Keresés

Részletes keresés

gabocza1 Creative Commons License 2005.10.04 0 0 500
Az Audio 85-ös directory-ában együtt szerepelnek, az MC-1 több mint kétszer annyiba került, minnt az One...
Előzmény: krizsi_l (499)
krizsi_l Creative Commons License 2005.10.04 0 0 499
No tessék, lehet, hogy mégsem tisztázták teljesen a fogadás körülményeit? Az emcé egy <> emcé egy :))
krizsi_l Creative Commons License 2005.10.04 0 0 498

A csillagok állása jelentős segítséget ad a kérdés eldöntéséhez. A cityn hirdetnek éppen egy MC ONE-t. Megveszitek, szétszeditek és mellé lehet rakni az EMT belének.

Egyébként a topiktalin jelen volt a VdH pu-k egyik legjelentősebb (ha nem "A" Legjentősebb) Hazai Szakértője. Lehet, hogy őt lett volna a legegyszerűbb megkérdezni ott helyben. Mondjuk ez még pótolható utólag is. A végén legfeljebb ő küzd meg Szalai Lacival :))

gabocza1 Creative Commons License 2005.10.04 0 0 497
Kedvesem, vedd elő /ne szégyeld!/ az újságot, az MC ONE nem azonos az MC1-el!
Előzmény: arzachel (495)
arzachel Creative Commons License 2005.10.04 0 0 496
Előzmény: arzachel (495)
arzachel Creative Commons License 2005.10.04 0 0 495
Hmmm ez ugyanaz?
Előzmény: süketkoma (493)
krizsi_l Creative Commons License 2005.10.04 0 0 494

:)

Mégegyszer kössz!

Előzmény: Koscso_Ferenc (490)
süketkoma Creative Commons License 2005.10.04 0 0 493

Igen-egen....

Szeretném hallani Arzachel méltóságteljes beismerését. Hiába, mindenki tévedhet :)))

CsŐ!

Előzmény: gabocza1 (491)
dext Creative Commons License 2005.10.04 0 0 492
Én még meg sem köszöntem.
Remek volt köszi krizsi_l!

Szolgált némi tanulsággal a tali.
1. A nick nevek mögé képzelt identitások a meguk megtestesült valójában teljesen mások mint a kibertérben.
2. Az audiofül mindig végletekben fogalmaz, ha a hobbiról van szó. Egyéb témákban teljesen kigyensúlyozott normál emberek. És ez jól van így:)

Még egyszer köszönet.
Rendszeressé kéne ezt tenni!
gabocza1 Creative Commons License 2005.10.04 0 0 491

Arzachel!

Sajnos buktad a fogadást, HFM 15/776...

Koscso_Ferenc Creative Commons License 2005.10.03 0 0 490
"a csavargyártással úgy tűnik kevesebbet is fogalalkozol :)"

Ez a magyar gépipar szerencséje...
Előzmény: krizsi_l (489)
krizsi_l Creative Commons License 2005.10.03 0 0 489

Köszönjük Feri. Alapos munkát végeztél.

Azért nem tudom kihagyni: a csavargyártással úgy tűnik kevesebbet is fogalalkozol :)

Előzmény: Koscso_Ferenc (488)
Koscso_Ferenc Creative Commons License 2005.10.03 0 0 488
No, hogy ne okozzon problémát, feltöltöttem gyakorlatilag minden létező formátumban és számos különböző bitrátával: nézhető a mozi, mint Windows Media, Real Video, AVI, Mpeg-1, Mpeg-2, Mpeg-4, H-264 valamint ha mobiltelefonon akarja valaki akkor megtalálja a 3GP tömörítést és wrappert is. A H-264 néz ki a legjobban, de ennek a dekódolásához viszonylag gyors PC kell, de a Real Video sem rossz.

Ha valaki még így sem boldogul, akkor a html oldalba ágyazott flasht is felrakhatok vagy küldök neki DVD-t.

Egy valamire nem vagyok hajlandó: nem írom ki VHS kazettára.

A diplomamunkámmal a miskolci gépészmérnöki karon, ami a csavargyártásról szóló oktatófilm volt, sem foglalkoztam ennyit.

Koscsó Ferenc
Penna-Média Kft.

Topik találkozó video itt
Előzmény: gabocza1 (487)
gabocza1 Creative Commons License 2005.10.03 0 0 487

Előszőr én sem tudtam, de a fiam letöltött valami mp4-et /?/ osz úgy sikerült! Marha jól nézel ki a kukában...:))))

Előzmény: big-dewil (486)
big-dewil Creative Commons License 2005.10.03 0 0 486

Azé wok csöndbe, me nem tom megnézni, bármit is csináljak, azt a qrwa widijot.

Tölem azt nézhetitek ti is. Xal megadom a felhatalmazást. Aki meg wixxaél wele, arra eccerüen ráfexek,azt annyi neki...)))

gabocza1 Creative Commons License 2005.10.03 0 0 485
Nem tudom, de Bigi qrvára csendben van...:)
AudiJo Creative Commons License 2005.10.03 0 0 484

Én is hozzájárulok a video feltételéhez, legfeljebb

"....utólag úgyis az egészet letagadom".

AJ

Előzmény: süketkoma (483)
süketkoma Creative Commons License 2005.10.03 0 0 483

Sirály volt, nekem is vannak képeim, majd rakodok fel.

Krizsinek köszönöm az egészet, szenzációs volt a szervezés, de hát ilyen társaságra azért könnyű... :)

Csak azt nem tom, ki az a Bendegúz :))))

CsŐ!

ps. Ferinek engedélyezek minden videóval kapcsolatos közzétételt.

dys-cus Creative Commons License 2005.10.03 0 0 482
Feri! Az Emailem: borottoo@t-online.hu. Sajna kifelé még nem müxik valami hozzá nem értésem miatt.:o)
Előzmény: Koscso_Ferenc (465)
dys-cus Creative Commons License 2005.10.03 0 0 481
Én is haza értem. Igaz kicsit eltévedtem, de félórás késéssel csak a jóirányba fordítottam a verdát. Krizsi! Köszönök mindent, igazán szenzációs volt, és külön köszönet bendegúznak, mert nekünk nem kellett mosogatni, meg mert olyan szép tanulságos sztorikat tudott mesélni.:o) Kócsó Ferinek üzenem, A film közzétételéhez hozzájárulok. De ki esett a kukába? :o) Luxinak köszönöm a tartalmas beszélgetéseket, meg mindenkinek mindent. Sok képet készítettem, de még nembírtam kiválogatni sem, de csinálok honlapot, és oda felteszem.
Piri Creative Commons License 2005.10.03 0 0 480

Örülök hogy megismerhettem pár topictársat és sajnálom hogy csak pár órát tudtam ott lenni de nagyon jól éreztem magamat , finom volt a vacsora , sok élményben volt részem .Mégegyszer köszönöm Krizsinek és a többieknek is. Én már várom  a következőt! Jó lenne valami hasonló szép helyen  erdei környezetben vadkajával stb stb...

tere Creative Commons License 2005.10.03 0 0 479

Sajnálom, hogy kimaradt, pedig annyira rá voltam kattanva erre a találkozóra. :(

Szolidaritást vállaltam nemalvásilag, 90%-ban elkészültem 7végén a stúdióval. Már javában dolgoznak a gépeken. :) Még 1-2 apróság hiányzik, de az már nem vészes.

AudiJo Creative Commons License 2005.10.03 0 0 478

Sziasztok Mindenki!

Örülök mindenkinek akivel megismerkedhettem, és sajnálom akikkel most nem volt módom találkozni. Jó mulatság, férfimunka volt.:)

Köszönöm Krizsinek a rengeteg fáradozást és várom a számlaszámát a mail-emre: audijo@torzsasztal.hu

Jövőre, veletek (és a többiekkel), akár ugyanitt vagy máshol.

AJ  

drnyulas Creative Commons License 2005.10.03 0 0 477
Sok nagyon értékes, érdekes embert ismertem meg.Már várom a jövő ilyenkori talit!
Luxi Ferios Creative Commons License 2005.10.02 0 0 476
Csatlakozom köszi bendegúz . A teát is, az tartott ébren hazafelé :))
Előzmény: krizsi_l (473)
Bazsika_ Creative Commons License 2005.10.02 0 0 475
na mindeggy beírom ide is OFF Audijó vagy akárki akinél vannak a lemezeim, legfőképpen annak üzenem hogy, alaplapom nem lesz a jövő héten (remélem minél hamarabb jön a másik) ezért nem nagyon tudok gép, pláne internetközelbe kerülni.Ha el akartok érni légyszi hívjatok fel a 06305197310 vagy a 06303594819-es telefonszámon(ez utóbbi a gyakrabban elérhetp mostanában)Köszike, üdv mindenkinek. on
Bazsika_ Creative Commons License 2005.10.02 0 0 474
úgy legyen
Előzmény: krizsi_l (473)
krizsi_l Creative Commons License 2005.10.02 0 0 473

Hát megvolt az első. Bízzunk benne, hogy több, ennél csak jobb hangulatú (nem mintha erre bármi panaszom lenne :) ) fogja még követni. Sajnálom, hogy többen akik itt szerettek volna lenni nem tudtak eljönni, és azt is, hogy többen kimaradtak a távolság visszatartó ereje, vagy a szándék hiánya miatt. A következőn jólenne velük is találkozni.

Gabócza után én is szeretném megköszönni Bendegúz barátunk áldozatkész segítőkézségét mellyel hathatósan elősegítette, hogy találkozónk az első fél nap után is kultúrált körülmények közt folytatódhassék, és így is fejeződjék be.

Koscsó Ferinek pedig a szélvész segítséggel netre felkerült fotókat.

Jó volt, hogy eljöttetek.

Most kicsit fáradt vagyok, ennyit azért nem szoktam éjszakázni. Hajcsi van.

gabocza1 Creative Commons License 2005.10.02 0 0 472

Fijjjugg!

Mindekinek nagyon köszöm a jó társaságot, igen jól éreztem magam!

Külön köszönet Krizsinek, nagyszerű házigazda, és szakács volt, /csak eltett nekem egy kis borjúgerincet!:)/ azonkívül Bendegúznak aki elhalmozott a figyelmességével!:)

arzachel Creative Commons License 2005.10.02 0 0 471
Átnézem a többit hátha megvan.
Előzmény: drnyulas (470)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!