Keresés

Részletes keresés

Mrs Tremond Creative Commons License 2004.07.06 0 0 1581

Tök büszke vagyok, hogy nekem abból még eredeti európai van, dalszövegleírás és Play Dead nélkül. Tehát én még azelőtt vettem meg, hogy a nagy mindenki rámozdult volna.

Viszont a Play Dead nem vettem meg még egyszer, és az maxin sincs meg. Meg persze a Greatest Hitset se vettem meg, tehát PD nincs meg nekem eredeti CD-n. De nem vagyok az a típus, akit ez különösebben zavarna, hála Istennek.

Előzmény: Cs. András (1579)
DamonBounce Creative Commons License 2004.07.06 0 0 1580
Én a Quiet Fireworks-on találkoztam a Sweet sweet-tel, az tele van rare számokkal. Ti nem tudjátok hogyan lehet a Björk shopból rendelni? Ott van egy csomó cd, póló stb.
Cs. András Creative Commons License 2004.07.06 0 0 1579
Na jó, utána jártam :o) Még nem jelent meg a Singles Box Set :o) Viszont már kijött a Vespertine SACD-n meg Audio DVD-n. Döntsék már el, melyik fog befutni. Meg hogy emlyik a jobb. Amúgy a minap végre találkoztam a Debut PLay Dead nélküli változatával. Az is amerikai volt.
Cs. András Creative Commons License 2004.07.06 0 0 1578
Eh, muszáj lesz megint ebayezni, mert várhatom, hogy az ölembe esik ez a cédé. Ja, vagy lesz ez a single box, ugye? Na, akkor majd megvárom azt. Vagy már van is? Hm? Az It's Oh-ról jut eszembe. Nagyon-nagyon régen láttam kazin a Telegramot. És én úgy emlékszem, hogy azon volt egy It's Oh So... mix. De lehet, hogy elnéztem vagy csak álmodtam... :o) Szerintetek?
Előzmény: Strange Boy (1577)
Strange Boy Creative Commons License 2004.07.06 0 0 1577

Dehogyis nem jött ki official-ön,hiszen b-side:)Az angol cd1,és a dupla európai It's Oh So Quiet maxi b-side-ja.Szerintem nagyon jó szám.A Post egyik legjobb b-side-ja:)

Pont ma jártam utána hogy mi a kül. a 2 Bedtime között,és az,amit mondtál,hogy a fejjel lefelés az az amerikai.Pont van belőle a Musicland-ben,és mondta az eladó.

Előzmény: Cs. András (1576)
Cs. András Creative Commons License 2004.07.06 0 0 1576
Egyébként a Sweet Sweet... nem jött ki semmilyen official lemezen sem? A 2 Bedtime Story lemez közt 0 különbség. Először a "fejjel lefelé" változat jött ki, aztán fordult a kocka :o) Amúgy ugye jól tudom, hogy ez a változat amerikai?
Előzmény: DamonBounce (1570)
DamonBounce Creative Commons License 2004.07.05 0 0 1575
szerintem semmi. a borító szokott [néha ]országonként változni, valószínűleg magyarországon az állót forgalmazzák.
Előzmény: Strange Boy (1574)
Strange Boy Creative Commons License 2004.07.05 0 0 1574
Télleg!Azt már rég meg akartam kérdezni,hogy mi a különbség a fejre fordított és sima Bedtime között.Nos,mi a különbség?:))
Mrs Tremond Creative Commons License 2004.07.05 0 0 1573
Még a télen nyertem előfizetést az übersznob ArtMozaik (na jó, annyira nem is sznob - de über!) magazinra. Mindenféle képzőművészet van benne. Most kaptam meg az ehavit, és van benne egy kép Björkről. A cikk az Ateliers Pro Arts Művészeti Központról szól, nem derül ki, hogy mi köze Björkhöz, szerintem csak ki volt/van állítva ez a kép.
judelaw Creative Commons License 2004.07.05 0 0 1572

en nem is tudom, h nekem megvan-e ez a dal

majd utana nezek, mielott elkernem Mrs Tremondtol;-)

Előzmény: DamonBounce (1570)
DamonBounce Creative Commons License 2004.07.05 0 0 1571
Bocsi. azt hittem kiemeli a lényeget, erre összeizélte a karaktereket. ezer bocs. most 2 hétig inkább nem szólok hozzá.
DamonBounce Creative Commons License 2004.07.05 0 0 1570
<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt">Björk : Sweet Sweet Intuition                 Madonna : Bedtime Story<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>

<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><o:p> </o:p>

<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt">close your eyes                                    Today is the last day that I'm using words
listen closely                                         They've gone out, lost their meaning                             
all that you've learned                           Don't function anymore

try to forget it
                                                           Let's, let's, let's get unconscious honey
fuck logic                                             Let's get unconscious honey                                         
fuck logic
rival to instinct                                      Today is the last day that I'm using words
and sweet intuition                                They've gone out, lost their meaning
sweet intuition                                      Don't function anymore 
sweet intuition
                                                           Traveling, leaving logic and reason
what makes you tick?                            Traveling, to the arms of unconsciousness
trust your senses                                   Traveling, leaving logic and reason
all that you've learned                           Traveling, to the arms of unconsciousness

try to forget it
                                                           Let's get unconscious honey      
believe in                                             Let's get unconscious    
believe in                                             Let's get unconscious honey
believe in instinct                                  Let's get unconscious
and sweet intuition honey
sweet intuition                                      Words are useless, especically sentences
sweet intuition                                      They don't stand for anything
sweet intuition                                      How could they explain how I feel

and inside we'll all still wet                     Traveling, traveling, I'm traveling

longing and learning                              Traveling, traveling, leaving logic and reason
repeat after me                                    Traveling, traveling, I'm gonna relax
                                                           Traveling, traveling, in the arms of unconsciousness
fuck logic
fuck logic                                             And inside we're all still wet
rival to instinct                                      Longing and learning
and sweet intuition
sweet intuition                                      How can I explain how I feel?
sweet intuition honey
sweet intuition                                      Traveling, traveling (repeat twice)
sweet intuition honey                             Traveling, traveling, in the arms of unconsciousness
sweet intuition
sweet intuition                                      And all that you've ever learned
sweet intuition                                      Try to forget
sweet intuition                                      I'll never explain again
sweet intuition
sweet intuition
<o:p></o:p>

<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt">

quiet fireworks           bedtime tories
DamonBounce Creative Commons License 2004.07.05 0 0 1569

Bocsi, elírtam : Sweet, Sweet Intuition. A szám maga szerintem sem egy nagy robbantás, csak ahogy a rare számokat hallgattam feltűnt, 1 napig nem tudtam, hogy honnan ismerős, aztán beugrott.

Mrs Tremond Creative Commons License 2004.07.05 0 0 1568
Hehe, ez nekem föl se tűnt. De kb. 1szer hallhattam a Sweet Sweet Intuition-t, letöltöttem, meghallgattam, aztán most tárolom a winchesteren szorgalmasan, nem nagyon hozott lázba ugyanis az a szám.
Előzmény: DamonBounce (1567)
DamonBounce Creative Commons License 2004.07.05 0 0 1567

Hello!

nem akartam bunkón eltűnni, az index a jelszavammal "szórakozott".

Feltűnt nekem valami, ami nektek lehet, hogy már több éve, de nekem újdonság.

Ugye Björk Madonnával csinálta a "Bedtime Story" című számot Madonna 1995ös Bedtime Stories című albumára.

Björk rare számai között fellelhető a "sweet sweet intiution" című szám, melynek szövege és a Madonna szám szövege között bizonyos sorok egytől egyik megegyeznek (nem vagyok perfekt : and all that you ever learntry to forget; a többit nem írom le, mert hallás után rosszul írom, bogarászni most nincs kedvem)

Na mindegy, lehet ,hogy egy évszázada ismert dologról próbáltam lerántani a leplet.

Viszont azt nem tudom, hogy a "sweet sweet intiution" előbbi-e, mint a madonna-szám. Mert ha nem, akkor Björk utólag vett belőle a számába. Ha viszont előbbi, akkor onnan vett.

Strange Boy Creative Commons License 2004.06.30 0 0 1566

kép

A könnyebb képfeltöltés örömére!:))

kép2
Mrs Tremond Creative Commons License 2004.06.30 0 0 1565

Hehe!

Én annyit tudtam olimpia-ügyben eddig, de már ez se így van szerintem, hogy George Michael fogja írni/énekelni az olimpia hivatalos dalát.

Előzmény: waters (1562)
Cs. András Creative Commons License 2004.06.30 0 0 1564
Például a Family Tree a Vas utca 5-ben 15e Ft. És itt maxik is szoktak lenni 1000-1500 Ft között áron. Illetve csekkold a www.musicland.hu oldalt.
Előzmény: Livia1979 (1559)
Swari Creative Commons License 2004.06.30 0 0 1563

WOW!

:))

Björk és a sportrajongók.... :)) kicsit furcsa párosítás. Azért én örülök. Végre nem egy steril, Disney-betétdal jellegű énekes fog műsort adni. Ez az első jó hír az athéni olimposzról

:))

Előzmény: waters (1562)
waters Creative Commons License 2004.06.30 0 0 1562
<P class=title>Björk énekel majd az Olimpia nyitó ünnepségén <P class=subtitle> <P class=lead> <P class=body>Úgy látszik, megtetszett az Olimpia nyitó ünnepségét szervező teamnek Björk furcsa stílusa, és meghívták az izlandi sztárt, hogy szerepeljen a nagyszabású eseményen. Az athéni gálát augusztus 13-án tartják, és Björk már meg is rendelte magának a Sophia Kokosalaki ruhát, valamint gőzerővel tanul görögül, hogy a helyi közönséget mégjobban meghódíthassa. <P class=body>Fellépésének részleteiről semmiféle információt nem hoztak nyilvánosságra, de ismerve őt, biztosan valami meglepővel mutatkozik majd be a sportrajongók előtt.

Livia1979 Creative Commons License 2004.06.30 0 0 1561

Sziasztok!

Előre is ezer köszönet a címekért. Jártam már egy pár MCD-ben, csak ezekszerint éppen akkor voltam ott, mikor nem volt Björk. Van ilyen. Azért megpróbálom beszerezni még a hiányzó dolgokat (amiből még rengeteg van).

Björk legyen veletek!

Strange Boy Creative Commons License 2004.06.29 0 0 1560

Háj!

A Mediak-ban szokott lenni Family Tree,meg az MCD-kben is.Mindegyik helyen 20 körül van.Ismered az MCD boltokat?Van a Deák téren,a Baross utcában,a Nyugati téren,és a Camponában is.

Van még ugye a Live Box set,ami 30 körül van,de azt most szerencsére kiadták cd-kre bontva,ami már sokkal jobb árban van így.

Én is utálom a Virgin-t,de azért érdemes benézni néha,mert ki lehet fogni jó dolgokat is.

Livia1979 Creative Commons License 2004.06.29 0 0 1559

Újra Én! Üdv Nektek!

Visszaolvastam az összes hozzászólást visszamenőleg, éshát eléggé el vagyok kenődve a gyüjteményemet nézegetve, mert azt hittem jól állok Björkileg (anyagilag már kevésbé jól), de rá kellett jönnöm, hogy egyáltalán sehogy sem állok. Például nincs egy darab maxim se Björktől, nem mintha kéne, de azért szivesen belehallgatnék.

Meghát ezek a huszon-harmincezer forintos sokcédés kiadványok.... hát ez sem lenne rossz, de hol lehet ilyet VENNI??? Én sajnos nem találkoztam még vele, pedig keresem, kutatom. Kéne pár cd bolt cím, ahová e tekintetben mehetnék. Lenne oly szíves valaki, és írna nekem egy pár címet, ahová érdemes lenne elmennem. Igazából én csak M.Marktba járok, ha a közelben vagyok, nincs olyan alkalom, hogy meg ne nézzem a Björk anyagokat. A múlthéten például az Europarkban voltam, és végre valahára meg tudtam venni rég keresett DVD-et, a papírborítostat, hatezerért, és alig vártam már hogy megnézzem. Hát most már ez is megvan. Megnyugodtam!

Szóval kéne pár cím (Vörgyzsin Megasztóros cím nem érdekel, mert ott iszonyú drága minden, sajnos már tapasztaltam a bőrömön is), de ahol ritkaságok fellelhetők, azok a címek jöhetnek. És még valami, használt cédéket hol lehet venni? Nem is tudtam,  hogy vannak ilyen boltok is, ebből is kéne pár cím, ahová érdemes ellátogatni.

Ezer köszönet előre is a címekért!!

Björk legyen veletek!

Livia1979 Creative Commons License 2004.06.28 0 0 1558

Sziasztok!

Végre már tudok én is írni ide! Megtaláltalak titeket! Imádom Björköt, dehát ez gondolom írnom sem kell. Nagyon örülök az új albumnak, már alig várom hogy megjelenjen. Remélem sikerül ez elsők között beszereznem. Végre sikerült megvennem az utolsó darab DVD-t is a greatest hits-et, ugyhogy megvan az összes DVD-m Björktől, most már megnyugodtam. Jöhet a többi is  :)

Igazság szerint a netről is letöltöttem már minden képet (azért még biztos vannak hiányzó darabok), szeretnék egy jó honlapot csinálni, idővel remélem ez is megvalósul majd.

Igazából eddig nekem a Debut és a Homogenic album jött be legjobban. A Vespertin szerintem hanyagolható lett volna, nekem nagy csalódást hozott. Reménykedem az új albumban, talán ez is lesz olyan jó mint az előző albumai. Előítéletek nem érdekelnek, majd ha hallom, meglesz a véleményem.

Na ennyit. Mostantól találkozni fogtok a nevemmel. Na pá.

Strange Boy Creative Commons License 2004.06.21 0 0 1557
Hurrá!Már a Viva-n is bemondták,hogy augusztus végén jön az új album!
Egyébként az is az a capella ellen szól,hogy rengeteg a collaborator az albumon,meg ha már a Matmos is köztük van,akkor pláne.
Mrs Tremond Creative Commons License 2004.06.21 0 0 1556
Dehogyis! Post-industrial trashdeath metal.
Előzmény: Cs. András (1554)
Strange Boy Creative Commons License 2004.06.20 0 0 1555
Hát ja!:))
Előzmény: Cs. András (1554)
Cs. András Creative Commons License 2004.06.20 0 0 1554
Egyébként egy acapella album elég logikus folytatás lenne. Végighallgatva a B. albumokat, elég koherens az egész életmű, az egyik album logikusan követi a másikat. Persze akkor nem tudom, mi következik egy acapella album után... 70 perc csend? :o)
Előzmény: Mrs Tremond (1553)
Mrs Tremond Creative Commons License 2004.06.18 0 0 1553
Nem-nem! Nómór Homodzsenik! Jöhet az a kapella!

Szerintem nagyon is jó ötlet ez, a "Hidden Place" acapella is micsoda őrülten hátborzongatóan hithetetlenül izgalmas! A "Pagan Poetry"-ből is a zene nélküli rész messze a legjobb! Én egyáltalán nem félek, hanem bátran várok.

Ijesztő pontos jé.

Előzmény: Strange Boy (1552)
Strange Boy Creative Commons License 2004.06.18 0 0 1552
Angol tudásomnak vagy csak figyelmetlenségemnek köszönhetően,amikor először olvastam,csak annyit vettem ki belőle,hogy kész az új album,sok collab. van benne,van rajta Pleasure... szám,és kb ennyi.
De így hogy mondtad,és visszolvastam figyelmesen,télleg elég ilyesztő a helyzet.Kezdek félni.
Előzmény: Cs. András (1550)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!