A topic célja a BMW motorkerékpárok tulajainak és azoknak a szimpatizánsokanak az összefogása, akik szeretik ezt a motormárkát.
Szinte hihetetlen, hogy nincs ilyen Topic még!
Nnem maradhatok ki, a kivansaglistam elso helyein szerepel az R1200GS. Kiprobaltam a teljes konkurenciat (Varadero, Caponord, V-Strom, LC8), de a BMW tette ram a legjobb benyomast. Mondjuk a 4millios itthoni listaar kicsit durvabb, mint a V-strom 2.kevesszazezre, igy nekem csak egy nemet import eselyes. ha, talan, az M3-as eladasa utan nem veszek tul draga autot:))))
En is csodalkotam h nincs ilyen forum...kivancsi vagyok mi sul ki belole...
Irigylesre melto pld a Ti forumotok...csak sajna BMW tulaj kevesebb van, de sebaj, fo a jo tarsasag nem szamit a marka, csak sok hasznos info vegett lenne jo osszegyujteni a bandat...
Jó napot Mindenkinek, öö vagy inkább Jó estét, na mindegy csak gondoltam beköszönök ide! Én sajnos nem rendelkezem /még/ BMW motorcycle-val, de szerintem egyszer majd annak is eljön az ideje! Kívánom hogy minél többen jöjjetek össze Ti is itt a fórumon, úgy ahogy mi is azt tesszük már elég régen, 1 valamin csodálkozom nagyon, hogy itt a forum.index.hu-n még idáig nem volt ilyen topic, vagy csak nem vettem észre?!:O Na mindegy, ha valami jó Bömöst sodor elém a szél, tesztnap, kipróbálás vagy akármi alkalomból majd arról beszámolok, addig viszont szerintem nem sok vizet tudok itt zavarni! Ciao! Ice /DR BIG Klub/
én most ősszel kezdtem el nézegetni, először az r850r-t, de aztán nem sokkal többért már r1100r-t lehet kapni kint használtan.
most jön a poén: a roadsterrel egy árban nyomják kb az s-t is a használtpiacon.
azóta is szarul alszok...
:))))
valahol találtam a neten egy agyabeteg amerikait, aki kicsit átvariálta a konfigurációt.
lecserélte a hátsó vázat, nyert 15 kilót, kidobta a gyári kipufogórendszert, azzal is nyert legalább ugyanennyit, kibővítette a tankot(amelyik nem abs-es, ott lefele az abs helye felé bele lehet toldani olyan plusz öt litert, be kell fenekelni az absdobozának betüremkedését a tankba), és most jön a legdurvább: rávariált egy turbót. mondjuk nem láttam, hogy hogyan hozta össze a szívóoldallal, de összehozta.
230le-t mértek rajta keréken, aztán a kardán még többet el is vesz, mint egy szimpla lánchajtás.
Hori baratom tegnap vett egy r1100s-t :))) A K1200S pedig beszarás..annál már csak a K1200R királyabb..sajna azt nem próbáltam, de az S az király volt...
Jó lenne egy jó kis társaságot összeszedni a BMW motorosok körében...nem utolsó sorban sok hasznos infót összegyüjteni és segíteni minden leendő és jelenlegi BMW motor tulajdonosnak illetve szimpatizánsnak.
Az ötlet régóta érlelődik bennem, látva, hogy az egyes márkák és típusok körül milyen jó kis csapat alakult ki. Pld: