Bocs,hogy beleszólok de a hosszú állólámpa még mindig Budafokon van ,de egy hónaja is 800 000 Ft-ot mondott rá az ember és a papírjai is zavarosak.És szerintem annyira komolytalan az ember,hogy nem lehet vele üzletet kötni.
Szep ez a hosszitott kivitel, meg ritka is, foleg itthon. Egyebkent foleg iranytaxiknak szantak oket, a belsojuk nem fenyuzo, inkabb praktikus, nem reprezentacios cera lettek kitalalva anno, persze ma mar mas a helyzet...
Amugy ha van kiszemelt aldozat, szivesen megnezem en is, szolj aztan egyeztetunk
Inkább nem kő cím, mert amilyen hirtelen vagyok, beleesnék jól:(
Ebből is próbálok kígyó-gyulni: "mindig még különlegesebbet". Nem arról van szó, hogy aztán meg verem nagydobra a micsodámat, hogy: "nekem meg ilyen van, bi-bi!", hanem régi, ótó, hosszú és az enyimé':)))
Viszont ha van képed róla, megdobhatsz vele:)
5K egy rozsdakupacér'? Wow!
b0b0!
Te most akkor nem a fehértetős 200D-re utazol?:)
Vki írta korábban az alapjait:
- nó sokk pénz
- nó műhely,
- nó 'szagértelem', avagy nó lidzs
Ha vkit érdekel egy halom OFF szoci moci + 1 CX megtekintése, itt vizualizálhatja magának:
No ha ilyen hosszú Mercit akarsz, Budafokon állt pár éve egy kereskedőnél a fa alatt, azt hiszem bőszen öt kilózott rá, mert különleges. Egyébként elég rozsdaboglya, de még menthető volt. Tavaly bekukkantottam, még ugyanott állt. Idén meg sem néztem, de nem lepne meg, ha meglenne. Adjak címet? :-))
Tuningok alatt a lenti feketenel en a sotetitett hatsouveget, a hatsoablak-rolot, a kodlampat, a csomagteton eltuntetett jelzest es a kuszobdiszlec hianyat ertem...
Ha kivulrol ennyit valtoztattak az auton, akkor biztos belul is akad egy-ket csemege.
hogy erted hogy a tuningok alatt? szerintem ebben semmi hangszoro nem lesz...na mondjuk ez a resze azta amugy is pont nem erdekel. a jelenlegi oreglanyban sincsen egeszseges motorzugason kivul semmi fulbemaszo:)))
a disztarcsa az elmeletileg ha ugy alakul akkor a piros fehertetosre kene, aminek ugye a konnyu felni keszletet eladtak mar. erdeklodtem, mit hol, lehet beszerezni esetleg. bar nyilvan nem a disztarcsa lesz az elsodleges szempont vasarlaskor...
tehat ezek csak informaciogyujtesek foleg.
ami az imenti feketet illeti, igen, ezt a neten hirdetik, es ezek a kepek tovabbi bekert peldanyok a jarmurol a tulajtol szarmaznak. mert esetleg ez is jo lehet, szinten januarban nezem meg.
Én nem vagyok a berhálás nagy barátja. Főleg nem, amióta egy sor -ös dízellel hazavágtam a W116-omat. Mellesleg a W123-as motorhoz tudomásom szerint elég sokmindenhez hozzá kell nyúlni. Miért nem jó az öreg állólámpása úgy, ahogy a világra jött? A sufnituningolt gépelyeknek ráadásul piaci értékük sincs.
Jo alap lehet egy restauralashoz, nem latszik sokminden, de legalabb nem keverek..
Meg kell nezni, hogy milyen az alapanyag a "Tuningok" alatt...pl. megvan-e mind a hat hangszoro minden ajtokarpitban? :-)))) Ulesek, belso allapota? Alulrol vajon milyen? Latni kell, menni kell vele...