Keresés

Részletes keresés

gabocza1 Creative Commons License 2005.10.03 0 0 485
Nem tudom, de Bigi qrvára csendben van...:)
AudiJo Creative Commons License 2005.10.03 0 0 484

Én is hozzájárulok a video feltételéhez, legfeljebb

"....utólag úgyis az egészet letagadom".

AJ

Előzmény: süketkoma (483)
süketkoma Creative Commons License 2005.10.03 0 0 483

Sirály volt, nekem is vannak képeim, majd rakodok fel.

Krizsinek köszönöm az egészet, szenzációs volt a szervezés, de hát ilyen társaságra azért könnyű... :)

Csak azt nem tom, ki az a Bendegúz :))))

CsŐ!

ps. Ferinek engedélyezek minden videóval kapcsolatos közzétételt.

dys-cus Creative Commons License 2005.10.03 0 0 482
Feri! Az Emailem: borottoo@t-online.hu. Sajna kifelé még nem müxik valami hozzá nem értésem miatt.:o)
Előzmény: Koscso_Ferenc (465)
dys-cus Creative Commons License 2005.10.03 0 0 481
Én is haza értem. Igaz kicsit eltévedtem, de félórás késéssel csak a jóirányba fordítottam a verdát. Krizsi! Köszönök mindent, igazán szenzációs volt, és külön köszönet bendegúznak, mert nekünk nem kellett mosogatni, meg mert olyan szép tanulságos sztorikat tudott mesélni.:o) Kócsó Ferinek üzenem, A film közzétételéhez hozzájárulok. De ki esett a kukába? :o) Luxinak köszönöm a tartalmas beszélgetéseket, meg mindenkinek mindent. Sok képet készítettem, de még nembírtam kiválogatni sem, de csinálok honlapot, és oda felteszem.
Piri Creative Commons License 2005.10.03 0 0 480

Örülök hogy megismerhettem pár topictársat és sajnálom hogy csak pár órát tudtam ott lenni de nagyon jól éreztem magamat , finom volt a vacsora , sok élményben volt részem .Mégegyszer köszönöm Krizsinek és a többieknek is. Én már várom  a következőt! Jó lenne valami hasonló szép helyen  erdei környezetben vadkajával stb stb...

tere Creative Commons License 2005.10.03 0 0 479

Sajnálom, hogy kimaradt, pedig annyira rá voltam kattanva erre a találkozóra. :(

Szolidaritást vállaltam nemalvásilag, 90%-ban elkészültem 7végén a stúdióval. Már javában dolgoznak a gépeken. :) Még 1-2 apróság hiányzik, de az már nem vészes.

AudiJo Creative Commons License 2005.10.03 0 0 478

Sziasztok Mindenki!

Örülök mindenkinek akivel megismerkedhettem, és sajnálom akikkel most nem volt módom találkozni. Jó mulatság, férfimunka volt.:)

Köszönöm Krizsinek a rengeteg fáradozást és várom a számlaszámát a mail-emre: audijo@torzsasztal.hu

Jövőre, veletek (és a többiekkel), akár ugyanitt vagy máshol.

AJ  

drnyulas Creative Commons License 2005.10.03 0 0 477
Sok nagyon értékes, érdekes embert ismertem meg.Már várom a jövő ilyenkori talit!
Luxi Ferios Creative Commons License 2005.10.02 0 0 476
Csatlakozom köszi bendegúz . A teát is, az tartott ébren hazafelé :))
Előzmény: krizsi_l (473)
Bazsika_ Creative Commons License 2005.10.02 0 0 475
na mindeggy beírom ide is OFF Audijó vagy akárki akinél vannak a lemezeim, legfőképpen annak üzenem hogy, alaplapom nem lesz a jövő héten (remélem minél hamarabb jön a másik) ezért nem nagyon tudok gép, pláne internetközelbe kerülni.Ha el akartok érni légyszi hívjatok fel a 06305197310 vagy a 06303594819-es telefonszámon(ez utóbbi a gyakrabban elérhetp mostanában)Köszike, üdv mindenkinek. on
Bazsika_ Creative Commons License 2005.10.02 0 0 474
úgy legyen
Előzmény: krizsi_l (473)
krizsi_l Creative Commons License 2005.10.02 0 0 473

Hát megvolt az első. Bízzunk benne, hogy több, ennél csak jobb hangulatú (nem mintha erre bármi panaszom lenne :) ) fogja még követni. Sajnálom, hogy többen akik itt szerettek volna lenni nem tudtak eljönni, és azt is, hogy többen kimaradtak a távolság visszatartó ereje, vagy a szándék hiánya miatt. A következőn jólenne velük is találkozni.

Gabócza után én is szeretném megköszönni Bendegúz barátunk áldozatkész segítőkézségét mellyel hathatósan elősegítette, hogy találkozónk az első fél nap után is kultúrált körülmények közt folytatódhassék, és így is fejeződjék be.

Koscsó Ferinek pedig a szélvész segítséggel netre felkerült fotókat.

Jó volt, hogy eljöttetek.

Most kicsit fáradt vagyok, ennyit azért nem szoktam éjszakázni. Hajcsi van.

gabocza1 Creative Commons License 2005.10.02 0 0 472

Fijjjugg!

Mindekinek nagyon köszöm a jó társaságot, igen jól éreztem magam!

Külön köszönet Krizsinek, nagyszerű házigazda, és szakács volt, /csak eltett nekem egy kis borjúgerincet!:)/ azonkívül Bendegúznak aki elhalmozott a figyelmességével!:)

arzachel Creative Commons License 2005.10.02 0 0 471
Átnézem a többit hátha megvan.
Előzmény: drnyulas (470)
drnyulas Creative Commons License 2005.10.02 0 0 470

Nincs meg a lemez a maga fizikai valóságában?

Annak jobban örülnék...

Előzmény: arzachel (469)
arzachel Creative Commons License 2005.10.02 0 0 469

Hali drnyulas!

Természetesen a pénzt visszaadom és bocsi a kellemetlenségért.

Tel: 06 20 36 29 850.

e-mail:vandergraaf@freemail.hu

Előzmény: drnyulas (464)
Koscso_Ferenc Creative Commons License 2005.10.02 0 0 468
Turkált benne valaki, hosszú hajjal és Charliera hajazó bőr baseball sapkában...
Előzmény: drnyulas (467)
drnyulas Creative Commons License 2005.10.02 0 0 467
Mármint:Vettem lemezeket....
Előzmény: drnyulas (464)
drnyulas Creative Commons License 2005.10.02 0 0 466

Hozzájárulok, de küldöm a mailt is!

Csak kiabált valaki a kukába?

Előzmény: Koscso_Ferenc (465)
Koscso_Ferenc Creative Commons License 2005.10.02 0 0 465
Készen van a video, de mivel nem akarnám senkinek az identjét megsérteni és mivel bizonyos részeit tán korhatárhoz kellene kötni (kukás jelenet!), ezért feltétlenül kérném a képen látszók hozzájárulását ahhoz, hogy publikussá tegyem. Kérem hát azokat akik ott voltak, küldjenek nekem egy mailt és elküldöm a letöltés linkjét illetve akár mailben is a legkisebb felbontású mozit, ami kb 5 MB.

Koscsó Ferenc
drnyulas Creative Commons License 2005.10.02 0 0 464

Velem történt egy "baleset"

Vettem egy lemezeket és sajnos az egyik tasakban nem a feliratának megfelelő lemez van.Fricsay-s Rossini nyitányok helyett Mozart  fuvolaverseny.Nyílván valaki meg fordítva. Szeretném vagy az eladóval, vagy a másik peches sorstárssammal felvenni a kapcsolatot.Köszi!

drnyulas Creative Commons License 2005.10.02 0 0 462
Lemezeid ismét a tulajnál, contaxq-nál vannak.
Előzmény: _percy_ (460)
drnyulas Creative Commons License 2005.10.02 0 0 461

És voltak nagy kibékülések, félreértések eltemetése, barátságok.

Évente kéne ismételni.Igazi HiEnd volt.

Előzmény: Linn Sondek (459)
_percy_ Creative Commons License 2005.10.02 -1 0 460
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam elmenni, de az utolsó vendégem 19 után ment el tegnap, akkor meg már nem akartam elindulni....
A képekből látom, hogy jól elvoltatok :-)

A lemezeimet (ha még megvannak) természetesen átveszem/ill. elmegyek értük, ha kapok egy címet/elérhetőséget attól, akinél vannak.
Köszönöm, és mégeccer elnézést!

percy
Linn Sondek Creative Commons License 2005.10.02 0 0 459
Biz az volt: aztán rájön az ember, hogy a hangminőség javításnak micsoda jó eszköze a tequila...igaz, Bendegézengúz -mint tequilamaestro- sokat tett az ügy érdekében))) Külön maximális köszönet Krizsibőzsöny őfőchefségének, aki ezt az egészet összehozta... aki látta, hogyan vágja a hagymát, egy fikarcnyi kétsége nem maradt a profizmusát illetően ))))
drnyulas Creative Commons License 2005.10.02 0 0 458
Nagy élmény, jó buli.Köszönet. Krizsi ment mail.
Előzmény: Koscso_Ferenc (457)
Koscso_Ferenc Creative Commons License 2005.10.01 0 0 457
Nos, visszaéerkézvén a topic találkozó szombati fordulójáról örömmel látom, hogy én lehetek az első, aki megosztja élményeit az otthon maradókkal.

Szeretném ezúton is megköszönni a szervező(k)nek a kiváló előkészítést, és a résztvevőknek a jó hangulatot, tanulságos és teljesen tanulságtalan beszélgetéseket, a kiváló főztöt, a jó levegőt, pihentető környezetet és a mobiltelefonvétel-mentes helyszínválasztást. Jövőre is megyek.

Az otthon maradottaknak egy pár fotó mindenesetre itt. Lesz pár perc video is egy-két napon belül.

Bazsika_ Creative Commons License 2005.10.01 0 0 456
azt akkor már meg se kérdezem h van e 4000ds akaihoz forgatógombod
Előzmény: Bazsika_ (455)
Bazsika_ Creative Commons License 2005.10.01 0 0 455
AS te most haragszol rám?
Előzmény: antiskating (454)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!