Majd holnap, mert ha már valami miatt Budaőrsre mentünk, beugrottunk egy kicsit kertészkedni és most is nagyon elfáradtam. Amúgy mi általában nem a legmutatósabb, hanem a legreménytelibb virágokat választjuk, úgyhogy most talán még nem is olyan fotogének, de eljön a napja, természetesen a bugis topicban!
Nagyon kellemes volt, Szakszon Laci tényleg nagyon kedves és nagyon szépek a virágai, ráadásul nem valami holland import, ami kitéve a kertbe lekókad, lehullik a levele, virága. Bár a férjem tiszta ideg volt, de végül mostis elégedetten távozott!
Én sem büdipesten lakom, olyan itt, mint bárhol vidéken, azzal a különbséggel, hogy egy fél óra alatt a büdiben lehetek, ha akarok. Ma akartam és megérte!!!
Akkor megbeszéltük az esetet, sajnáljuk mindketten:-(
És bocs, ha rontom a leanderügyletedet, de Te sem mered ugye határozottan állítani, hogy piros. De azért szép és érdekes, csak hát olyan telhetetlenek vagyunk, mindenki pirosat akar!
Sziasztok! Szerintem ezt a témát már kitárgyaltuk, Tavászé is annyira piros mint Rágicáé, meg az előbb nem emlékszem ki mutatta, meg az enyém, ezt árulják leginkább pirosként, de valójában bordó. Könnyű megtalálni az azonosságot, ez talán az egyetlen, ami nem tárja szét a szírmait, olyan marad, mint egy tölcsét, bár Rágica pont nem olyat mutatott és az enyémen is van kitárt, de az ritka.
Ja, és újabb felhőszakadás volt, talán kisebb, mint a tegnapi. A krémszínű leanderem megint felborult, de most már csak egyedül hasalt! Ha-ha! Ha holnap szép idő lesz, lehet hogy mutatok 1-2 meglepetést! Nekem legalábbis az lesz!
A sor végén álló is felteheti a kezét? Ez szerintem pirosabb, mint az én "bordóm". Nem csinálnál 1 közelit csak 1 virágról? Az enyém ilyen. Talán a 2. kép jobb szélén a bimbók leginkább eredeti színűek. Remélem Anblock is jön, mert ő ránézésre meg tudja állapítani, hogy egyformák-e!
Én már ott tartok, mint monarda! Én is költözök! De most egy meglepőt mondok! A kutyád! Amióta megláttam ilyet szeretnék! Na jó! Ha elmentek nyaralni locsolgatom a virágaidat is!