A topic célja a BMW motorkerékpárok tulajainak és azoknak a szimpatizánsokanak az összefogása, akik szeretik ezt a motormárkát.
Szinte hihetetlen, hogy nincs ilyen Topic még!
Szeva ! Tu'ok 1 eladó béjemvét ! Gs 1150, 2003, 14ekm, ezüst, tökpipec, 2.350 ft Érdliget Balatoni u. 56 Motoros Bót ! info@foktmotorerd.hu * szija ÁLYSZ ! Rég láttam a hangod ! Van 1általán olyan motor ami nem lesz Neked majd valamikor ? :)) ! ! !
Weboldal meg nincs :) Es mar van 2 BMW klub Mo-on, de majd meglatjuk milyen az erdeklodes...bar ugy latom a BMWsek tobbsege nem az a netezos, topicolos fajta...
Nnem maradhatok ki, a kivansaglistam elso helyein szerepel az R1200GS. Kiprobaltam a teljes konkurenciat (Varadero, Caponord, V-Strom, LC8), de a BMW tette ram a legjobb benyomast. Mondjuk a 4millios itthoni listaar kicsit durvabb, mint a V-strom 2.kevesszazezre, igy nekem csak egy nemet import eselyes. ha, talan, az M3-as eladasa utan nem veszek tul draga autot:))))
En is csodalkotam h nincs ilyen forum...kivancsi vagyok mi sul ki belole...
Irigylesre melto pld a Ti forumotok...csak sajna BMW tulaj kevesebb van, de sebaj, fo a jo tarsasag nem szamit a marka, csak sok hasznos info vegett lenne jo osszegyujteni a bandat...
Jó napot Mindenkinek, öö vagy inkább Jó estét, na mindegy csak gondoltam beköszönök ide! Én sajnos nem rendelkezem /még/ BMW motorcycle-val, de szerintem egyszer majd annak is eljön az ideje! Kívánom hogy minél többen jöjjetek össze Ti is itt a fórumon, úgy ahogy mi is azt tesszük már elég régen, 1 valamin csodálkozom nagyon, hogy itt a forum.index.hu-n még idáig nem volt ilyen topic, vagy csak nem vettem észre?!:O Na mindegy, ha valami jó Bömöst sodor elém a szél, tesztnap, kipróbálás vagy akármi alkalomból majd arról beszámolok, addig viszont szerintem nem sok vizet tudok itt zavarni! Ciao! Ice /DR BIG Klub/
én most ősszel kezdtem el nézegetni, először az r850r-t, de aztán nem sokkal többért már r1100r-t lehet kapni kint használtan.
most jön a poén: a roadsterrel egy árban nyomják kb az s-t is a használtpiacon.
azóta is szarul alszok...
:))))
valahol találtam a neten egy agyabeteg amerikait, aki kicsit átvariálta a konfigurációt.
lecserélte a hátsó vázat, nyert 15 kilót, kidobta a gyári kipufogórendszert, azzal is nyert legalább ugyanennyit, kibővítette a tankot(amelyik nem abs-es, ott lefele az abs helye felé bele lehet toldani olyan plusz öt litert, be kell fenekelni az absdobozának betüremkedését a tankba), és most jön a legdurvább: rávariált egy turbót. mondjuk nem láttam, hogy hogyan hozta össze a szívóoldallal, de összehozta.
230le-t mértek rajta keréken, aztán a kardán még többet el is vesz, mint egy szimpla lánchajtás.
Hori baratom tegnap vett egy r1100s-t :))) A K1200S pedig beszarás..annál már csak a K1200R királyabb..sajna azt nem próbáltam, de az S az király volt...