Keresés

Részletes keresés

víztorony Creative Commons License 2011.09.28 0 0 29

köszi, aztán vettem egyet én is.

az első próba ez volt:

jó kis játék!

Előzmény: foveon (25)
foveon Creative Commons License 2011.08.05 0 0 28
??

Egyebkent elkoltoztek az 1 kerbe.
Előzmény: badmad (27)
badmad Creative Commons License 2011.08.04 0 0 27
badmad Creative Commons License 2011.07.12 0 0 26

Csatlakozom, őket ajánlom én is, ráadásul ismerem is a vezető srácot. Ráadásul sokféle kamerát árulnak, nem csak gopro-t, bár én is csak ebben vagyok érintett.

A másikkal is volt jó tapasztalat, azt egy volt kolléganőm intézi, de ha jól emlékszem, kb most kéne szülnie, lehet, hogy emiatt (is) vannak a fennakadások.

Előzmény: foveon (25)
foveon Creative Commons License 2011.07.12 0 0 25

http://gopro.hu/

en eddig mindent kaptam ami volt a honlapjukon, igaz az uzletbe szoktam bemenni. mivel eleg jo a nyitvatartasuk igy melo utan boven lehet menni. az arak meg olyanok amilyenek, nyilvan nem olyan mint egy sufni sosemszallito webshop vagy egy zsebben behozott/ebayrol vett maganzo arai, de van bolt, normalis kiszolgalas, megtapizhato termek.

Előzmény: víztorony (24)
víztorony Creative Commons License 2011.07.12 0 0 24

Vettem volna egy gopro helmetet, egyéb kiegészítőkkel.

http://ex-cam.eu/index.php - megrendeltem több mint 2 hete.

1: 100ezer forintos rendelésnél sincs ingyenes házhozszállítás (gáz)

2: raktáron nincs semmi (nagyon gáz)

3: mindent 3x kell megkérdezni, mire válaszolnak (érthetetlen)

4: név nélkül, gmailes címmel leveleznek (ciki)

5: tologatják a szállítás időpontját (megesik)

6: megígérik, hogy a nyaralásom előtti napon szállítják legalább a kamerát (ok, az is valami)

7: a szállítás napján felhívnak, hogy nincs kamera, nem szállítják. (no comment)

Nem ajánlom őket.

Valaki ajánlana egy üzletet, vagy webshopot, ahonnan érdemes rendelni?

foveon Creative Commons License 2011.05.03 0 0 23

latom sehol senki, de azert irok:)

gopro: elkezdtem atalakitani a hang reszt. elegedetlen vagyok vele, nem tudom miert nem tudtak/akartak ezt rendesen megcsinalni (bar ahogy a tobbi kamerat vegignezetm azok se jobbak). legalabb egy audio in-t tehettek volna a ket tv kiment melle/helyett.

na persze mar egy eve igeretben van az external mic (gopro-nal katalogusban szerepel) de meg nincs es nyoma sincs. ezert mindenki athekkeli a meglevot. sajna a minosegen nem sokat lehet dobni mert hiaba irnak cd minoseget 48khz-en mikor az mono es irtozatosan tultomoritett.

a hd verzional van ez az expansion busz nevu csati. azon kint van a line in, sztereoban, de a minoseg hasonloan pocsek a nagy tomorites miatt. tobben meg is csinaltak, bekotottek, mukodott is (mint egy mezei line in). aztan jott a meglepetes, a legujabb firmwareban le tiltottak... jo kis huzas a gopro reszerol. na meg a busz porthoz csatlakozot szerezni sem egyszeru.

lehet kulso hangrogzitot hasznalni de az meg szopas, a szerkesztesnel minden snittnel szinkronozni, darabolni, stb.

persze lehet a line in-re varni (vagy a fw-t downgradezni), de kulso mikrofonhoz kell egy eloerosito (+tap) es a minoseg akkor is ugyanolyan gyenge marad mint a beepitettel (a tomorites miatt). ezert sztem jelenleg nem erdemes ezzel kuzdeni.

ezert a belsovel lehet trukkolni. en most egy kulso mikrofonkapszullat kotottem ra, de ellentetben a legtobb hakkel meghagytam a belsot is. 3 vezeteken hoztam ki es levalasztot alkalmazva lehet valasztani, hogy a beepitett vagy a kulso mukodjon. a vezetekeknek nem furtam lukat! a hdtv out csatlakozon atdugtam. nem mondom hogy egyszeru de el lehet rendezni ugy hogy ne feszuljon es osszerakhato legyen az egesz haz.

az is celom volt hogy a kihozott vezetekek ellenere a vizallo haz mukodjon hasznalhato legyen. ezert a vezetekek vegere egy apro lapos tuskesoros csatlakozot tettem (idc). ez meg epp elfer a hazon belul. erre lehet radugni a levalasztos jack-et a kulso mikrofonhoz (skeleton haz), vagy egy jumpert ami a belsot kapcsolja vissza es bezarhato a haz.

a kulso mikrofonnak meg azt csinaltam hogy vettem tobb felet (nem dragak 100-300 ft kategoria) es vegigprobalgattam melyik a legjobb. talaltam egyet ami egesz jo hangot ad (persze a tomorites agyonuti). a tipusat nem tudom, nincs rajta semmi jelzes.

majd csinalok kepeket a dologrol ha valakit felvillanyoz a tema...

foveon Creative Commons License 2011.04.23 0 0 22

probalkoztam sd kartya vasarlassal.

nem nagyon lehet mar kapni sehol (boltba bemenve) 16G-as normal sd-t. de valojaban nekem legjobb a micro sd adapterrel, mert ha elmegyek valahova akkor a felvett anyagot vissza tudom nezni a mobilomon (moto milestone) es le tudom torolni azt ami felesleges (tekintve hogy a gopron mindig csak a legutolso torolheto, es nem akarnek laptoppal maszkalni).

nade az adapteres micro sd-re azt irogattak forumokon, hogy necces. felvetel kozben kikapcsol a keszulek es hasonlok, ne is akarjunk adapterrel felvenni (pedig hat maskepp nem is menne a microra...). raadasul csak class4 van emberi aron (class6 a duplaja es csak rendelosen). marpedig nem is nagyon van mas, csak micro, mar a 32-esek is microk. szummaszummarum elmentem kartyat venni (aqua). a terv az volt, hogy veszek egy adapteres 8G-as microt. kiprobalom a boltban. ha jo akkor veszek egy 16-ost (mert a 8-as valojaban egy masik keszulekbe kell de nem baj ha ebben is mukodik), ha nem akkor veszek ket 8-as normal sd-t class6-ost (az ugyanannyi mint a 16-os micro c4).

telefonon visszaneztem, jonak latszott, persze a telefon 1-2fps-el tudja csak lejatszani. bementem a boltba megkertem az egyik eladot, hogy nezzuk meg valami szamitogepen is. persze nem is ertette mit akarok, de vegul sikerult rabirni, igy a szamlazo gepen megneztuk. jonak latszott azon is, igy vettem egy 16G-as microt is (kingston class4, adapterekkel). azzal is mukodik. ami trefas, hogy mikor a 8-ast benyomtam az itthoni szgepbe egybol sipolt a viruskereso. tele van a kartya virusos fajlokkal, kapasbol autorun is van rajta. jo kis szamlazo gep lehet:) de egyebkent tok rendesek voltak telleg segitokesz volt a srac.

R1200R Creative Commons License 2011.03.10 0 0 21

No, most, hogy kijött a Drift Stealth, ami már tudja a 60 fps-t 720p-ben - a szolgáltatás szempontjából megvan a kompromisszummentes készülék, csak a képminőség kérdéses.. pl a GoPro-hoz képest..

badmad Creative Commons License 2011.03.09 0 0 20
badmad Creative Commons License 2011.03.07 0 0 19

Itt pont most rendelt vki ilyet, esetleg keresd meg.

Előzmény: R1200R (18)
R1200R Creative Commons License 2011.03.07 0 0 18

Hali!

Most már szűkítettem a kört GoPro-ra vagy a Vio Pov HD-ra, ami ugyan kétszer annyiba kerül, de a gopro-val ellentétben kompromisszummentes. Ami a Drift-en van, az a GoPro-n nincs (előnézet, távirányító) viszont a GoPro-nak van a legjobb képe. A Vio Pov--ot lehet távirányítani, van előnézet, kijelző, eleve ceruzaelemmel megy -elég szimpatikus, de magyarországon senki se hallott felőle nagyjából.. Még a youtube-on sincs túl sok reprezentatív video, amit azzal csináltak..

Most már van kijelzős hátfal a gopro-hoz is, de nem olcsó pluszban és a távvezérlés még mindig nem megoldott, ami nekem motoron jó lenne..

Használt valaki Vio Pov-ot?

Mostani motoros kiállításon azt hiszem lesznek kiállítva ilyen eszközök..

badmad Creative Commons License 2011.03.01 0 0 17

Mondom, 1 db-ot tudok nélkülözni, dobj egy mailt és összefuthatunk, hogy odaadjam. 

Az öntapadós a snowboard sisakomról nekem sem jön le, már 1 éve, pedig ott is kap rendesen. A deszkámról viszont igen, nem is értem. Lehet, hogy azért, mert a deszka minden irányban csavarodik menet közben, ugrásoknál még rendesen be is rezonálhat.

Így egyelőre a 2db sisakadapteremből az egyiket átalakítottam olyanra, hogy a sícipő/snowboardcipő felett a lábszárra lehessen felfogatni, ezt ki is próbáltam most, elég jól működött, csak egy probléma van: a lábszár kevésbé csillapított, mint a sisak, így sokkal jobban rázkódik menet közben.

A szilikonos tokon már én is gondolkoztam.

Illetve a 1/4"-os adapteren is. Venni vettem már, de arra gondoltam, hogy kéne CNC-ztetni aluminiumból egy hasonlót, csak nem fotómenettel, hanem inkább csak egy sima lyukkal, vagy metrikus menettel. Motorra is sokkal könnyebb lenne rögzíteni ezzel. Kéne valaki CNC-s, aki hajlandó lenne csinálni belőle mondjuk 10-20db-ot, tuti el lehetne adni.

Bár nekem mázlim van, mert a Hondán a tükörrögzítő csavarok pont olyan távolságra vannak, hogy a kisebbik csőadaptert pont fel tudom fogatni a tükör helyére. Igaz, ez csak pályán segítség, utcán ezzel nem igazán lehet motorozni. De ugyanezzel az adapterrel szoktam a hátsó lábtartóra rögzíteni, így a kerék és a rendszám között lát ki hátrafelé a kamerám. Meg majd tavaszra a hátsó ülés helyére felszerelhető üléspúpra fogok egy tappancsot tenni, de az is fel lesz csavarozva a ragasztó mellett.

Most a legközelebbi projekt majd a vitorláshajó modellel lesz, 1x már próbáltuk, nagyon érdekes. És van egy kisebb kamerám, amit majd az árbóc tetejére akarok felszerelni. Meg talán, ha lesz RC-s autóm, akkor arra is kerülhet egy rögzítőlap.

Előzmény: foveon (16)
foveon Creative Commons License 2011.03.01 0 0 16

hi! koszi az ajanlatot de nem akarlak kiforgatni mindenedbol;) inkabb vennek valahol nem tarhalni akarok. a felragasztos  tappancsra gondoltam en is, de most eleg ami van, inkabb az ellendarab a gaz. minden bekattintas vagy kivetel egy kisebb fajta szivgorcs hogy mikor torik le a kovetkezo. csinaltam egy 1/4"-os adaptert is hozza, azzal ra tudom tenni manfrotto rc2 cserelapra. az nem torik le az biztos. persze azt se ertem azon a kis xar muanyag darabon aljan az 1/4"-es lukkal mi kerul 4e ft-ba...

en ugyan nem sielek ezert nem tudom mennyire gaz ez az ontapado, eddig 2-t raktam fel de azok atom stabilak. egyiket bukora masikat motorra de letepni se tudnam. pedig minuszban is hasznalom de ott se volt gond. bar annyira nem bizom benne en sem (leginkabb a becsuszoban), ezert mindig oda is kotom valamihez. van ilyen vekony nyakba akasztos tartom (biztos ismered mint a belepokartya tarto), azt befuztem a haz aljaba es a masik felit meg rakotom valahova. meg ha le is esne legalabb nem veszik el.

vettem egy szilikon tokot is, az is jo, eleg jol megvedi ha barmihez hozzaverodik (persze a kulso lencse serulhet de meg mindig olcsobb mint egy egesz kamera vagy tok).

Előzmény: badmad (14)
badmad Creative Commons License 2011.03.01 0 0 15

A Louis-ban 238€ jelenleg a ContourHD kamera, a rendes 280-al szemben. Persze megint az 1 hétvégés 15%-os voucher segítségével...

badmad Creative Commons License 2011.02.27 0 0 14

Na megjöttem a síelésből és új tapasztalatokkal gyarapodva.

Snowboardra a felragasztható tappancsok alkalmatlanok! Tanuljatok a hibámból, egy gopro-m már bánta. Most rendesen előkészítve, deszka és tappancs is felmelegítve, előző este felragasztva várta az újabb próbát. Szerencsére nem kell új kamerát vennem. Mert az egész hókuszpókusz semmit sem ért, az üres tappancs kb a 3dik csúszásnál leesett, a következő körben a havon vettem észre, így legalább ebben sem keletkezett hiány. Viszont holland srácoknál láttuk, hogy a SURF- szett hatalmas, tenyérnél nagyobb felragasztható tappancsával oldották meg. Most kérdés, hogy ilyet tudok-e szerezni, vagy majd valahogy házilag kell egy hasonlóan nagy felületű tartót applikálni.

Továbbá jó hír, hogy a HD960-as akkuja a kb -10fokban is bírta egész nap.

foven: túrkáltam a kiegészítőim között és egy "5"-ös, hajlított bigyót tudok neked adni. Sajnos 4esből én is rosszabbul állok.

Vagy ha gondolod, vegyünk közösen egy szett tappancsot, nálam az öntapadós, sík felületű fogyóeszköz... :)))))))))

Előzmény: foveon (13)
foveon Creative Commons License 2011.02.18 0 0 13

nem tudna az ismerosod szerezni nekem kamera gyorskioldo cseretalpat? nyilvan nem a ket szep szememert gondoltam, ez az egy amit nem lehet kulon kapni. az a baj hogy nekem kint minuszban eltorott az egyik. es a csomagban csak 2 van. persze amibe belecsuszik azt lehet kulon is kapni keszletben, az nem gond, csak ezt a nyamvadt cserelapot nem. katalogusban sincs, tobb darabos csomagban sem. amit leltem az a grapbag nevezetu szett, csak abban is egy jopar felesleges dolog van, es igy kicsit draga.

a 4-es v 5-os vacakrol lenne szo (Quick Release Buckle).

Előzmény: badmad (7)
badmad Creative Commons License 2011.02.14 0 0 12

Én utánvéttel fizettem a futárnak.

Előzmény: foveon (11)
foveon Creative Commons License 2011.02.13 0 0 11

koszi.

hogy fizetsz, utanvet, kartya, utalas?

bar most probakepp elinditottam egy rendelest es villogo pirossal azt irta hogy jelenleg csak szemelyes atvetel lehetseges...

mondjk meg azt sem tudom hogy a micros sd-s megoldas jo lenne e mert abban csak class 2-t latok, marpedig minimum class 4-et javasolnak.

Előzmény: badmad (10)
badmad Creative Commons License 2011.02.13 0 0 10

Én már többször rendeltem tőlük cd/dvd-t, legutóbb sd4gb-st is, pár nap alatt oda viszi a futár, ahova kéred.

Előzmény: foveon (9)
foveon Creative Commons License 2011.02.13 0 0 9

hat egy louisos tura mar regota tervben van. de amiert ki akartam menni azt kozben megvettem mashonnan igy pihen a dolog. amugy is csak mocival megyek, 300+300km most ebben az idoben mar nekem is sok, asszem tavaszra marad. persze lehet rendelni is. engem mar leginkabb csak a tartozekok izgatnak. bar most abbol is jol el vagyok latva. hat majd nyaron :)

ez a kartyas hely viszont telleg jo arakat ir, megbizhatoak? mennyi ido alatt szallitottak? ket 16g-ast lehet hogy beujjitok. mar kitapasztaltam annyira hogy a micro sd-t tudom a mobilomon is kezelni, es a videok lejatszasahoz is talaltam progit. persze szaggat mint allat, de arra jo hogy a nem kelloket le tudom torolni es ez pont eleg. nem kell hozza laptop ami egy kirandulason nem hatrany :)

Előzmény: badmad (8)
badmad Creative Commons License 2011.02.12 0 0 8

Mellesleg én a saját gopro-imat az osztrák Louis motoros áruházakban vettem, mivel ott "törzsvásárló" vagyok, minden év elején van egy -20%-os akciós hétvégéjük, tavaly útban síelésre álltam meg Villach-ban, hogy veszek egy SD-t, majd a pénztárnál derült ki, hogy megkapom így is a kedvezményt, most meg a múlt hét végén volt ugyanilyen, így csupán ezért indultam el Bécsbe (2 áruházuk is van) a HD960-ért.

Persze, ha összeadom az utiköltséget, már nem éri meg, de ha más miatt is megyek arrafelé, érdemes megnézni ezt a boltot is.

A kiegészítőim legtöbbjét viszont a goprocamera.hu-nál vettem, nekik minden kiegészítőjük megvan a gopro rögzítési rendszeréhez.

Összehasonlításként néhány ár, asszem mindenki láthatja a jelentős különbségeket: 

ContourHD1080GPS:

Louis.de: 350€ (most akciósan, egyébként 399), kb. 94850Ft

myactioncam.hu: 114000Ft

ContourHD1080:

Louis.de: 279€, kb. 75600Ft

myactioncam.hu: 93000Ft

goproHD960:

Louis.de: 219€, kb. 59350Ft (nekem ez a -20%-os kuponnal csak 50000Ft volt)

myactioncam.hu: 62000Ft

goproHD naked:

Louis.de: 310€, kb. 84000Ft

goprocamera.hu: 67500Ft

goproHD motorsport:

Louis.de: 350€, kb 94850Ft

myactioncam.hu: 89000Ft (motorsport, vagy helmet szettel)

goprocamera.hu: 79900Ft (most akciós, egyébként 89000Ft, motorsport, vagy helmet szettel)

És ha valaki SD kártyát akar nagyon olcsón (vagy írható CD-t, DVD-t), akkor nézze meg ITT, megbízható cég, gyorsan szállítanak, korrektek.

Előzmény: foveon (6)
badmad Creative Commons License 2011.02.12 0 0 7

Elég jól ismerem a srácot a myactioncam-ben, régi motoros haver. De nekem a másik oldalon, a goprocamera.hu oldalon is van egy ismerősöm, egy volt kolléganőm, aki minden kiegészítőt megszerez nekem gopro témában.

Előzmény: foveon (6)
foveon Creative Commons License 2011.02.12 0 0 6

legyen egy kis reklam is, van a 9.ker-ben ez a myactioncam.hu nevezetu ceg. egyszer voltam ott, nagyon korrektek segitokeszek, a legtobb keszuleket meg lehet nezni eloben. tartozekokat is tartanak. arakon lehet vitazni, biztos hogy ebayrol olcsobb de itt meg bemesz es a kezedbe nyomjak (szamlaval, ha valakinek az kell). a nyitvatartas is okes mert este 7-ig nyitva vannak szoval melo utan oda tudtam menni es nem zarasra toppan be az ember... asszem az edigitalnal is van gopro, drift es contour de ott nem lattam semmilyen tartozekot.

foveon Creative Commons License 2011.02.12 0 0 5

erdemes megfontolni hogy mire is akarjuk hasznalni. addig oke hogy felteszed egy sisakra. viszonylag konnyen megoldhato mindnel. de ez eleg hamar unalmas lesz a nezo szamara. raadasul zavaro is a hirtelen fejforgatasok miatt. ezert erdemes utananezni melyiket hogy lehet meg rogziteni, hanyfele modon milyen helyekre, stb. es hogy ez mibe kerul, magad barkacsolsz vagy megveszed keszen, vagy mar az indulo csomagban mik vannak (pl a gopronal van tobb fele kiszereles, motoros, szorfos, biciklis es ezek csak a tartozekokban ternek el). sztem a legtobbunk nem engedheti meg maganak hogy egyszerre egy marek kamerat tegyen fel a motorjara/biciklijere/magara ezert jo ha gyorsan at lehet tenni egyik helyrol a masikra. sztem a gopro ilyenekebn eleg jo. a kepminosege is jo, feneyros az objektivje. de van egy csomo hatranya. nincs kijelzo, nem latni a pontos kepkivagast, a felevetelekbol utolag nem lehet valogatni torolni. igaz most mar megjelent egy kiegeszito kijelzo de torolni azzal sem lehet. es ahhoz uj haz is kell ha felvetelnel akarjuk hasznalni. a tobbit nem ismerem de driftnek van kijelzoje. cserebe joval nagyobb mint a gopro. a countournak a kepevel en nem annyira voltam megelegedve.

badmad Creative Commons License 2011.02.12 0 0 4

A Drift-et nem ismerem, de pár napja vágtam egy ContourHD és egy goproHD felvételeiből. A ContourHD-ből én már eleve 720p-s felvételeket kaptam (nyilván beállítás kérdése), a goproHD felvételeit 1080ból konvertáltam 720-ba. És a különbség igen szembetűnő, a gopro javára. A képei sokkal fénygazdagabbak, részletesebbek. Mondjuk ezek borús körülmények között készült felvételek, nyilván napsütésben javul a helyzet, de sok fényben a hülye is tud jó képeket csinálni. :)))))))))))))))))

Előzmény: R1200R (3)
R1200R Creative Commons License 2011.02.12 0 0 3

Sziasztok!

Én most tavaszra terveznék vásárolni sisakkamerát, de eddig nemigen találtam saját tapasztalatokon alapuló részletesebb összevetéseket. A Drift Hd170 illetve a Contour HD között választanék, de nem tudom, hogy motoros felvételek rögzítéséhez melyik lenne ideálisabb.. Pl. van-e különbség a képminőség között. Nekem ez a legfontosabb a két gép között ez alapján döntenék. Sok filmet vágok, és 1080p-ben készíteném a végterméket. Kihasználható-e a 60 fps a Contour-nál? Ami a Drift-hez vonz, az a távirányítós - praktikus vezérlés, szerintem sokat jelent, ha a motoron és nem a sisakon vagy a kezem ügyében van a kamera rögzítve..

Az áruk Magyarországon ugyanannyi kb, bár ez külföldön nem így van érdekes módon. USA-ban és Németországban a Drift ugyanennyibe kerül nagyjából (kicsit olcsóbb), de a Contour jóval olcsóbb, idehaza van túlárazva.

Mit gondoltok?

foveon Creative Commons License 2011.02.11 0 0 2

kulso ceruzas az szinte a legtobbnel jatszik csak ugye kerdes bele tudod e dugni. mert a gopro vizhatlan hazan nincs luk oldalt. van a skeleton haz, azon ugyan van lik, csak azt meg meg kell venni kulon (vagy kifurod a vizhatlant).

az az ontapados cucc brutal eros, csodalom hogy neked lejott. persze tiszta zsirtalanitott (pl sebbenzinnel lemosott) feluletre kell tenni, plusz nem baj ha ugyanolyan az ive (vagy a sikhoz sik).

viszont a bepattintos gyorcsere lapja az eleg gazos, nekem 3 bedugas utan (kint hidegben) letorott az egyik oldala. raadasul azt nem lehet csak ugy kulon venni (termekeket megnezve latszik hogy az csak csomagban van, meg a talpakat is kulon meg lehet venni de azt a rohadt belecsuszot nem).

Előzmény: badmad (1)
badmad Creative Commons License 2011.02.11 0 0 1

Én egyébként a következő kamerákkal kerültem közelebbi kapcsolatba: FlyCamOne2, gorpro Hero SD, HD960.

És nemrégen láttam, hogy például snowboardosok hogyan készítenek egymásról felvételeket: egy törött síbot vége ellapítva és erre fixen felszerelve a gopro csuklóinak egyike, amire akár magunkfelé fordítva, akár előre irányba, követve a másikat is dolgozhatunk. Ezt meg is csináltam magamnak is.

A gopro rögzítőrendszere hatalmas szabadságfokkal rendelkezik, de nagyon kell figyelni, hogy az öntapadós konzolokat minimum szobahőmérsékleten, tökéletesen zsírtalanított felületű sílécre, vagy snowboardra, sisakra szabad feltenni, ha an kéznél, jó segítség egy hajszárító is, mert különben elhagyhatod a kamerát a sípálya közepén, mint én a deszkámról. Tanulság: egy nagyon vékony zsinórral ajánlott biztosítani a kamera házát, ha ilyen aktív sportnál használod, vagy pl autón, motoron.

Az FCO2-höz meg gyártottam egy külső akkupackot, így most már 4db AA-s celláról megy, szinte korlátlan ideig, a beépített akku kb 20perces üzemidejéhez képest. Ezt főleg motoron, modellhajón szoktam használni, mert a mérete szinte egy USB pendriv mérete.

badmad Creative Commons License 2011.02.11 0 0 0

végre nullázhatok egyet...

Előzmény: foveon (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!