www.pietrecinanet.com/forum/images/foto/labirinto.swf tegyetek rá hangot egy keveset mert a ha végig viszed,1 igazi cowboys dumát hallhatsz!!hang nélkül meg se csináld!! predator bunda!!
üdvölök minden caps lock nélküli cowboys-os egyéniséget!!holnap érkezem,mert már jobban nö a belem mint a hajam!!végre együtt izzadunk,büdösödünk,hányunk!!és alázunk!!remélem mi leszünk az egész világon a next generations cowboys és nem a film iparból az az aberált geci aki olyan filmet csinált ami 2rohadt buzeránsról szól akik kik lennének ha nem cowboyok!!mondjuk szücsi te már premier plánba is nyomatod mi?multkor jártam a westendbe és mint ha téged láttalak volna a vivas müsorvezetővel!!vagy rosszul láttam!?akkor jöt rám az az érzés h.volt 1x 1 vadnyugat!!pfujj!!vukkocska ez meg nem a bolha piac h.kell nem kell!!megrendelted kifizeted!!még mindig jobb,h.megrendeled kifizeted és nem caps(lock) semmit!!légy optimista!!velem fogsz nyujtani azt tud!!2honap és balett táncost csinálok belöled!!
A tegnap nyújtás után egészen kiemelkedő a közérzetem ma, bár leginkább egy marionett bábra hasonlít a járásom és néha attól tartok, hogy nem a székre, hanem a székbe ülök....