Igen, igen! Én már régen nem azt szeretném, hogy olyan legyen, mint a másé. De, hogy nekem is legyen azt mindenképpen! És attól kezdve már az a kicsi, ami az enyém mindenkiét felül múlja. Most az a 3 bugi, ami "csak" éppen 20 cm-es, de mindegyiken látszik a virágkezdemény, mindenki több éves csodájánál szebb.
Tudom,azért írtam,nekem a pomelómmal volt ilyen gond,amióta betakartam vele a földjét,nem jelzi,hogy szomjas. : bioaktív kőzet,megszívja magát nedvességgel és fokozatosan engedi ki.obbiban van kis kiszerelés
Igen, tudom, hogy a fő csapásvonal Nálad nem a leander, de azért ami van azt büszkén mutogathatod! A többit, ami nem "vacak" igazán megmutathatnád! (Az ellenőrzősdi csak "tlépa" volt!)
Sziasztok! Csak most jöttem! (Hosszú... Csütörtökön érettségizik a 2. számú gyermekem...) Krampuszka! Milyen vacakokról beszélsz?! Itten nem szokás ilyen megsértődősdi! Irgumburgum! (Rögtön beírok az ellenőrződbe!) (Egyébként láttuk mi már a Te "vackaidat"!)
Az enyém még kicsike, tavaly ültetem el és még nem virágzik. Amit mindennap látok az az munkahelyem előtt van, arra emlékszem hogy tavalyelőtt tavassszal szinte "kopaszra" vágták a kertészek kb 50 cm és most több mint 2 m magas.
Ezeknél nagyon sokat számít a hely! holnapra lefényképezem neked, az egyiket szinte egész nap süti a nap,az virágzik mint az őrült, a másikjobban árnyékban van azon most csak pár virág van. azt hiszem nekem is át kell majd ültetnem az enyémet, ha azt akarom, hogy virágozzom, bár így is nagyon szép :)
Sajnos a képek kicsinyítésében nem tudunk segíteni, kellenek hozzá programok, ha nem ismered a használatát túl bonyolult lenne. De azt megtehetjük, hogy elküldöd őket az emailemre, én lekicsinyítem és felteszem a nevedben vagy visszaküldöm, már volt ilyen!
Igen, van egy elég nagy fűtetlen garázsunk, ott szoktam teleltetni, jól áttelelnek, nem szoktak pajzstetvesek lenni.
olea, próbáld valahogy lekicsinyíteni a képeket, én is úgy szoktam feltenni, hogy előtte lekicsinyítem őket. Nem tudom, milyen programod van, az enyémben (ACDSee) a Resize menüpont alatt lehet a képméretet változtatni. Ha sikerül, akkor utána úgy csináld sorban a lépéseket, ahogy anblock leírta lejjebb. Remélem, sikerrel jársz!
Pajzstetűre csak felszívódó méreg, leginkább a Bi58 használ. a Zolone atkára, aChinetrin levéltetűre. És milyen helyed lesz a teleltetéshez, elég hideg?