Máris egy kérdés: most vettem a vivaro tourt és a Siemens vdo 2005 pulján lévő gombok nem világítanak akkor ha felkapcsolom a világítást. Még a multikormányon lévő gombok sem. Egyedül a rádió bekapcsoló gombja világít csak. Ötlet ?
Nagyon visszafogja!!!Ha nem is látod most szemmel mert nincs elötted 2 ilyen gumi számold ki! A 195 és 215-öt szorozd be 0.65 el és megkapod mindkét gumi magasságát. Egyrészt+ a szélessége ami nem mindegy mekkora felületen fogja az autót. üdv
Nekem 100 lovas van. Gyárilag 195 mérettel könnyen gurul, jobban gyorsul. Nekem helyette 235/ 50-es van ez attól 3 centivel nagyobb átmérős, és 6.-ban nem gyorsul. volt már olyan, hogy szembeszélben közelítettem egy teherautóhoz, és amint kicsaptam mögülle visszalassult az autó, úgy pofánvágta az a levegő, amit a tgk. maga mellé nyomott ki.
www.gumik.hu Itt vettem a transitra is:-D meg tavaly a traficra!!! Mire kell? mert a traficra ezt a méretet vettem és hát kicsit nagy rá.max 205 ös amit most már felraknék.
Amikor vki a fékhatás gyengüléséről írt akkor melyik csövet takarította ki?
Ma megnéztük azt a kis csövet, ami arról a kerek nagy vmiről megy (szervódob?) balra lefelé az Agr mellé. Két csavar tartotta, de le lehet venni magát a csövet is róla. Szóval nem volt koszos. V. rossz csövet néztünk, v. nem azt kellett volna. Válaszokat előre is köszi!
Nem akarlak elszomorítani, de Te adtad az ötletet. Ma a cég két autójáról levettük a pótkerekeket és így a régebbi gép 4 erősen használt gumijából 2-t lecseréltünk azokra. Remélem továbbra is megússzuk defekt nélkül. Egyébként mennyien nem gondolhatnak erre, és megy tönkre az új gumi a gép hasa alatt az évek során. Még az jutott eszembe h. esetleg beszélhetnél egy Bat-nál dolgozóval, sztem náluk se cserélgetik a pótkerekeket (nincs szem előtt), hátha cserélne használtra vmelyik veled némi léért cserébe. Persze ezt csak gondolom.
Hali. Szerintem Te is nyugodtabb lennél ha lenne benne egy poroltó ? Én enélkül el sem indulok. Sosem lehet tudni... Ja ma kitakarítottam az ablakmosó motort és környékét, mint a gejzír ..... Napos délutánt...
Most hajnalban jöttünk hazafelé és Linz után fáklyával világították a pályát!!!Na jó egy autó lángolt a leállóban.Én épp bóbiskoltam így nem volt időm lefotózni!!!De nem a kormány mögött,vagy igen!?Hm :-D Le is vert a víz egyből!!!Biztos megbolondulnék ha valamelyik gép így lángra kapna!!!
Nincs valakinek eladó gyári új Trafic Vicaró continetnal vanco -8 205/65R16/107-105T 103/ pótkereke? Csak egy db ilyen gumi kéne,de már ilyet nem lehet kapni. Adok érte egy használtat+ sok sok pénzt :)
azért ezeket raktam az autóba, mert ez már a harmadik eset hogy ilyen szar generátor miatt robbanok le külföldön, egyébként köztudott hogy a generátor az opel gyengéje. 90-100.000-ként kötelező generál javasolt.
Azt nem figyelted meg, hogy a fordulatszám mennyi volt maximum?
Nekem az AGR szelep hibája okozott hasonlót. Fordulat max. 2000, sivító hang, és az autó nem megy. Egy idő után megjavult, de mindíg előjött. Csere, kb 40 pénz az anyag. Hibajelzés nekem sem volt.Javasolt szervíz, lehet, hogy a hibatároló mond valamit. (mondjuk nekem egyszer bennevolt, kitöröltük, aztán már nem volt benne egyszer sem, az autó meg vacakolt.)
Ehhh, felkészületlen vagy..... Van nálad tartalék vízpumpa? Önindító? Központi vezérlőszámítógép? ABS szenzor? Magasnyomású szivattyú? Lendkerék jeladó? Termosztát? :) tartalék vízcső. Magasnyomású cső, az injektor és a nagynyomású osztócső közé? (ez csak simán durrant el nálam, és két méter magasra spriccelte a gázolajat)....
Sziasztok.egy kis segítséget kérnék .Félig meghalt a vivaróm,M5 kivezetőjén kb 100megyek egysze csak elgyengül és elkezd lassulni,és enyhén sívító hang a motor felől,leálltam vele,de semmilyen műszerfali lámpa nem jelez semmit.Alapjárat rendben.Elindulok,de max 50-55 re gyorsul,mintha alapjáratom lenne csak,de hiába nyomom a gázpedált semmi,csak enyhe visító hang.Szerencsére azért igy haza cammogtam.Van valakinek tippje,hogy mi lehet a gond.És esetleg Jó szerelő.Szigetszentmiklós környékén.
Na most már nem b...szik ki velem az autó, tettem a csomagtartóba tartalék akksit, egy légtömegmérőt, ékszijat, tartalék generátort,ehhez való szerszámokat, vezetéket,pillanatpákát, 3 levél biztit igy már nyugodtabb leszek. Ha harc hát legyen harc opel vs laller. OBIvan kenobiban vannak jó 220v-os inverterek, autóba.