cb-t azért még ne írjuk le! jó, a dobószázalék nem az erőssége, soha nem is volt, talán nem is lesz, de brown-nál biztosan hasznosabb játékos. pláne, ha beleszokik a környezetbe, meg a csapatba.
sajnos spivey nem lesz belőle, de a lowe-brown típusoknál ezerszer többre megyünk vele.
meccsek óta érezhető és látható hogy ha két üres van és egyik Borko akkor ő tuti nem kapja.. :( sajna. remélem hogy neked van igazad egyébként.
a pick-n-roll szitukkal kapcsolatban meg szomorúan kell megállapítani, hogy az év elején minden meccsen volt 2-3 ilyen akció az elején, Simi-Bencze, de azóta eltűnt. pedig elég ízi-kosarakat dobtunk belőle.
Ez az egész Simi nem passzol Borkonak info honnan van?
Az én meglátásom szerint semmi ilyesmiről nincs szó.
Siminek azért nem erőssége a nehéz, kockázatos passzok kivitelezése.
Ha valakinek csak fél méter előnye van a védővel szemben, és csak 1-2 ütem áll rendelkezésre, hogy odaérjen a labda, Simi az ilyen passzokat általában nem vállalja el.
Nem csak Borko felé. Senki más felé sem.
A leggyakrabban játszott figuránkban egyébként az első passz Simitől Borkonak megy...
Simi a betörés kiosztásait általában a centereknek teszi le.
Nem láttam a szombathelyi meccset, de kíváncsi vagyok, hogy mennyire tényszerű, és mennyire csak egyes emberek megérzése ez a Simi-Borko konfliktus.
Ne haragudjon már meg a világ, de ezért akarnak minket megverni szombathelyi tahók, mert szurkolunk olyan csapatnak, ahol nem mindenki tesz meg mindent a győzelemért?!
Ne haragudjon már meg a világ, de ezért akarnak minket megverni szombathelyi tahók, mert szurkolunk olyan csapatnak, ahol nem mindenki tesz meg mindent a győzelemért?!
nem tudom mennyire volt komoly az affér. sajnos vannak olyanok, akiknek fontos baszakodni az ellenfél szurkolóival. nem tűnt úgy, h bárki verést érdemelt volna közületek a viselkedésével.
ezért, ha legközelebb jöttök, vállalom/vállaljuk a kíséretet befele/kifele egyaránt!
úgy gondolom hogy az egyik legjobb sebész dolgozik nálunk Dr Farkas óta. így bízom benne hogy már nem sokáig tart. :) szövődmény?? hááát az mindig kritikus kérdés... :)
"Bírom" azért, hogy még mindig vannak akik Borkot kritizálják! Sorozatban hozza a jó teljesítményt, az extrákat, amikor mások a közelében sem járnak. És számomra Ő az egyetlen, aki akkor is hajt, amikor nem megy a csapatnak és érezhető, hogy nem tudjuk nyerni a meccset. Sőt, amikor Ő maga volt padlón, akkor sem volt a mentalitásával gond.
El kéne már ismerni, azoknak akik szidták a szezon legelején (vagy teszik ezt most is),h. TÉVEDTEK!
azt nézzétek meg hogy a Falco úgy vert meg most minket hogy a 3ast extra szarul dobták. (mi is)
Bencze Zoltán meg szerintem elemezze azt az adatot hogy Feigl Imre ugyanannyi játszott perc alatt több pontot és lepattanót szedett. ha úgy érzi hogy ez rendben van, akkor a szólok, hogy nincs rendben. kurvára nincs rendben!!!
Simit most meg kell védenem. azt azér vegyük észre hogy a hibái ellenére (rossz periférikus látás Borko irányába) iszonyatosan hajt, és megszakad... az meg hogy baj van a látásával, na azt a szakvezetésnek kell orvosolni...
ha a sorozatosan huszonpontokat hozó borko nem tűnik meggyőzőnek, akkor szerintem veled van a baj... :-)
akkor milyenek a többiek???
én sajnálom, ha elküldjük nubert, de sajnos be kell áldozni egy centerért. de ne küldjük el azért zét se, tartaléknak jó lesz. tudom, ez sok kaiseresnek nem teccik :-), de akkor menjen inkább geri.
Tegnapi meccsel kapcsolatban egy mondat megfogalmazódott bennem: BENCZE TAKARÓDJ!
A játékosok és a szurkolók nevében kikérem magunknak ezt a szégyenteljes, gyalázatos "játékot" és hozzáállást! Az sem érdekel, hogy most milyen betegséggel, fog-, fej-, hát-, talp-, könyök-, csukló-, boka-, (stb.) fájással küzdött! A kutyát nem érdekli!
A játékosainkat a sírás kerülgeti meccs közben a játéka miatt! Közös megegyezést az orra alá, kereshet magának csapatot, már ha talál (megérdemli az a csapat, amelyik alkalmazza!). Ugyanígy Nuber, Soós, köszönjük, viszontlátásra.
Egyébként Simon ilyen gyengén, amióta nálunk van, nem játszott. Kissé zavarja, hogy nem csak ő, hanem más is van, így Radovics és most már Bradford felé nem passzol. Pedig nem ártana. Gyökeresen át kell alakítanunk a játékunkat, mert az eddigiek -Simon felhozza a labdát, mindenki elhelyezkedik, Zoli megigazítja a vízjelző fejpántot, Radovics beleköp a tenyerébe, a "mozgás" (ez toporgás inkább) elindul, ekkor már 8 másodperc van vissza, ezt követően lesz ami lesz - nem vezetnek sehova. Tegnap is addig voltunk partiban, ameddig nem a "jól megkoreografált játékunk" (lásd fentebb) működött.
Egyébként azon felül, hogy Bradford dobásai nagyrészt nem ültek, nekem használhatónak tűnt a játéka, sokkal több lehetőségünk volt, mint korábban. Annyira nem vagyok elkeseredve a csapat miatt, mint voltam Solnok után. A romboló elemeket meg kell szűrni (Bencze Zoli), ki kell rakni a féket, a játékot át kell alakítani. A sok középszerű csapatembertől meg el kell búcsúzni. Inkább nézem a Keller Ákost, meg az Antal Szabolcsot.
Engem dühössé tett a vereség és a mikéntje, mert igenis győzhettünk volna tegnap.
Kikaptunk rendesen. Hát szörnyű volt a helyszínről. Zé, Simi két nagy 0, nem értem mi történt szombat óta, amikro Simi még a csapat egyik legjobbja volt. Megértem, hogy Simi nem paszsol Borkónak, mert ami labda hozzákerül, azt már nem igazán adja tovább. Mindenki dicséri Borkót, hogy ilyen király olyan király, de hiába dobott 26-t nem tűnt meggyőzőnek. A festéken kivülről csak a büntetőkből szerzett kosarat, önző volt nagyon és nem az igazi valahogy. Chad jó, Geri szintén. Nuber hát ő a Simi-Zé trióhoz hasonló. Hanga szerintem jó volt. Soós igazán játszhatott volna, én megpróbáltam volna fogatni vele kicsit a Lacikát, hátha. Cory, hát nemtom. Jó lehet, ha bemennek a dobások, de ugyanaz hiányzott belőle ami Brown-al is baj volt. Semmi betörés avgy 1-1. Csak áll és lő. Brown is dobott volna ennyi pontot, ha ennyit dob rá az 100%.
Így msot álmosan meccs után ennyit az első benyomásokról.
Valamint Kazlauskason láthatóak a kálmáni közreműködés jelei... olyan határozott fájdalommal tudja eljátszani a semmit, hogy az szintén Oscar díjra jelölhető lenne, legjobb mimikai előadás kategóriában.
Aki látatlanban is úgy véli, hogy Bencze és Simon kritikán alul játszott, hát jól sejti. Ha megnézzük, hogy Zé mennyi labdát adott el, amit akár be is dobhatott volna, vagy egy teljesen tiszta helyzetben a palánk alól nem a gyűrű elé, hanem véletlenül bele dobja, szerintem pont nyertünk volna.. De természetesen említhetném azt az esetet is, amikor félpályán indították VOLNA, ő hátranézett aztán továbbfutott... a labda meg, hát elment máshová. Más kérdés, hogy Simi nem sok lasztit ad Borkonak, de szerencsére Bradford igen, ez meg is láccott ma, szerintem. A legszomorúbb tényleg az, hogy fogható volt ez a mai Falco, de ha megnézzük, hogy a félidei pontok felét Borko jegyezte egyedül, valamint Chad járt 13nál a 45ből, akkor ez elmond mindent. 2 emberrel tényleg nem lehet meccset nyerni, de talán majd ha Bradford beépül, és talán Zé még képes összeszedni magát... tényleg, ő nem érdemelne meg már egy kis fütyülést? Csak úgy, baráti alapon... :) TALÁN...
Nekem erről a férfi magyar bajnokságról mindíg az esik be, hogy itt mindenki zseni, csak mindig közbejön valami. De szerencsérmre mindig előkerül egy Gulyás Robi, meg egy Kálmán Laci, akiknek valahogy semmi se számít. Ők csak nyerni akarnak, és érdekes módon általában nyernek is. Hogy pont ők nem válogatottak, az már csak a sors fintora. Dehát ez nem is érdekes, mert válogatott meccs ritkán van, bajnoki meg minden héten.
Nem akarom felmenteni Zét ( nem is lehet), de azért a Kálmán-Simon 30-4 is beszédes. Már ha Simi fogta Kálmánt. Az a baj, hogy Radovics , Chad jó játéka nem elég egy ilyen ellenfél ellen. Soós (játék)percei Bradford érkeztével meg vannak számlálva.Inkább Hangát tolta Goran, még így fájós lábbal is.
Helyszíni tapasztalatok alapján csak megerősíthetlek benneteket, hogy valóban nem volt esélyünk a győzelemre. A meccs elején vezettünk egyszer talán 3, vagy 4 ponttal, egyébként folyamatosan megvolt a közte 10-15 pont. A vereség különösen azért fájó, mert ez a Falco, amely csapatot itt mindenki magasztal számomra nagy csalódást okozott... A baj, hogy egy gyenge Szombathelytől kaptunk ki még gyengébb játékkal. Tisztára mint Kecskeméten. Félelmetes, hogy képesek vagyunk ennyire tudásunk alatt teljesíteni. A centereink a mai napon sehol nem voltak! Bencze Z. megint hozta a "kersemholalabdanemtalálomelejtem" formáját! Azt hittem a szezon első harcosabb meccsei után, hogy na most aztán megmutatja, ez az Ő szezonja lesz, hát tévedtem. Lassan a csapat fizethet a szurkolóknak, hogy egyáltalán elkísérje őket valaki...kidobtam cca. 10.000,-Ft-ot, plusz elcsesztem a szabadidőmet... :-(
Ha ezt a formát hozzuk vasárnap is, akkor a hmvásáhelyi meccs sem lefutott!
Messziről nézve talán Szekulovics is csak 1 a szerbek közül. Nem mint ha a szerbeket a kosárlabda tekintenében nem helyből tisztelném. Akinek módjában állt közelebbről megismerni, tudja, hogy nem ő fogja elrontani.
Látatlanban azért azt mondom, nem nagyon volt keresnivalónk, még ha szoros is lett a vége. Persze, ha Simon és Bencze nem betlizik ekkorát...
ezt így látatlanban, nagyon jól látod.
ma támadásban nem alkottunk nagyot, de a védekezésünk - főként az első két negyedben - durván jó volt.
egy embert szeretnék kiemelni, mégpedig a csakazImrét. nagyot játszott ma, főleg az első tíz percben. (a védekezésére gondolok leginkább). nem tűnt lehetetlennek a dupla-dupla sem.
és ma végre, merte játszatni a cseresorunkat is a Szrecsko (nem csak pár percig).
az Albából pedig, az egész meccs alapján, elsősorban Radovics emelkedett ki igazán.
És megint van egy csapat (a Nyíregyháza), ahol szezon közben sikerül használhatónak tűnő játékost találni most éppen kettest..... nem értem Fehérváron ez miért akkora kunszt.
Minden relatív. Ha a Falco 4 emberes, akkor az Alba 1, max 2. Ha a Falco 6 emberes, akkor az Alba 8, vagy 9. Attól függ, hol húzod meg a határt. Azért biztonság kedvéért tettem 10 eurót az Albára, elvégre 4-es oddsza volt. Sajnos nem nyerhet mindig mindenki. :-(