Olyat most hirtelen nem találtam.. Engem először eléggé meglepett, h Maidenék is nagyon szerethetik az abszurd humort.. (minden koncert után az Allways Look on the Bright side Of Life, vagy ahogy Dickinson konferálta a Journeymant: "A song about The Life, the Universe and everything".
A Monty Python egyik oszlopos tagja volt. 1989-ben meghalt gégerákban. Lehet, hogy nem láttad a Brian életét??? Na, például ő Brian. Vagy ő volt Arthur, a britek királya is.
Legjobb klip: Stranger in a Strange Land
a hideg rázott ki hónapokig, mostanra megemésztettem, félelmetes.
No More Lies-é is kurva jó
A Run to the Hills meg a NOTB is teljesen rendben van, humorosak
Holy Smoke természetesen, meg Wasted Years
Can I Play with Madness is rendben van Graham Chapmannel a főszerepben...
1-2 kivételtől eltekintve inkább az újabb klipjeikkel van baj szerintem, azu old school klipekben volt fantázia.
A Bring Your Daughter koncertbevágásainak Szomszédok-fílingjét például sosem tudtam mire vélni...
Érdekes, hogy amennyire igényes a zenekar a látványbeli dolgaira, amennyire kiépített mindenük ezen a téren, sokszor annyira döbbenetesen gyengén dizájnolt dolgokkal rukkolnak elő, és nem értem, miért. Dance Of Death borító a legjobb példa, ahol maga az ötlet jó lett volna, ha nem csak úgy odabaszarintják a figurákat számítógéppel, hanem megfestetik őket mondjuk Derek Riggsszel (maga a belső booklet amúgy nagyon szép!), vagy ott volt pár éve az a CD-tartó Eddie-fej... Na, arra még ránézni is rossz volt.
Színpadi Eddie-k dettó. Az elsőt, amelyik nem csak vicces volt, hanem tényleg jól is nézett ki, Debrecenben láttam.