Üdv.!Nagyon keresem CD lemezen Adrian Smith szólólemezét. (A.S.a P.-Silver and Gold)!Ha valakinek megvan és elküldené nekem nagyon megköszönném! E-mail: petermarillion@mailbox.hu
Tudtátok, hogy a Number of the beast-hez van új klip, ami tulajdonképpen a régi feljavítása. Ugyanis a réiben csak zúztak, és piros, ördögruhás fickók sasszéztak a színpadon. Most betettek rajzfilm betéteket, amiben Dickinson mint ördögűző szerepel, és próbálja Eddie-t jobb belátásra bírni. A VH1-on láttam. Elég mókás.
most volt a spektrumon paschendale-ről szóló háborus sztori.miután vége lett gyorsan bevonultam a szobámba nosztalgiázni:)
a setlistről annyit hogy bármit is játszanak MI nyerünk vele,remélem ezzel egyetértetek.azért azt hozzátennén hogy az egyik kedvencemet, ha nem a legnagyobbat, az ancient mariner-t ha lejátszanák végre rászánnám magam egyik nagy vágyamra.....,
Hallowed Be Thy Name-t és a Trooper-t és bármennyiszer el tudom hallgatni.Másik kettőt(number,iron) meg azért tettem be,mert jófej vagyok és kiszolgálom az olyan pofákat is,akik csak nosztalgiázni mennek és nem fanaticók.
Agyfaszt kapnék ha egyhuzamban végig kéne hallgatnom az Iron Maidentől lefelé lévő számokat (kiv: COTD) hatodszor is.... miért vagytok még mindig kíváncsi ezekre?
szvsz nincs olyan angol, aki nem szereti az abszurd humort, ha mégis, akkor indiai bevándorlók leszármazottja :)) meg hát azért maidenék is eléggé pihent agyúak
Murders In The Rue Morgue
The Prisoner
Flight Of Icarus
Wrathchild
Transylvania
Infinite Dreams
Phantom Of The Opera
Where Eagles Dare
22 Acacia Avenue
Montségur
Dance Of Death
Prowler