várjál. 5ös posztra erősíteni akarunk egy 3assal? illetve Edésen: 4es centerrel? :) király. nem az jött le az őszi vergődés után h Kenny kicsi 4esnek, és most alacsonyítunk 5ösön is. jEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! :((
Kb. ha kizárjuk azokat akikre nincs pénz, vagy akik kimozdíthatalnanok politikai okoból akkor mi marad. Frana, CSNE, Trepák, Grebenár. Ebből sanszos CSNE most hogy tele lett a keret Pakson magossal.. és hogy a Horváth deal hátterét nem tudjuk. :-)
(-20-nál tök mindegy lett volna lehozni. De igaz az is, hogy a rájátszásban nem engedhetünk meg ilyen "9-ből semmi" féle dobálózást, mert elmehet az egész évünk. De ezt Miljkovics csak jobban tudja.)
(Alekszejev például kitűnően illene a rendszerünkbe. Meccsenként dob 10 pontot, lekap 10 lepattanót, emellett kiválóan védekezik és támadásban is helyet teremt a többieknek.)"
a vakbelén kívül csak egy aprócska probléma van vele.
A tegnapi lisszaboni aláíráson nem volt ott Lukasenko, a főnöke.
Ö majd a Szolnoknak lesz jó, vagy ha felépül és marad, mehet a bahamai! :o)))
Biztos vagyok benne, hogy első körben a leginkább nélkülözhető légiósunk helyére akarjuk hozni az új centert.
Tehát Papikedvence Nubernek annyi és megpróbálunk EU-s centert hozni. (Hogy december-január környékén milyen eu-s centert lehet találni, mikor pár éve októberben is Stulgát sikerült???)
Egyszer talán nekünk is szerencsénk lesz, és kifogunk egy hasznos palit.
Mert ne világklasszisra van szükségünk, csak olyanra, aki stabilitást ad hátul a gárdának!
(Alekszejev például kitűnően illene a rendszerünkbe. Meccsenként dob 10 pontot, lekap 10 lepattanót, emellett kiválóan védekezik és támadásban is helyet teremt a többieknek.)
Amit Simi mondott a hírlapban, hogy a gyors játék lehet az erősségünk, az teljesen igaz. Csak ehhez nincsenek meg a feltételek. (Kemény védekezés, szerzett labdák, lepattanók!!!!)
Ehhez egy erőt sugárzó ötös center kellene, mert rengeteg pontot kapunk a festékből és a lepattanóink sincsenek rendben. A támadójátéjunk kialakítására idő kell, ez igaz, de a gyors játékból addig is meg tudnánk élni. (Ez a Falco ellen is kiderült)
Bradford-McClendon kettős jó lesz, főleg, ha jól kijönnek Borkóval.
A "Simon nem passzol Borkónak" dolgot nem vettem észre, azt viszont igen, hogy Simi védését tökéletesen megoldották csapatszinten a szombathelyiek. (Lásd Savic Fehérváron) Betörni nem tudott, mindig rásegített valaki, és a másik halálos fegyverét, a középtávoli tempóit sem hagyták érvényesülni.
A Simon-Bradford-Borko hármas olyan tűzerőt képvisel hátul, amilyennel régóta nem rendelkeztünk.
CB-nek máskor be fognak esni a dobásai.
Brown után (komolyan mondom!) felemelő volt látni még a 6-7 eldobott rossz tripla után is mert próbálkozni. Nem beszari fajta, az biztos. (Ha néha elszáll az agya és tényleg ártana a csapatnak, akkor meg Goran lekapja a pályáról, elvégre azért van ott)
Chad, ha kap egy jól védekező és pattanozó ötöst maga mellé, akkor még jobb lehet. Tetszett még Dávid Geri harcossága is.
A változtatásokkal ez egy egész jó anyag van alakulóban minálunk.
Bizakodóbb vagyok! Annyira bizakodó, mint már évek óta nem!!
Hát én ilyen konkrétan nem mondanám azt, hogy partiban volt, mert ha megnézted a meccset, akkor láthattad, hogy Zolika miket hibázott, csakazImre, meg hát hozta amit tud. Persze én sem gondolom, hogy el fogják küldeni a szezon közepén, de megérdemelné.
Más. Valaki írta, hogy Borko önző, és nem passzol. Hát én megkérdezném, hogy MÉGIS kinek passzoljon?? Tisztán látszott rajta, hogy néha már idegességében indul el befelé, mert senki nem tud helyzetet csinálni. Remélem Bradfordban végre partnerre talál.
Ez így igaz,ideje lenne.De szerintem nagyon nagy naivság lenne azt gondolni,hogy pont az ő helyére.Ugyan már!Inkább szezon közbe egy kis fizuemelés,mert nem késett még el edzésről... De nem tudom mit akartok még.Majdnem partyban volt Szombathelyen a csakazimrével
Coryt, aki való igaz, hogy első albás meccsén nem dobott 180-at, egyelőre nem értem miért kéne megvédeni, ha pl. Nuber 180. nulla közeli meccse után nem kap kritikát.
Tiszta sor volt, hogy kikapunk Szombathelyen, a győzelem lett volna a meglepő. Érzelmek nélkül néhány közhely:
Simon jó játékos, de a legjobbak is kifognak néha rossz napot. Ezért nem ártana egy ponterősebb második irányító.
Benczével kapcsolatban már korábban leírtam: pénzbünti, cserepad. Nem hinném, hogy szezon közepén elküldenék, ha eddig nem tették. A hátralevő időt kapja ultimátumnak, aztán meglátjuk.
Anyagát nézve nem rossz a mostani keret. Neki lehet állni csapattá gyúrni. Motiválni, motiválni, motiválni! Ne legyen mindegy, hogy nyerjük vagy veszítjük a meccset, 4-ben 8-ban, vagy azon kívül tanyázunk stb. Mindenki kapja a fizuja töredékét, a fennmaradó részt meg gyűjtsük egy köcsögben, vagy egy köcsög bankban, oszt miután átvettük az aranyérmeket, lehet sorban állni a kasszánál a kamattal növelt összegért.
Ha én egy karakán edző vagyok, nem játszik nálam, mondhatna bármit a vezetőség. Ha nem tudom az elképzeléseimet véghezvinni, akkor nem dolgozom az Albacompnál. Ez ilyen egyszerű. Ne varrjunk mindent a vezetők nyakába.
Engem az sem érdekel, hogy Zolika mennyit keres, mert közöm nincs hozzá, sőt az sem érdekel, ki simogatja a vezetők közül a buksiját a meccs után.
Ahhoz van közöm, hogy ezt a gyalázatot amit művel ne fogadjam el, tiltakozzam ellene, többet úgy sem tehetek. Egyébként nincs olyan center széles e hazában, aki ellen bátran oda lehetne állítani, rajta keresztül szerez magának önbizlmat Feigltől Harazinig mindenki, megkockáztatom, Szabó Tibi is dobna róla 10 pontot.
Az edzőnk felelőssége, hogy idei évre ilyen garnitúrát vállogatott össze: legyenek nevelhetőek, hajtsák végre az utasításokat, nem baj, ha képzetlenek, legalább csapatemberek (valóságban középszerű, kis tehetséggel, de nagy szorgalommal megáldott emberkék, csak és kizárólag Albacompos szótár szerint! Ezért kérem, hogy McClendonnal kapcsolatban csapatember kifejezést senki ne használjon).
Zolinak a legjobb pszichológusa a közös megegyezéssel történő jogviszony megszüntetés lenne, ennél picit humánusabb meg a kispadon kezdés, a meccsenként öt perc játékidővel.
Felháborító hogy Bencze befér a csapatba... Vajon miért?? csak nem kedves NG miatt.... Sajnálom hogy ez van már évek óta el kellett volna zavarni a picsába amióta volt a műtétje nem lát stb... kéne talán 1 transzparenst... hazai meccsre ha addig nem hoznak mást mert tűrhetetlen Bencze és személy szerint nagyon utálom és mellesleg alkoholista is ennyi....