Valtoztatas mar Francia Romannak nem lehet. A tobbiek elso meccsukig meg cserelhetnek. Ha serules jon mar nem lehet keretbe cserelni az a jatekos egy inj jellel lesz ellatva. Jon az egy honapos oruleeet! M4 ORF ARD ZDF eloben sugaroz.
Az osztrákok svájci szövkap-ja tett is valamit a pénzéért. Amikor átvette a csapatot, nyolcvanvalahanyadikak voltak a világranglistán, most meg stabilan tizedikek, meg veretlenül jutottak ki az EB-re az oroszok és a svédek elött.
szerintem a svájciak lesznek majd a csoportelsők. a portugáloktól kikophatnak majd páran (Bruno Alves, Pepe, Carvalho, Quaresma), a svájciaké meg viszonylag fiatal csapat.
Az észtekkel nem kell foglalkoznunk, mert nem velük selejtezünk a vb-re, viszont Feröer és Letto. szoros lehet ősztől.
Amúgy inkább most verjenek meg minket a portugálok, mint ősszel... persze ez függ attól is, hogy előtte hány pontot szerzünk a 6-ból. Meg ugye a svájciak is teperni fognak a portugálok ellen ősztől, tehát ha ők pontot szereznek Ronaldóék ellen, akkor még a 2. hely is elérhetetlen lesz.
Utoljára mi vertük meg legjobban az észteket 5:1-re. Azóta elég korrekt vereségeket hoztak, nem sok jót sejtet. A portugálok le fognak verni minket, mint vak a poharat.
A 2008-as is emlékezetes nekem a törökök miatt, de emlékszem, hogy a döntőt már nem néztem, mert egyszerűen nem érdekelt. De akkor találkoztam életemben először 4 dl-es korsóval, az egyik török meccset születésnapozás miatt egy kocsmában néztük zárt körű rendezvényen, és az eb-kupa alakú Carlsberg-korsót el is hoztam, azóta is megvan.
Nekem is az a kedvenc eb-m. 2004-es eb alatt sajnos eltörtem a kezem. Figo-mániásként nálam totál letargia volt a görög győzelem. Mondjuk a 2000-es is olyan, hogy az olasz-hollandra tisztán emlékszem, hogy néztem, viszont a portugál-francia nem rémlik, talán bealudhattam a hosszabbításban. A 2000-es eb logója mindent vitt.