Keresés

Részletes keresés

Sacco és Vanzetti Creative Commons License 2002.02.02 0 0 126
Ha jobban megnézed ez igaz az SZDSZ-re is.
Többire nincs mit válaszoljak.
www.centrum-part.hu
Előzmény: drstrangelove (125)
drstrangelove Creative Commons License 2002.02.02 0 0 125
OK, nem folytatom a cinizmust.

Komolyan, mit er az a politikus, aki

-- annyira rosszul vegzi a feladatat, hogy kisoprik partostul meg a parlamentbol is (ez tortent a centrumpart elodjeinek nagy reszevel, es politikusaival) kiveve Kupa

-- az a politikus, aki semmivel sem bizonyitotta jobban azt, hogy helyes rabizni a kozugyek intezeset, mint hogy csendben lopott (Kupa) vagy alapvetoen nem kerult a husosfazekhoz (tobbi CP politikus)

-- az a politikus, aki a Kadar rendszerben az ertelmisegi elithez vagy az ellenkulturahoz tartozott (ld. SZDSZ) de az uj vilagbol nem latszik semmit erteni

-- aki keptelen igazarol meggyozni az embereket

-- akinek nincsen programja, nem tud a valasztokkal kommunikalni, vagyis nem alternativaja a jelenlegi nagyoknak, csak annyiban, hogy o kicsi, es ezert kevesebb utalatos dologgal lehet osszefuggesbe hozni

-- a CP egeszen pontosan mondott valamit, hangsulyozom, egeszen pontosan, hogy mit fog alapvetoen mashogy csinalni ezzel az elegge elcseszett orszaggal, aminek rogton a nyakan az EU csatlakozas. Az, hogy humanizalni akarjak a politikat, onmagaban nem sokat ert, jobb volna kicsit professzionalizalni, nem?

Előzmény: Sacco és Vanzetti (124)
Sacco és Vanzetti Creative Commons License 2002.02.02 0 0 124
Összekevered a dolgokat.

1. Való igaz az SZDSZ és a MIÉP a két értelmiségi párt. Én az SZDSZ-t emeltem ki mint nekem rokonszenvest. Ennyi. Amellett hogy a MIÉP értelmiségi bázisa is sok számomra tiszteletreméltó embert is magában hord. Aki nem hiszi járjon utána. A MIÉP nem az ami a médiából lejön. Mégse szavazok rájuk mert bennem is él némi bizonytalanság...

2. Mindig a vseztesekre szavazol. Ezt elég visszatetsző duma. Hadd ne válaszljak rá. A bukott szót se akarom itt értékelni. Nem idevaló. A törpepárt úgyszintén nem.

3. A cigánykérdés pedig itt nem téma a részemről...

Előzmény: drstrangelove (92)
drstrangelove Creative Commons License 2002.02.02 0 0 123
Azt, hogy a vesztesek azok, akik kiutik egymast a parlamentbol, es utana egy bor mellett osszeborulnak nosztalgiazni.
Előzmény: Fine Tune (96)
karma police Creative Commons License 2002.02.02 0 0 122
"Azért arra én is kíváncsi lennék, hogy az SZDSz mivel járatta le a liberalizmus eszméjét."

A viselkedésével, azokkal az eszközökkel, amelyeket a politikában használ. Nem ragozom sokáig. Elég annyi, hogy antiszemitizmus (igen, ezt az SZDSZ gerjesztette/gerjeszti, talán nem teljesen tudatosan - bár ekkor igencsak jóindulatú voltam), elhatárolósdi, taxisblokád, és mindenféle egyéb kisebbségügyi kérdések.

Előzmény: crane (69)
BaSand Creative Commons License 2002.02.01 0 0 121
Akkor ezt megbeszélgettük.
Előzmény: Derek (120)
Derek Creative Commons License 2002.02.01 0 0 120
Akkor nem jut be.
Nekem nem jelenti a vilagveget.
Előzmény: BaSand (119)
BaSand Creative Commons License 2002.02.01 0 0 119
"Valószínűleg".
Vagy nem. És akkor ?
Előzmény: Derek (118)
Derek Creative Commons License 2002.02.01 0 0 118
Ott csak egyeni jeloltek jutottak be ,mint kozos jeloltek.az MDF listan be sem jutott. Itt viszont valoszinuleg az SZDSZ bejut listan, mig a kozos jeloltekben mar nem vagyok ilyen biztos.
Előzmény: BaSand (116)
BaSand Creative Commons License 2002.02.01 0 0 117
Jól van HJM, jól van!
Ne idegöld magad. Mond el háromszor, hogy Kaya Ibrahim, meg francos Katolikus Egyház, oszt megnyugszol. (Vagy nem)
Előzmény: HJM (115)
BaSand Creative Commons License 2002.02.01 0 0 116
Látszik, hogy öregszem, mert csak most jutott eszembe, hogy ez a helyzet igencsak hasonlatos az 1998-as helyzettel, igaz, akkor a Fidesz cipelte be az MDF-et a közös jelöltek miatt. Lehetséges, hogy most a maszop az szdészt? Mecsoda szégyen, mecsoda szégyen !!!
Előzmény: Derek (112)
HJM Creative Commons License 2002.02.01 0 0 115
Tudod mi a szánalmas...
az ahogy megpróbálsz kibújni a válasz elöl....
ugyanúgy mint a másik topicban amikor bizonyítva lett, hogy I. Viktor hazudott...

de hát maga a "módszer" is egy válasz...
olyan MDF-es "Heti válasz"...
ha már az Elek et.-at emlegeted...
a TE elvtársad!
2 milliárd közpénzért!

Előzmény: BaSand (108)
Turulmadár Creative Commons License 2002.02.01 0 0 114
az őrületbe kergetsz. :) nem a demokrácia ellen érveltem, csak annyit mondtam, hogy a kormányzati rendszer stabilitását szolgálja a kevesebb párt. 5-6-nál több parlamenti párt esetén általában instabil koalák jönnek létre, gyakoribbak az előrehozott wálasztások.
Előzmény: drstrangelove (99)
BaSand Creative Commons License 2002.02.01 0 0 113
Persze. Erről tökéletesen megfeledkeztem :-)))
Előzmény: Derek (112)
Derek Creative Commons License 2002.02.01 0 0 112
Kozos jelolt az nem jelent kozos listat.

Bizonyara azokban a korzetekben inditanak kozos jeloltet ahol mindket part a legvacakabbul all, hogy az egyeni jeloltre adott szavazat ne menjen ketfele.

Előzmény: BaSand (110)
feneszelid Creative Commons License 2002.02.01 0 0 111
:-) A szadesz most megint olyan, mint a Horn Gyuszi s.ggében ficergő végbélkúp. Kint is akar lenni meg bent is... :-)
Előzmény: BaSand (110)
BaSand Creative Commons License 2002.02.01 0 0 110
Persze. Az MSZP-SZDSZ közös jelöltek pedig erősítik a szadesz önállóságát, mivel a maszop pusztán önzetlenségből enged közös jelölteket.
Tényleg úgy lehet, ahogy mondod:-))
Előzmény: Derek (109)
Derek Creative Commons License 2002.02.01 0 0 109
"Szóval, csigavér. A szadesz, ha bekerül a parlamentbe, megkéri az árát a maszop"

El vagy te szedulve teljesen. Ha a szadesz bekerul
azt a teruleti listakon elert eredmenyenek koszonheti majd es nem par kozos egyeni kepviselojeloltnek.Ahhoz meg mi koze van a maszopnak.

Előzmény: BaSand (107)
BaSand Creative Commons License 2002.02.01 0 0 108
Kedves HJM !

Ne erölködj. Egyszerűen szánalmas vagy, amikor provokálni akarsz. Elek elvtárat meg üdvözlöm.

Előzmény: HJM (105)
BaSand Creative Commons License 2002.02.01 0 0 107
Kedves gabinagy!

Várd ki a végét. Lesz ez több is, mint kettő. Sok idő van még. Egy hete ugye még teljesen önálló volt a szadesz.
Emlékszel még: "Nem lépünk koalícióra, ha a maszop abszolut többséget szerez". "Nem lépünk koalícióra, ha Horn lesz a Miniszterelnök".
Szóval, csigavér. A szadesz, ha bekerül a parlamentbe, megkéri az árát a maszop. Mert kikerülni nem tudjátok.
További kellemes köldökvizsgálódást.

Előzmény: gabinagy (106)
gabinagy Creative Commons License 2002.02.01 0 0 106
A 89-essel már el is hódítottad nemecsektől a hónap vicce címet. Két (2, kettő) db közös jelölt vs. kegyelemképviselők '98 és közös lista 2002. Az arányérzékeddel nagy baj van.
Előzmény: BaSand (90)
HJM Creative Commons License 2002.02.01 0 0 105
Nu akkor mostmár arról is szólhatnál - akár "emelkedett" stílusodban is - hogy miért is cipeled te mint MDF-es a FIDESZ táskáját és mi is van benne?

- parlametbe jutás?
- hozzáférés a húsosfazékhoz?
- pénz és hatalom?
- keresztény Magyarország?

Előzmény: BaSand (104)
BaSand Creative Commons License 2002.02.01 0 0 104
Jól van, kedves Elek !
Ha mellényultál, hát mellényultál. Semmi baj.
Előzmény: HJM (103)
HJM Creative Commons License 2002.02.01 0 0 103
Tévedni emberi dolog...
beismerni nem szégyen...

De ezt te honnan is tudhatnád?

Előzmény: BaSand (101)
HJM Creative Commons License 2002.02.01 0 0 102
OFF ON
Bocs kedves nemecsek...
rossz a hivatkozásom...
A kérdések BaSand (73) sorszámú bejegyzésére és természetesen BaSandnak szólnak.
OFF OFF
Előzmény: HJM (100)
BaSand Creative Commons License 2002.02.01 0 0 101
Egy kicsut mellényúltál, kedves Elek. Nem baj, azért szeretünk :-)))
Előzmény: HJM (100)
HJM Creative Commons License 2002.02.01 0 0 100
Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű?
Más szemében a szálkát, sajátodban a gerendát sem?
Előzmény: Törölt nick (76)
drstrangelove Creative Commons License 2002.02.01 0 0 99
Ertem, bar a demokracia ellen azzal ervelni, hogy nem jo a gazdasagnak? Akkor celszeru volna megvonni Mo. szuverenitasat es a General Electric maganteruletenek nyilvanitani, nem? Az egy gazdag, hatekony vallalat, es jo kis ipari park lennenk, ahogy vagyunk.
Előzmény: Turulmadár (97)
BaSand Creative Commons License 2002.02.01 0 0 98
Bocsánat, tévedtem. Már 2 közös jelölt van (MTV1) Persze országos akcióról nincs szó (MTV1).
Tudjuk. Merjük. Teszitek :-)))
Előzmény: BaSand (89)
Turulmadár Creative Commons License 2002.02.01 0 0 97
Ez egy ostobasag! Eddig is volt vagy 200 parlamenten kivuli partunk, es senkinek fel sem tunt.

persze, de ha megnézed, hujjepatikus werziójában ez a sok kis párt mind parlamenti lenne. erre reagáltam. :)

Előzmény: drstrangelove (92)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!