Dehogyis!Biztos hogy nem!Ki hallott már a capella albumról.Biztos csak a fogalmazás miatt lehet úgy érteni ezt.Bár nekem meg se fordult a fejemben.Hiszen a Where is the line? is egy kemény Pluto-hoz hasonlo majdhogynem hardcore szám.Már amennyit ki tudtam venni a borzalmas minőségű live felvételből.:)
Meg akkor minek a rengeteg collaborator?
Ha a capella lesz,akkor Björk nem normális!:)Szeretnék mostmár vmi igazi,Homogenic/Post hangzású albumot.
Video director Floria Sigismondi has made goth
masterpieces for artists like Bjork, Marilyn
Manson, Bowie and, most famously, she did
Fighter for Christina Aguilera. Floria recently
got married in a quiet ceremony in a Toronto park
wearing an Empire-bodiced dress, with multiple
layers of tulle projecting over her pregnant
belly. Between the uppermost layers of tulle,
she wore a swarm of live bees.
Ez a mai Popbitchben volt. Milyen klipet rendezett Björknek Floria? Mert szerintem semmilyet. Kinek van igaza?
Százezer verziója van az Immature-nek, de a klip, amit írsz, a Jóga c. számhoz tartozik. Tehát nyilván nem az Immature-re gondolsz, hanem a Jógára. Töltsd le azt.
"Instruments are so over," says Bjork of her new, purely vocal album, Medulla, due out late August/early September.
"I think this was probably the most intuitive album I've done," she continues. "I had to use ingredients that I trusted, like my voice, my muscles, my bones. I couldn't really use all the other stuff."
Rahzel of the Roots -- known as "the Human Beatbox" -- supplies the percussive bass line for a majority of the songs, and the album also features collaborations with Inuit throat-singer Tanya Tagaq and former Faith No More frontman Mike Patton. The sound is primitive, full of brooding menace on "Where Is the Line" and soaring, breathy romance on "The Pleasure Is All Mine."
Following Medulla's release, Bjork will continue working in the studio rather than go on tour.
"Every album I've done, the minute that it's done, I feel really lubricated and, like, 'Wow, now I can write an album in five minutes,'" she says. "And I just want to find out if that's just a fantasy or if it's true."
köszi szépen a bő kifejtést. sok mindennel nem vagyok tisztában (csak Björk lemezeinek, kislemezeinek és egyéb számainak összefüggőségére gondolok), de a zenéjét imádom.
We are more than pleased to tell you that we have a name for Björk's new album and that name is:
Medulla
(noun) m&-'d&-l& (plural: medullas or medullae)
the inner or deep part of an animal or plant structure
The predictions for a release are aiming towards a late August. As for the album cover - Björk will yet again be teaming up with the team of M/M (Paris) (aka Mathias Augustyniak and Michaël Amzalag) and Inez/Vinoodh (aka Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin) for the album artwork.
More information, like tracklisting and collaborators will be forthcoming - obviously! :) The time is nigh! Medulla!
Hát, nekem Anglia a mérvadó, és ott bizony befellegzett. Ha bemész most egy ottani lemezboltba, keresni kell a kislemezeket, kb. annyi van már ott is, mint itthon. 4-5 évvel ezelőtt hegyekben álltak. De a kislemezeladási számok is sokkal alacsonyabbak mint pár éve, ennek megfelelően a hivatalos lemezeladási listába nemsokára bele fogják már számítani a letöltéseket is. Van a launch.yahoo-n minden héten szakértői slágerlistakommentár, onnan veszem a híreket.
Meg persze, hogy szerintem se nudli egy csomó b side, de a szó jelentésében ez mégis benne van.
Azért a maxiknak még szerintem egyáltalán nem fellegzett be.Külföldön pl.sokkal jobban megy,talán,mert nem számít olyan drágának,az ottani magasabb fizetések mellett.
A b-side-ok meg sztem nem nudlik.Legalábbis máramelyik együttesnél.Akiknek a maxiait én veszegetem/gyűjtöm,azon kitünő bónusz számok vannak(pl:Björk,Pet Shop,Kylie...)
Tegyük hozzá, hogy a B side gyakran sokkal érdekesebb felvételt tartalmazott, mint a sláger-oldal, ezért is vadásznak annyira a gyűjtők a kislemezekre. (Ld. még: "B Side Wins Again", by Public Enemy.)
A történelem előtti időkben a kislemezek bakeliten jelentek meg. Ekkor még a CD formátumon kívül a remixek sem voltak feltalálva, ezért a kislemez A oldalán volt maga a sláger, és a B oldalra meg odaraktak még valami másik számot. Aztán a B side kifejezés a CD-korszakkal megmaradt, bár a CDnek ugye nincs B oldala, de nagyon sokszor a kislemezre (maxira) ráraktak a húzósláger mellé valami kis nudli számot, ami az aktuális nagylemezen vagy rajta van, vagy nincs, de általában ha azt mondják, hogy B side, akkor olyanra gondolnak, ami nincs. (De pl. a Jóga kislemezemen 2 B side van, azaz a Jógán kívül van rajta még 2 szám, amik a Homogenicen nincsenek rajta, plusz egy Immature remix.)
Mivel mostanra már a CD-n kiadott kislemezeknek is befellegzett, vagy legalábbis úgy néz ki, hogy nagyon hamar be fog, és a szerepét átveszi a fizetős letöltés a netről, a B side kifejezés végképp minden jelentését el fogja veszteni. Nem is tudom, milyen címszó alatt fogják kinyomni a szupersztárok a kevésbé sikerült számokat a nyáladzó rajongóknak.