Elment az örök csicsibe!!:-D Az állórész szakadt meg. egyenlőre polc ,ha találok egyet aminek más baja van és pár forint akkor a kettőből csinálok egyet.
Máris egy kérdés: most vettem a vivaro tourt és a Siemens vdo 2005 pulján lévő gombok nem világítanak akkor ha felkapcsolom a világítást. Még a multikormányon lévő gombok sem. Egyedül a rádió bekapcsoló gombja világít csak. Ötlet ?
Nagyon visszafogja!!!Ha nem is látod most szemmel mert nincs elötted 2 ilyen gumi számold ki! A 195 és 215-öt szorozd be 0.65 el és megkapod mindkét gumi magasságát. Egyrészt+ a szélessége ami nem mindegy mekkora felületen fogja az autót. üdv
Nekem 100 lovas van. Gyárilag 195 mérettel könnyen gurul, jobban gyorsul. Nekem helyette 235/ 50-es van ez attól 3 centivel nagyobb átmérős, és 6.-ban nem gyorsul. volt már olyan, hogy szembeszélben közelítettem egy teherautóhoz, és amint kicsaptam mögülle visszalassult az autó, úgy pofánvágta az a levegő, amit a tgk. maga mellé nyomott ki.
www.gumik.hu Itt vettem a transitra is:-D meg tavaly a traficra!!! Mire kell? mert a traficra ezt a méretet vettem és hát kicsit nagy rá.max 205 ös amit most már felraknék.
Amikor vki a fékhatás gyengüléséről írt akkor melyik csövet takarította ki?
Ma megnéztük azt a kis csövet, ami arról a kerek nagy vmiről megy (szervódob?) balra lefelé az Agr mellé. Két csavar tartotta, de le lehet venni magát a csövet is róla. Szóval nem volt koszos. V. rossz csövet néztünk, v. nem azt kellett volna. Válaszokat előre is köszi!
Nem akarlak elszomorítani, de Te adtad az ötletet. Ma a cég két autójáról levettük a pótkerekeket és így a régebbi gép 4 erősen használt gumijából 2-t lecseréltünk azokra. Remélem továbbra is megússzuk defekt nélkül. Egyébként mennyien nem gondolhatnak erre, és megy tönkre az új gumi a gép hasa alatt az évek során. Még az jutott eszembe h. esetleg beszélhetnél egy Bat-nál dolgozóval, sztem náluk se cserélgetik a pótkerekeket (nincs szem előtt), hátha cserélne használtra vmelyik veled némi léért cserébe. Persze ezt csak gondolom.
Hali. Szerintem Te is nyugodtabb lennél ha lenne benne egy poroltó ? Én enélkül el sem indulok. Sosem lehet tudni... Ja ma kitakarítottam az ablakmosó motort és környékét, mint a gejzír ..... Napos délutánt...
Most hajnalban jöttünk hazafelé és Linz után fáklyával világították a pályát!!!Na jó egy autó lángolt a leállóban.Én épp bóbiskoltam így nem volt időm lefotózni!!!De nem a kormány mögött,vagy igen!?Hm :-D Le is vert a víz egyből!!!Biztos megbolondulnék ha valamelyik gép így lángra kapna!!!
Nincs valakinek eladó gyári új Trafic Vicaró continetnal vanco -8 205/65R16/107-105T 103/ pótkereke? Csak egy db ilyen gumi kéne,de már ilyet nem lehet kapni. Adok érte egy használtat+ sok sok pénzt :)