A topic célja a BMW motorkerékpárok tulajainak és azoknak a szimpatizánsokanak az összefogása, akik szeretik ezt a motormárkát.
Szinte hihetetlen, hogy nincs ilyen Topic még!
Murvas, koves uton siman el lehet vele poroszkalni/hasitani.... Ott (is)a gumi szamit igazan. Nincs hatalmas kulonbseg LC8 es GS kozott terepen...sot szemelyes tapasztalat -- plusz MR-ben atvett nemet teszt szerint is-- van ahol GS a jobb terepen!
Pld:alacsonyabb sulypont miatt kezesebb (tapasztaltam vizes fuvon, GS-t meg birtam fogni, ott LC8-cal vsz zako lett volna). Kormany sokkal jobban fordul, konnyebb megfordulni...
Termeszetesen a futomuve nem versenyezhet terepen az LC8 futomuvevel...
Pld:rumplisra felgyurodott foldutat nem birja --elpattog-, a nagy tomegu futomu miatt...nagyon furcsa erzes...
Nezted a HP2 videokat? Sala is nyilatkozik HP2-rol...
Szoval szerintem terepre egy 130 kg 40 Le koruli gep kell :)))
Szasz Jirzsij! Ha nem sokat járnál vele murvás, köves mellékutakon ami ugye leginkább Erdélyben van és mondjuk nem verseny tempót diktálsz, szerintem teli találat az R1200GS, nekem is volt szerencsém kipróbálni, én egy fél órát mentem vele, x km-t, de hibátlan volt, az LC8-at is többször kipróbáltam már, teljesen egy kategória a kettő, de én ha választhatnék szerintem az LC8-ra neveznék be, mivel nekem csak az nem szimpi hogy oldalra állnak a hengerek és ha murván, nagyköves úton perecelnék vele lehet hogy ott is maradnék, és akkor még azt nem is említem hogy mivan ha pont odaszorítja lábomat a henger a murvára, ott valószínű a csontom engedne és nem a henger! De ha ezt nem nézzük, akkor aszfalton szerintem egy kicsivel a Bömös jobb az LC8-nál, nekem aszfaton egyértelműen fillingesebb, és tényleg nem találta benne hibát, szakadó esőben próbáltam 160-nál is atomstabil volt viharos oldalszéllökések közepette, szóval mit mondjak aszfalton tényleg hibátlan, de én mivel terepre is használnám így sajnos ő nem jöhetne szóba, sajnos nem vagyok olyan profi hogy megbízzak a tudásomba és így induljak neki Erdély murvás, köves mellékútjainak! Na Ciao! Ice
ui.:Ha jól látom Varaderód van, szerintem aszfalton az is tökéletes, igaz kicsit nehézkes, ill. nehéz ;), de aszfalton az nem gáz, legalább van leszorító erő!;)
Na szasztok! Örülök én is hogy van ilyen is! Én azok közé az őrültek közé tartozom, akiket már régóta megfertőzött a kék-fehér propelleres érzés, de mutánsként befigyelt a kétkerekes szabadság szelétől megbódult elmebaj is! Szóval 4 vagy 2 keréken is BMW! ;o) Nekem egy R1100R sonder modellem van! Szigorúan fekete, kézzel festett fehér csíkokkal! Oldalkocsi projet ködösödik, mert a kisfiamat lassan vihetnénk magunkal! Túrázgatunk egy nagyobb baráti társasággal, ahol ugyan nem kötelező a propeller, de 90%-a ferőzött. Viszont jártunk már erre arra. Idén is megfordultunk Garmischban az 5. nemzetközi BMW motoros kiállításon. Na ott láthattok csodákat. Leszögezem, hogy ott olyan nem gyári megoldásokat láttam ami érdekes módon nem üti a gyári stílust, vagy nem veri agyon a tipust, de tud szép, érdekes sőt izgalmasabb is némelyik.
Koszi:) valszeg inkabb kintrol hozok be egyet, mint kereskedoi bemutatomotort:) igazabol csak a markolatfutes fontos, mert fajnak az ujjaim mar hidegben...
van rá többféle kialakítású keret, van amelyik egész lapos és öntvény, van amelyik meg krómozott csőből van hegesztve. r1100r-re láttam olyant is, amelyiken kihajtogatható lábtartó is volt, a mókus majdnem úgy ült rajta mint valami chopperen.
Tényleg jó kis motor az 1200GS, bár állítólag sérülékeny a magnézium szelepfedél :))) Egyszer szívesen kipróbálnék egy ilyet hosszabb távon is, mert a múltkor Orfűn csak egy kis kanyar fért bele. Érdekes a futóműve és kardán is. A kinézete pedig egyenesen nagyon érdekes :))
Valaki írta, hogy elfér rajta. Ez a vélemény egybehangzik Siorac-éval is (GMC-s). A Varaderon pl nem fért el a tank kialakítása miatt.
Szeva ! Tu'ok 1 eladó béjemvét ! Gs 1150, 2003, 14ekm, ezüst, tökpipec, 2.350 ft Érdliget Balatoni u. 56 Motoros Bót ! info@foktmotorerd.hu * szija ÁLYSZ ! Rég láttam a hangod ! Van 1általán olyan motor ami nem lesz Neked majd valamikor ? :)) ! ! !
Weboldal meg nincs :) Es mar van 2 BMW klub Mo-on, de majd meglatjuk milyen az erdeklodes...bar ugy latom a BMWsek tobbsege nem az a netezos, topicolos fajta...