Tökéletesen igazad van ,ha nem 280-as modellről beszélünk, mert arra ezek nem igazak.Sokat fogyasztanak, csattog bennük a motor és borzasztóan rosszul mennek.
"..miért gondolod, hogy hazavágtad a 116 -osodat a diesel motorral? "
Mert - noha volt belőle sorötös turbódízel - ez a gép az elegáns, halk suhanásra készült. A maga nemében nagyon szeretem a W123-at és a sorötös dízel az egyik legjobb a valaha gyártott dízelek közül (bár a régi örvénykamrás 200D-nél szerintem nncs agyonvághatatlanabb szerkezet), de W123 alkatrészekkel lerontani egy W116-ost, szerintem barbárság, akkor is, ha én követtem el. Olyasmi ez, mintha grófságod nemesi familiájába beházasodna egy cseléd.
na mondjuk azt nem ertem, ha valakinek a tulajdonaban van egy ilyan darab, de lathatolag evek ota semmit sem kezd vele, akkor azt miert nem adja el? vagy tenyleg ugy gondolja, hogy idovel tobbet fog erni? akkor legalabb tenne garazsba takarna le, tamassza ala stb...ekkora baromsagot.
Bocs,hogy beleszólok de a hosszú állólámpa még mindig Budafokon van ,de egy hónaja is 800 000 Ft-ot mondott rá az ember és a papírjai is zavarosak.És szerintem annyira komolytalan az ember,hogy nem lehet vele üzletet kötni.
Szep ez a hosszitott kivitel, meg ritka is, foleg itthon. Egyebkent foleg iranytaxiknak szantak oket, a belsojuk nem fenyuzo, inkabb praktikus, nem reprezentacios cera lettek kitalalva anno, persze ma mar mas a helyzet...
Amugy ha van kiszemelt aldozat, szivesen megnezem en is, szolj aztan egyeztetunk
Inkább nem kő cím, mert amilyen hirtelen vagyok, beleesnék jól:(
Ebből is próbálok kígyó-gyulni: "mindig még különlegesebbet". Nem arról van szó, hogy aztán meg verem nagydobra a micsodámat, hogy: "nekem meg ilyen van, bi-bi!", hanem régi, ótó, hosszú és az enyimé':)))
Viszont ha van képed róla, megdobhatsz vele:)
5K egy rozsdakupacér'? Wow!
b0b0!
Te most akkor nem a fehértetős 200D-re utazol?:)
Vki írta korábban az alapjait:
- nó sokk pénz
- nó műhely,
- nó 'szagértelem', avagy nó lidzs
Ha vkit érdekel egy halom OFF szoci moci + 1 CX megtekintése, itt vizualizálhatja magának:
No ha ilyen hosszú Mercit akarsz, Budafokon állt pár éve egy kereskedőnél a fa alatt, azt hiszem bőszen öt kilózott rá, mert különleges. Egyébként elég rozsdaboglya, de még menthető volt. Tavaly bekukkantottam, még ugyanott állt. Idén meg sem néztem, de nem lepne meg, ha meglenne. Adjak címet? :-))