csak Lopatkát ne. most a csapatot építeni akarjuk vagy zülleszteni? ha előbbi, akkor Lopatka menjen csak Körmendre. ott amúgy is nagyobb szükség van rá.
Hogy Garma egyébként hogyan juthatott eszébe a fehérvári vezetőknek??
Szerintem sehogy. Ez megint Miljkovics ötlete lehetett (a Zegi meccsünk elött igen elismerően körbeudvarolta. Azon a meccsen nem is tűnt rossz spílernek, jó a keze, a súlya és a magassága miatt a palénk alól is eredményes volt)
Nekünk mondjuk pont nem ez a típus kell.
Goran jó edző, de a játékosok kiválasztásával idén nagyon mellé lőtt.
A tizenhármasban asszem csak az igazi nagymenők játszottak, kezdve ájverzonferitől mekklendonig. A Garma télleg igaz? Mert szerintem a Godena is jöhetne ennyi erővel.
Én is felmentem a honlapra és majdnem lefordultam a székről, hogy Banks nézett velem farkasszemet.. :-))
A mezért a 9900 Ft több mint méltányos, annak idején (4 éve) a Walker-es szezonben 15.000 Ft volt egy mez.
Én egy Szabó Tibiset veszek. :-))
(Valahogy úgy érzem, a 8-as jobban fog fogyni, mint a 12-es)
Ja, még valami. Remélem a hazai (világos) mezünk is változik jövőre. Mert az a fekete-fehér tényleg rettenet ronda.
(Még egy fontos kérés!!! Bradfordnak adjuk már oda a kedvenc mezszámát! Hadd játszon ő a tizenhármasban!!! Chad meg a tizennégyes mezt érdemli! Tessék szépen intézkedni!!)
nem. abból a könyvből amit TI írtatok. mivel mi minden szezonban többször dobtunk 100 felett kurvára nem furcsa szerintem hogy3an dobnak 20 felett. és ha nekiállnál keresni, találnál még... régebbről is...
és volt olyan is vmikor 93-94 körül hogy egy meccsen 40 fölött ketten. tán Szizi dobott 44et és Dino 42őt. de már nem emlékszem pontosan. hazai volt az tuti.