Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
én is valahogy így vagyok vele, az első évad után nem gondoltam, hogy a második MÉG jobb lesz, sőt, ahogy kezdődött, hiányérzetem volt, de csak 1-2 részig. Aztán abszolút kedvenccé vált.
Sokkal jobb, mint a Top of the lake-az a hat rész röpkehamar elment, én meg csak ültem a stáblista felett és azt kérdeztem magamtól: mi történt? Hogy történt? Tulajdonképpen semmi nem történt... a világ leglassúbb sorozatainak egyike, de a főszereplő annyira tökéletesen átadja azt, amiről szól... el-ké-pesz-tő. Nézném még hatvan részig.
Jobban tetszett, mint az első (azzal sem volt semmi bajom), főleg azért, mert erősebbnek éreztem a Saga-Martin vonalat, ami ugye jó nekünk. Érdekes volt maga az "ügy" is, és bár elmaradt a WTF a megoldás során, nem is hiányzott, ez a sorozat jóval mélyebb annál, jóval többről szól.
Én most a Low Winter Sunt nyomom, 4 rész után tűrhető, 10/7, valami olyat olvastam, hogy a végére a főszereplő is belefáradt a forgatásba vagy a sztoryba, na majd meglátjuk.
Nálam pluszban bejött negatívumként Elizabeth Moss kisasszony, akit egyébként sem tudok elviselni, itt meg aztán főleg szörnyű volt. Egyszerűen 3 rész után egyáltalán nem voltam kíváncsi arra, hogy mi történt, hogy miért történt, és egyáltalán. A táj valóban szép volt, de akkor már inkább egy természetfilm :)
Nem tehetek róla, hogy manapság vigyázni kell már mindenki lelkületére-teszemazt, aki hormontúltengéses újanyuka (bár kétlem, hogy itt köztetek sok ilyen van :D), őt minden gyerekkel kapcsolatos DOLOG érzékenyen érinti, megelőzendő a bajt, inkább kiírom, hogy ne érje szó a ház elejét :)))) Egyébként jól írja jelenvalólét, nem mindenkinek jöhet be, lassú, látszólag nem is érdekes, mégis van benne valami.