egy hét alatt? annyi idő alatt ugy hirlik az arakot sem kedveltétek meg!
nagy vonalakban én is ugy gondolom,hogy mindent és most kezdenek bosszantani az apróságok amit nem ! és már nagyon! de még annyi hely van a világon a pénz meg idő oly kevés!
sajnos a döglött tenger nem fért be a programunkba igy minden képet nagy érdeklődéssel várok(igaz utólag,akkor még ugy gondoltam vizes dolgok kimaradhatnak 100 évre előre kilubickoltam magam))
G.pontocska megbeszélnénk ezt Satival ha néha bejelenkezne (érdemben)
látod ezt elkerülendő a képek elenyésző hányadán és ott is csak véletlenül vagyok látható én , vagy "őfelsége". igaz nem is sokat veszitett vele az utókor
nosza rajta noszogassad Sati-t
mi meg varjuk a képeket
JORDAN BOX lakói a restiben( mért vagyok egyedül???)
mintha mi is jártunk volna arra felé. azon az édes kis hasadékon keresztül( balra) fellehetet mászni a tetőn lévő siremlékhez. sajnos a foto cucc nem mert velem feljönni
ez a dagadt nyakú pedig nem kivonuló orosz tábornok.
jó megprobáltam kiosonni a képből, ha nem huzom össze magam csak a hátam lenne rajta, a többi 500 képen valamiért kitudja miért nem vagyok rajta. de majd körül nézek a szemetes ládában
Bocs mindenkitöl, de a képekkel holnapig várni kell, mert az én gépemmel valami gond van, mindent csak BMP-ben enged elmenteni, így majd a cégtöl megoldom.
mi ez a nagy szigorúság? lám én is megmutattam( az árnyékom). ne légy kegyetlen . nekem már nehéz elviselni a csaalódást. meg nosztalgiázni is jól esne egy kicsit.