Azért kérdeztem hogy illatos-e, mert a másik fajta dupla sárgám nekem is az, a bimbói kicsir rózsaszínes szélűek, és talán inkább vajszínűnek nevezném. Szerintem az lehet a leggyakoribb dupla sárgaként emlegetett.
Rágica, kíváncsi leszek a holnapi szimat-eredményre, mert lehet hogy a Tiéd, másfajta.
Annyira pedálozok, hogy képes voltam lemenni, kimenni, hogy megszagoljam. Szóval illatos, de kit érdekel, ha nem olyan szép sárga, mint a Tied? Majd illatozhat mellette nyugodtan:-)
Két hosszabb ága volt, az egyiket még tavaly levágtam. Azokból elvileg vannak már kicsik, de nem jelöltem (Tudom, Anblock, most mire gondolsz:)))
Lefényképezem majd, úgyis készülök a többit is. Most lehet hogy kinevettek, de nekem a fotózás (bár szeretem!), kicsit kellemetlen. Sorházban lakunk, és elöl-hátul nagyon jól rálátni a házunkra. Már így is virágmániás csodabogárnak tartanak.(TUDOM, EBBEN NEM VAGYOK EGYEDÜL:)
Azért kérdezem, mert még én sem láttam ilyet, ezt tavaly Horvátországban vettük.
Illata nincs, a bimbóinak nincs az az enyhe rózsaszínes 'beütése', és valóban ilyen szép sárga. Az egyik szárát meghagytam hosszúra, azon hozza a virágokat most.
Vissza fogom metszeni, és szívesen adok hajtást, ha kér valaki :)
Már amikor feltettem talán akkor is írtam, hogy irreálisan szép azon a képen, valahogy a fények pont úgy alakultak. De azért amúgy sem csúnya, sőt..., de ez a sima lazacszínű. A most felrakott képeim sem mind reálisak, narancssárgábbnak tűnik a valóságnál, vagyis ez játszik némiképp a színekkel, mert elég jó a gépem színszínvisszaadása.Leginkább ez felel meg a valóságnak.