Keresés

Részletes keresés

püfffneki Creative Commons License 2020.02.19 0 4 6909

Ez van szegényhelyt. Tegnapi filmben az volt a legnagyobb bűne az apucinak, hogy nem ért oda a suliba amikor a kislány szerepelt:( Brühühü

Előzmény: ásítósmacska (6906)
ásítósmacska Creative Commons License 2020.02.19 -4 0 6908

Bazzeg, akkor keress frissebb számokat!

Előzmény: püfffneki (6907)
püfffneki Creative Commons License 2020.02.19 -1 4 6907

2020 van.

Előzmény: ásítósmacska (6904)
ásítósmacska Creative Commons License 2020.02.19 -6 2 6906

Sajnálom a gyerekeidet (majd megteszem a sajnálós topikban is), ha neked csak a küszködés jut eszedbe a gyereknevelésről. :(((((((((

Előzmény: püfffneki (6901)
püfffneki Creative Commons License 2020.02.19 -1 6 6905

Még tizede sincs az egy évben elvégzett abortuszoknak. 

És a többivel mi lenne?

Hagyja félbe a lány a sulit, nincs még elég közmunkás.

Előzmény: ásítósmacska (6902)
ásítósmacska Creative Commons License 2020.02.19 -5 0 6904

Itt írnak korosztályos számokról is:

https://demokrata.hu/magyarorszag/allohaboru-az-abortusz-korul-136144/

míg 2012-ben a legtöbb abortuszt igénylő nő a 35–39 éves korosztályból került ki, addig 2014-re a 20–24 évesek lettek többen. A 15–19 évesek körében évek óta stagnál a terhességmegszakítások száma, évente több mint 10 ezer lány esik teherbe, közülük négyezer az abortusz és hatezer a szülés mellett dönt.

Előzmény: püfffneki (6897)
püfffneki Creative Commons License 2020.02.19 -1 5 6903

Kibicnek semmi se drága.

Előzmény: vaskolbász (6899)
ásítósmacska Creative Commons License 2020.02.19 -4 0 6902

Teljesen friss adatot én sem találtam, de ebből lehet kb. következtetni:

Szembetűnő változás, hogy az utóbbi négy évben folyamatosan emelkedett azoknak a száma, akik örökbefogadásra alkalmasak. Tavaly már több mint 2750 család vagy egyedülálló volt, aki szerepelt azok várólistáján, akik szívesen fogadnának örökbe, 2014-ben még csak 1934-en vártak gyerekre.

https://www.vg.hu/mozaik/nott-az-orokbefogadasok-szama-2-1008920/

Előzmény: püfffneki (6897)
püfffneki Creative Commons License 2020.02.19 -3 4 6901

Ősi törvény, bár OVisoknál mán lehet, hogy nem, hogy még szüléskor is az anyát mentik és nem a babát ha baj van.

Ilyenkor is a nőt kell védeni, aki bajba került, de nem akarja hogy az élete tönkre legyen téve egy figyelmetlenség miatt.

Be kell fejezni a sulit szakmát szerezni, munkát találni, és csak azután lehet érett fejjel fölvállalni egy kicsit. Mert a gyerek nem kaland, hanem küszködés.

Előzmény: vaskolbász (6896)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2020.02.19 -12 2 6900

Születik elég zabigyerek szórakozásból is...

Milyen szép és egyenjogú lenne, ha - mivel az anyák mindig biztosak lehetnek abban, hogy az övék a gyerek - bevezetnék a születéskori kötelező apasági tesztet, hogy a férjek is ugyanolyan bizonyosak lehessenek abban, hogy a saját gyerekükért dolgoznak a következő két évtizedben.

És ha kiderül, hogy nem a férjé a gyerek, akkor a nőt ítéljék el családon belüli gazdasági erőszakért.

Előzmény: á-m-2 (6885)
vaskolbász Creative Commons License 2020.02.19 -2 1 6899

egyszer volt egy kamaszlány, hmmm... addig járt a kútra amíg...

szerencse volt egy jó nőgyógyásza, magánba megoldotta, néhány hetes terhességnél jól működött a franciáktól feketén behozott injekció (ami amúgy anno 90 évek vége felé illegális volt) egy jó adag pénzért. (persze senki nem tudta meg, még a nővére sem)

Vajon megvalósult-e a magzatelhajtás tényállása? Ezen érdemes elmélázni...

szeretett pátunk és keresztyén pogári kurmányunk azt mondaná, a társadalom igen hasznos tagja...

Ilyenek az adófizetők, ők hasznosak. Az emberölés tényállását megvalósító tettes is hasznos volt, amíg adót fizetett, aztán elkövette a bűncselekményt.

a lány utána jobban figyelt, és élte életét, elvégezte a tanulmányait, férjhez ment/elvált, három gyermekes családanya, gyermekei felnőttek/növögetnek

teljesen normális, nő lett belőle

És ehhez az abortusz kellett? Miért nem szülte meg? Tanulni, férjhez menni utána is lehetett volna, akár még a válás is belefért volna, hogy kijöjjön a "teljesen normális nő". Pasztmek, ez a sztori tele van figyelmeztető jellegű vörös zászlókkal.

Előzmény: macmester (6853)
az isteni Higgs bozon Creative Commons License 2020.02.19 -2 2 6898

Így a "könnyelműség" elhárítására végzett terhességmegszakítás tulajdonképpen családon belüli erőszak.

Annak is a legbestiálisabb formája, hiszen ha egy családtagot pofán vágok túléli, és az is lehet, hogy rászolgált. 

Előzmény: vaskolbász (6896)
püfffneki Creative Commons License 2020.02.19 0 4 6897

Én sem gondoltam hogy majd 30 ezer abortusz van még manapság is pedig azért a védekezési módok tucatja áll rendelkezésre.

Nem találtam olyat ahol részleteznék a korosztályos megoszlást.

Feltételezem, hogy fiatal diákok egy nagy hányad, akiket nem megfelelően világosítottak fel.

És a menopauza közeliek, akik azt hiszik már nem szorulnak védekezésre.

Olyan adatot se találtam hányan várnak örökbe adható gyerekre, de nem hinném, hogy évente 20 ezer fölötti a számuk.

vaskolbász Creative Commons License 2020.02.19 -1 3 6896

Aha .... szóval ha akarom gyilkosság , ha nem akarom nem gyilkosság . Ha eü. okokból történik , akkor nem gyilkoltunk , de ha egy könnyelműség okán , akkor gyilok történt .

Emberölés így is, úgy is, de a Btk.-ban is léteznek büntethetőséget kizáró, illetve korlátozó okok, valamint megszüntető okok, azok analógiájára az eü. ok ugyan gyilkosság, de megértjük. A könnyelműség nem tartozik ide.

Nem tudom, ennyire nem egyértelmű az emberek számára, hogy a közösülés terhességet eredményez? Három esete van a nemkívánt terhességnek: szexuális erőszak, vérfertőzés, magzat/anya élete veszélyben. Minden más eset kívánt terhesség, mivel így a XXI. században számos forrásból hozzáférhető az ismeret a közösülés eredményét, illetve annak elhárítását illetően.

Így a "könnyelműség" elhárítására végzett terhességmegszakítás tulajdonképpen családon belüli erőszak.

Előzmény: Anyóca99 (6858)
az isteni Higgs bozon Creative Commons License 2020.02.19 -1 1 6895

Azon még nem gondolkodtál, hogy a eü, és az ügyfelei érdekei nem esnek egybe?

Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (6892)
az isteni Higgs bozon Creative Commons License 2020.02.19 -3 3 6894

A progresszió jegyében hamarosan előfordulhat, hogy az abortáló orvosok Béke Nobel díjat, és nemzetközi klímavédelemért díjat kaphatnak. Béke Nobelt már eddig is kaptak tömeggyilkosok, a klímának meg azzal használnak, hogy csökkentik a fingó fehérek* számát.

* a színesek tiszta oxigént finganak, az ő abortálásuk eszünkbe se jusson!

Cabron01 Creative Commons License 2020.02.19 -1 0 6893

:)

Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (6892)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2020.02.19 -4 1 6892

Neked ez a véleményed , nekem meg más , ugyanarról a dologról . Ettől még nem biztos , hogy hülye vagy , de én már biztosan , tehát sajnálni való . Szomorú .....

tfh beirod ide, hogy a homeopatia gyogyit, az orvoslas meg csak a gyogyszerlobbirol szol. ez egy valid velemeny, de ez alapjan kijelentheto, hogy hulye vagy :)

Előzmény: Anyóca99 (6890)
Cabron01 Creative Commons License 2020.02.19 -1 0 6891

Hát, evvan, néha minősítgetünk. Te is megtetted már, max. nem vetted észre. :) Én legalább vállalom a "hibámat". :)

Előzmény: Anyóca99 (6890)
Anyóca99 Creative Commons License 2020.02.19 0 3 6890

Én meg azért sajnállak sokatokat , mert képtelenek vagytok véleményt cserélni/vitatkozni minősítgetés nélkül .

Neked ez a véleményed , nekem meg más , ugyanarról a dologról . Ettől még nem biztos , hogy hülye vagy , de én már biztosan , tehát sajnálni való . Szomorú .....

Előzmény: Cabron01 (6889)
Cabron01 Creative Commons License 2020.02.19 -3 1 6889

Ha az nem elég érv, hogy egy 90% eséllyel egészséges gyerek és egy 90% eséllyel halálra ítélt gyerek meg nem születése nem ugyanaz a kávéház, akkor sajnállak. :)

Előzmény: Anyóca99 (6888)
Anyóca99 Creative Commons License 2020.02.19 0 2 6888

" .... az utált szomszédom az autóm alá ugrik. "

Az "ugrik" , akaratlagos cselekvés , a  "Nem figyelt, kilépett " , véletlenszerű . Szerintem én értem . :-)

A minősítgetést meg hagyjuk !  Véleményt azzal nem , csak ésszerű  érveléssel lehet módosíttatni . 

Már ha muszáj .... de itt sem muszáj .

Előzmény: Cabron01 (6886)
zachkó Creative Commons License 2020.02.19 -2 1 6887

A fehér ember nem. Különösen ha férfi.

Előzmény: az isteni Higgs bozon (6878)
Cabron01 Creative Commons License 2020.02.19 -1 2 6886

Hogyne, mert a szomszéd a kocsim alá AKART ugrani. :) Nem figyelt, kilépett. Azt hittem érted, hogy hogy értem. 

Nem akartam elütni a szomszédot, de nem tudtam elkerülni az ütközést. Nem akarom megölni a magzatomat, de nem tudom elkerülni a halálomat, vagy az ő halálát. Mérlegelek, hogy mivel okozok kevesebb kárt.

Az, hogy te semmilyen különbséget nem látsz egy 90%-ban egészséges gyerek és egy 90%-ban halálra ítélt gyerek meg nem születése között, az téged minősít.

Előzmény: Anyóca99 (6884)
á-m-2 Creative Commons License 2020.02.19 -1 7 6885

Gondolom, az eroszakbol vagy háborúban fogant gyerekek is benne vannak ebben. Nemcsak holmi szórakozásból születtek ezek. 

Előzmény: macmester (6863)
Anyóca99 Creative Commons License 2020.02.19 -1 2 6884

" Nem mindegy, hogy az utált szomszédomat felkenem a falra, vagy az utált szomszédom az autóm alá ugrik. A végeredmény ugyanaz, meghalt az utált szomszédom, hurrá. Ez is egy érzelemvezérelt mantra? "

Nem .... ez egy rossz példa .:-)

Az egyik esetben te akartad , a másik esetben a szomszéd akarta ugyanazt az eredményt .

Abortusznál nincs szomszédi akarat , te döntesz ugyanarról , csak más-más indokkal .

Előzmény: Cabron01 (6882)
Cabron01 Creative Commons License 2020.02.19 -2 2 6883

Szerintem előbb legyen ingyenes mondjuk az inzulin. Fogamzásgátló nélkül vígan lehet élni. Nem kell közösülni addig, amíg nem tud az emberfia megvenni egy doboz gumit. Vannak a szexnek olyan módozatai is, amiből nem lesz gyerek. 

Előzmény: macmester (6870)
Cabron01 Creative Commons License 2020.02.19 -4 0 6882

Mert legyen következménye egy ilyen döntésnek. Én nem neveznék fiatalkori botlásnak egy olyan cselekedetet, ahol könnyűszerrel meg lehet előzni egy élet kioltását. 

Jó, vajszívű leszek. 2 éves kor előtti gyereket ne fogadhasson örökbe. 

Rohadtul nem érzelemvezérelt mantra. De, ha már érzelmek. Óriási különbség van aközött, hogy valaki a műtőasztalra fekszik és végez a magzatával, mert nem volt képes egyetlen védekezési módot sem igénybe venni a sok könnyen hozzáférhető közül, és aközött, hogy valaki egy vágyott gyermek életéről hoz meg egy racionális döntést. Pl. vagy belehalok a szülésbe és árván marad a másik (netán több) gyerekem, vagy megvédem az életem érte/értük. Vagy a vágyott gyerekemnek szánok egy rövidke, szenvedésekkel teli életet, vagy megkímélem ettől. 

Nem mindegy, hogy az utált szomszédomat felkenem a falra, vagy az utált szomszédom az autóm alá ugrik. A végeredmény ugyanaz, meghalt az utált szomszédom, hurrá. Ez is egy érzelemvezérelt mantra? Egy cselekmény ugyanazzal a végeredménnyel másfajta elbírálás alá esik.

Előzmény: Anyóca99 (6881)
Anyóca99 Creative Commons License 2020.02.19 -1 2 6881

Nekem nem logikus , mert érzelmileg vezérelt mantrának tartom a gyilkosságos indoklást . Vagy mindenhogy gyilkosság , vagy sehogy sem , ha egyszer a végeredmény ugyanaz . Részemről a téma  " kibelezve" .

..........

" ...azzal a 18 év feletti nővel, aki egészséges terhességet szakít meg, aláíratnék egy nyilatkozatot, hogy tb. által támogatott lombik eljárásban a későbbiekben nem vehet részt, valamint kizárnám az örökbefogadási eljárásokból is. "

Hiába nagykorú a 18 év feletti , neki is lehet meggondolatlan lépése , nem kívánt /megbánt/valamiért mégis vállalhatatlan terhessége . Attól még egyszer benőhet (többnyire be is nő) a  "fejelágya"  , és rendes/gondos anya lehet belőle . Miért zárnánk ki az örökbefogadás lehetőségéből pl.-ul  ?  Egy fiatalkori botlás okán , esetleg  1-2 gyerekkel több marad állami intézményben . Holott lehet , hogy családban nőhetnének fel .

Előzmény: Cabron01 (6876)
ásítósmacska Creative Commons License 2020.02.19 -5 3 6880

Na, megint az adu-ász! Csak Lölő hiányzik belőle. :-sss

Előzmény: püfffneki (6879)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!