Egy apró OFF: van valakinek közületek gránátalmája? Ha van, mikor virágzik? Az enyém gyönyörű, nagy, egészséges, de sajnos eddig még nem virágzott. Azt várom, talán idén...
Tegnap voltam a szomszéd néninél, megkaptam a leandert, de elég rendesen pajzstetves volt, úgyhogy fél délutánom azzal telt, hogy szappanos szivaccsal sikáltam őket lefelé... Most karanténban van, remélem, rendbejön és mehet a többi közé.
Biztos nem fogok a mennyországba jutni dicsekvő hajlamaim miatt, de már nem tudtam visszafogni magam. igyekeztem az átlagos méretű és frissen nyíló viágok közül választani, hogy a nagyságkülönbségek lejöjjenek és a színek frissek legyenek. A rózsaszínek között vannak, amik egyformának tűnhetnek, de más tulajdonságaik miatt nem egyformák. (És csak zárójelben jegyzem meg, ez messze nem az összes)
Na, összeírtam a férjemnek a beszerzendő anyagokat, csak nyerni kellene a lottón, hogy egy új telket is vegyünk, ha úgy megnőnek, mint Cserelláé vagy a Tieid:-)
Milyen gyönyörű! Csak úgy ontja a virágokat. Van nekem is egy fehérem és a barack színű, ami olyan sokat hoz, hogy már szabályosan lóg minden szára. Ma azaz tegnap összehúztam az ágakat zöld műanyaggal bevont dróttal ami nem látható nagyon, így szebben néznek ki, nem terülnek szét.
Hááááááááát! Én nem egészen erre a belépőjegyes dologra gondoltam! Inkább arra, amikor a belépőjegyet megspóroljuk! Éppen jól jönne Tavász horgásztudománya...