Egy idő után, egy idő után! Na de mennyi idő után? Mert teszem azt, ha csak a játékidő 42. percében érzi úgy, hogy itt az idő, akkor általában nem sokat használ a csapatnak. Kivéve ugye, ha hosszabbítás van. A múltkor azt álmodtam, hogy a csarnokban vagyok, Alba-Dombesz, rendes játékidő 90-90, következne a hosszabbítás és eccer csak ... ... Stílus! magazin élőben! érted?!?
a szurkolás kérdés marha egyszerű: aki úgy érzi, nyomja. ahogy neki tetszik, egy idő után a mellette lévő is folytatni fogja egy idő után. mondjuk én spec a fapapucsokat nem szívesen látnám fehérváron (a tenyér sokkal hangosabb és hatásosabb), de ezen ne múljon...
Az meg a másik. A hülye parasztja. Az se tud megülni a seggén. Állandóan zavarja a nézőket. Pedig ez kosármeccs nem állatkert. Inkább otthon ordibáljon.
Én nem kaptam pólót, de ha kapok meg fogom köszönni, igérem.
Szurkolás inkább ne legyen Kaposváron sem, a múltkor is halálra idegesített az a nyurga gyerek a hülye dobbal. Nagyon hangos, nem tudok a meccsre figyelni. Szerintem a lépcsők helyére is székeket kellene rakni, hogy csak ülőhely legyen a csarnokban, hogy ezek a hülyegyerekek ne tudjanak sehol zajongani!
Kicsit gödörben a csapat. Ahelyett hogy elméleteket gyártunk és üldözési mániánk van mindennel és mindenkivel szemben, azon kellene gondolkoznunk, hogy segítsük ki a fiúkat a gödörből. Például többen mehetnénk idegenbe SZURKOLNI, és akkor talán egyszer összejönne megint a szurkolói busz. A fiúknak is sokat jelentene a buzdítás. Én például szorgalmaznám a szurkolói tapsolókat is.
Egyébként ezúton is szeretném megköszönni a srácoknak a pólókat amiker a mérkőzés előtt kiosztogattak, jó ötlet volt. De ahogy itt olvasom senki nem köszönte még meg.
Nagyjából, viszont Balázs mondataiból igencsak ki lehetett hallani a kritikát (maga és a társak felé), hogy azért már nem mentség a cserebere, akkor sem, ha kétségtelenül újra össze kell szokniuk.
öööö...lassan mintha kezdenénk átesni a ló túloldalára.
Egyértelmű és ahogy a hsz-eket olvasom, mindenki számára világos, hogy leigazolhatunk akármilyen szuper mutatókkal rendelkező játékost, és idehozhatunk akármilyen felkészült (külföldi vagy hazai) edzőt, ez még nem jelenti azt, h bajnokok leszünk.
Abban is elég sokan egyetértenek h jelenleg 2 ember lenne képes bajnokcsapatot építeni Szfváron.
És talán még abban is van némi igazság amit a vezetőkről írsz, DE azt nem szabad elfelejtenünk, h ezen vezetők nélkül könnyen a Debrecen sorsára is juthatunk. Az hogy ilyen stabil hátterünk van, köszönhető az elnöknek és a (fő)szponzoroknak. És mivel ők tartják kézben a csapatot, szívük joga h úgy "játszanak" a csapattal ahogy akarnak. Azt a játékost és azt az edzőt hozzák ide, akit csak akarnak. De szerintem már N.G. is belátta (csak nem vállalja fel) h hiba volt kiállnia Bencze mellett Farkassal szemben, de mostmár csak azért sem fogja elküldeni Benczét, játszhat akármilyen gyengén. Ahogy azt sem fogja belátni, h hiába cserélgette(cserélgeti) évről évre az edzőket, egyet sem talált aki csak akár megközelítette volna Farkas Sanyi eredményeit és eredményességét. Az h évről évre csökken a szurkolók létszáma, önmagáért beszél.
Én elhiszem h N.G.-nek az élete az Albacomp, de egy jó vezető attól jó vezető, h képes felülértékelni korábbi (hibás?) döntéseit és a csapat eredményességét saját büszkesége elé tudja helyezni. Egyelőre ez még nem történt meg, de bízom benne hogy eljön az idő, amikor belátja h esetleg a múltban követett el olyan hibákat ami 1általán nem volt hasznára a csapatnak, sőt...
A siker titka csupán annyi, hogy félre kell tenni a büszkeséget, és akkor újra szép eredményeket érhetünk el. Mert így olyan mintha évről évre rombolná azt a MŰVET amit nem kevés idő és nem kevés áldozat árán sikerült felépítenie.
Én biztos vok benne h N.G. okos ember, és ha egyszer leül és átgondolja a dolgokat akkor belátja h valahol hibázott és ki fogja javítani. Mert N.G. is kell a sikerhez, nem hiszem h bárki más képes lenne a háttérből győzelemre vezetni a klubot.
...sok okos összegző és ok-okozati összefüggést boncolgató hozzászólást olvastam az előzőekben, de egyet nem boncolgat senki, mi az oka annak, hogy a vezetőség iparosoknak tekinti azokat, akiket ezért-azért összevásároltak, de sikeres csapattá már sok éve nem képesek összeálni.....hát bizony ezekkel az iparosokkal emberként is foglalkozni kellene, a szerződött pénz kevés, látjuk igazában a korábban jókat sem motiválja, ha pedig nem törődnek velük a vezetők, akkor nem kell ennyi vezető, mert ebből én azt látom, hogy itt a vezetőkért van minden ...csapat, szurkoló, pénz....minden.....fordítva kell, hogy legyen, motiválni kell mert anélkül bizony a legjobbak is egy évig érdektelen iparosokká silányulnak....FS korszaka nagyon szép volt, elmúlt....új idők, új szemlélet, változás kell, ez pedig.....IVKO fog fehérváron lehet, hogy a semmiből, de motivált új sikercsapatot építeni, de nem ezekkel a vezetőkkel akik azt hiszik minden Ő értük van......ki tudja mennyit kell ehhez várni, lehet, hogy csak két vereséget, egy újabb 6-8. helyezést, a névadó szponzor haragját....ki tudja, de valószínüleg inkább a meggyökeresedett érdekviszonyokat kellene elsöpörni és megújulni egy sikerre éhes IVKOVICCSAL.....mindaddig csak aszisztálunk ehhez a színjátékhoz és évről évre megégetünk edzőt-játékost aki hozzánk igazol.....kár érte mert ezzel a kosárlabda mint sport, játék válik eszközzé....
De milyen jól hangzik, hogy: Itt lakik Farkas Sanyi, Sztojan Ivkovics, sőt tovább megyek, ide kell hozni Zsoldos Andrást, Pór Pétert, Sabáli Balázst meg vissza kell hívni Fodort. Ezeket egymás mellé költöztetni:DD