg megszünjön a csapat? lépjenek vissza? meg jöszitta jászfaszomtudja milyen focival..akkor mennyél oda ne olajmeccsre huzzál innen a sunyiba bazmeg a köcsög beszolásaidal.én továbbra is asztmondom mindenkinek :Hajrá olaj!!! "
Tisztelt Pór Péter! Megmondom őszintén nagyon elkeserített a csapat utóbbi teljesítményei. Ez az egész csapat egy nagy rakás szar. Elzavarnám az összes játékost a p....ba, magával együtt. Ezekután mit szándékozik tenni ? Marad vagy lemond? Mivel magyarázza ezt a szar teljesítményt? Én a maguk helyébe visszalépnék a bajnokságtól. És még elvárják, hogy ezután egy ember is szurkoljon maguknak? Elvesztették a szurkolóik bizalmát. Köztük az enyémet is. Mert én nagyon szerettem ezt a csapatot, bár csak Tv-ben, újságban láttam őket. Még a kecskeméti meccs után is bizakodtam. De amit az utóbbi időben csinálnak, az semmi, egy fos. Remélem nem lesz egy szurkoló sem a következő meccseiken, ez a csapat még azt sem érdemli meg, hogy a szolnoki szineket képviseljék. Ezzel a teljesítménnyel még jobban elássák Szolnokot az országban!(habár így is 10m-rel a béka segge alatt van a város). Hajdan a város büszkeségei voltak, most pedig a szégyenei!!. A Jászapáti focicsapata is sokkal jobban teljesít, mint önök. Kérem indokolja meg ezt a gyalázatot, de ne csak kifogásokat keressen, mondja meg az igazat! Ennyit legalább megérdemelnek a volt!!! szurkolók. Ne haragudjon, ha nagyon durván fogalmaztam volna, de csak a saját érzéseimet, gondolataimat írtam le. Nagyon haragszom most a csapatra is, de a vezetőkre is!!. Remélem, hamar találnak megoldást, s vissza nyerik a szurkolók bizalmát(köztük az enyémet is). Kár lenne, ha ebben a városban, ahol ennyien szeretik a kosárkabdát, a csapatot, megszűnne ez az élsport! Köszönöm válaszát!
Nekünk igazából azok a szurkolók adnak nagy segítséget, akik a bajban is kiállnak a csapat mellett, s mindent megtesznek annak érdekében, hogy a csapatot kihúzzák a gödörből. szép volt POKESZ!
Elnézését kérem, de először arra gondoltam, hogy az énekes Pór Pétert hívják megvendégnek. Tőle azt kérdeztem volna, miért hagyta abba az éneklést, amikor olyanjól szerepelt a táncdalfesztiválon, illetve azt, hogy hová tűnt a képernyőről anővére, Klárika? Így aztán csak azt kérdezem meg Öntől ismeretlenül, hogy szokott-e a csapattal együtt énekelni egy-egy győztes meccs után?
PP:
Az első két említett személlyel nem állok rokoni kapcsolatban. Edzőként pedig nem szoktam a csapattal együtt bulizni.