Keresés

Részletes keresés

sarkat5 Creative Commons License 2008.01.14 0 0 6258
ha orsi hozta el kaposvárról, akkor nem lesz túl nehéz feladat megtalálni a felelőst :-))
Előzmény: vanekúr958 (6255)
GordonGekko Creative Commons License 2008.01.13 0 0 6257
ezt most te sem gondoltad komolyan amit leírtál... mindenki szarik bele.

valahol megértem pl a klubot is. én személy szerint ma napig nem tudtam megemészteni a füttyös napokat és meccseket. az ilyen után nagygé helyében lehet én is aszondanám, h ezeknek videó? minek? --- csak annyiban nincs igaza, hogy ő nem sértődhet meg. és nem veheti komolyan h azok "tüntettek" akiket komolyan érdekel ez a csapat. meggyőződésem h a füttyögők 95% nem volt a gáz utcán kívül máshol meccsen, és 95%-uk olyan 80%ban nem is követi ha nem hazai meccs volt akkor az hol volt mikor volt és mi történt.

más:

ha négerstulgánk van, akkor nekem szimpa :)))
Előzmény: Törölt nick (6256)
vanekúr958 Creative Commons License 2008.01.13 0 0 6255
Orsika elvitte innen...
Előzmény: Törölt nick (6249)
GordonGekko Creative Commons License 2008.01.13 0 0 6254
és ki ez az agyatlan illetékes. olyan sokan nincsenek.... Orsika? mi dolga neki vasárnap? vagy nem bír felkészülni a hétfői munkanapra ha kettészakad a vasárnapja?
Feffo Creative Commons License 2008.01.13 0 0 6253

Azért az FTV-t sem értem, ha 16.00 óra körül még nem ért be a kazi felhívhatták volna az Új Sohár Bécit, hogy elhozta-e, mi van vele. Esetleg a nézők kedvéért elmehették volna érte kocsival. És ha picit késnek akkor később kezdik el és csúszik este a nagy nézettségű Pella Negra vagy a kedvencem, amikor egy betüt kell mondani az "ismert" vendégnek és kijön egy szó azzal a betűvel és arról kell beszélnie. Na ha ezek csúsznak tízezrek telefonáltak volna. 

backdrive2 Creative Commons License 2008.01.13 0 0 6252
Vasárnap 16.40, aztán hétfő 21.00, majd 20.30. Asszem nem nézem meg...
backdrive2 Creative Commons License 2008.01.13 0 0 6251
Csesszék meg, legalább beírnák a TV műsorba!
Előzmény: Boomer76 (6248)
Boomer76 Creative Commons License 2008.01.13 0 0 6248
Most beszéltem az FTV-s emberkével és azt mondta, hogy holnap, azaz hétfőn 21.00-kor adják le a meccset!
Előzmény: Boomer76 (6245)
redmiller Creative Commons License 2008.01.13 0 0 6247
Hosszú volt a meccs, le kellett keverni! :))) Tudod a madarak fontosabbak, mint a suttyó kosárlabdaszeretők... :)
Előzmény: Boomer76 (6245)
redmiller Creative Commons License 2008.01.13 0 0 6246
Te! Megint az Alba fog nyerni??? :) Kár, hogy a Fehérvár tv-t sem tudom neten nézni...
Előzmény: Törölt nick (6239)
Boomer76 Creative Commons License 2008.01.13 0 0 6245
Mi a franc ez a "A madáretetők vendégei?" film a FTV-n? Most akkor adják a meccset, vagy sem? Tudja valaki?
steller.zs Creative Commons License 2008.01.13 0 0 6244
egy ilyen színtű ellenfél (bocs Stellerzs)

Nem sértőtök meg,tudom az idén hol a helyünk. :)
Előzmény: Feffo (6243)
Feffo Creative Commons License 2008.01.13 0 0 6243
Már a Pécs elleni edzőmeccsen is feltűnt és így volt a Dvár ellen is: Borko az első negyedben brutálul bekezd, 12-16 pontot dob és utána 3 negyeden keresztül 8-10-et. Ez szerintem is a fáradtság rovására megy, egy ilyen színtű ellenfél (bocs Stellerzs) ellen nyugodtan játszhatott volna +14-től, nem gyengébb annyival Borkonál, hogy bebukjuk a meccset. Tudom, hogy tegnap nyerni kellett, de hosszútávon az fog győzni aki 8-10 játékost tart folyamatosan a tűzben (vagy a Falco).
Előzmény: #5dobos (6241)
#5dobos Creative Commons License 2008.01.13 0 0 6241
hogy játtszon...
Amúgy Borko a második félidőben nem volt meggyőző,mert elfáradt,és ez szemmel látható volt!
Előzmény: sarkat5 (6240)
sarkat5 Creative Commons License 2008.01.13 0 0 6240
borko, cb és simi is jól játszott, miért cserélte volna be ádit?
Előzmény: Törölt nick (6238)
#5dobos Creative Commons License 2008.01.13 0 0 6237
Hánykor adja ma le a Fehérvár TV a derbit?
isz-akos Creative Commons License 2008.01.13 0 0 6236

papírforma, 1-2 látványos trükk és más semmi - dióhéjban a tegnapi meccs.

nem leértékelve a tegnapi idegenbeli győzelmünket (mivel ebben a bajnokságban nem sok ilyenben volt eddig részünk) azt bátran kijelenthetjük, h ez a mostani Kaposvár még nyomokban sem emlékeztet a 2x bajnokcsapatra, persze ugyanez igaz ránk is. Egyet kell értenem Bird barátom azon kijelentésével, miszerint szomorú h ilyen rövid idő alatt egy 2x magyar bajnok ilyen mély gödörbe kerüljön, de az érem másik oldala pedig az, h korábbi "kiscsapatok" kerültek most előtérbe (Dombóvár, Pécs...) ami azért jót tesz a bajnokság változatosságának. (és lásd az újabb példát a körbeverésekre Falco vereség Dombóváron és pécsi betli Sopronban)

Ami pozitivum volt a tegnapi mérkőzésen az Simi eredményessége (úgy látszik még egyelőre jobban fekszik neki a kaposvári palánk mint a szfvári) és Bencze játéka. Ha Bencze minden meccsen ezt a tőle amúgy elvárható átlagos teljesítményt nyújtaná (igen átlagos, mert semmi extrát nem csinált, de végre legalább az átlagos közepes teljesítményt megbízhatóan hozta, és már ez is nagy szó az ő esetében) akkor pár győzelemmel több lenne most a csapat neve mellett.

Mostmár biztos h az összes nyári igazolásunk közül Radovic volt a legjobb vétel. Hihetetlen h szinte minden meccsen mennyire magabiztosan hozza a 17-20 pont körüli átlagot, és rengetegszer vannak jó elfutásai, és a halálpontos félpályás passzt senkitől sem zavartatva helyezi a gyűrűbe. De ezenkivül a kispadon is igazi vezéregyéniség és tegnap is rengetegszer biztatta a fiúkat az alapvonal mellől. Végre Goran is néha-néha életjelet adott, igaz kicsit csalóka ez a dolog, h miért 14 pontos magabiztos előnynél pörög fel ennyire, és miért nem mondjuk a múltkori Dombóvári hazai meccsen. Na de mind1 jelen helyzetünkben minden apró győzelemnek örülni kell.

És ami még jó dolog, h a fiúk ezt a győzelmet kb 70%-on pörögve hozták ki, tehát biztos maradt energiájuk péntekre, ahol azért már kicsit komolyabb ellenállásra számítok a hazai csapat részéről. De véleményem szerint nem fog gondot jelenteni az újabb idegenbeli siker sem. Az új 10-es mezben feszítő Boozerről sok jót nem tudok mondani igaz rosszat sem. Amit kellett azt bedobta, védekezésben nem tünt egyelőre tökösebbnek mint Bencze, de majd pénteken, amikor már kicsit jobban megismeri a társakat talán több mindent meg lehet tudni róla. Dávid Geri védekezésben nem volt rossz, de támadásban nem volt vmi ügyes tegnap. Hangát hiányoltam a pályáról, így a szemetgyönyörködtető megoldást nem is mi mutattuk be tegnap hanem az ellenfél 2 játékosa hozott össze egy magyar pályán ritkán látható szép kosarat.

#5dobos Creative Commons License 2008.01.13 0 0 6235
Hát igen,az ifimeccs az elég vicces volt...De hát megkenték az egyik sporit 3 vödör zselével...:)Valóban neked mutatta a technikait.De nagymeccsen is kaphattál volna lábfeltételért.Na és persze az üvegért a nézőtéren.Teljesen kész az a kopasz biztonsági.Nagyon vicces!:)
Előzmény: Redick (6231)
#5dobos Creative Commons License 2008.01.13 0 0 6234
Igen,Bencze biztos!
Boozert meg egy szóval nem írtam hogy olyan jó volt.Csak annyit,hogy van benne fantázia,és még jól jöhet nekünk...
Előzmény: norris21 (6230)
isz-akos Creative Commons License 2008.01.13 0 0 6233

hm....levették azt a "drapit"? fel sem tünt...
amúgy nagyon lassú tűzön, alig lángolva hoztuk simán ezt a mai meccset. Azért bízom benne hogy pénteken a ZTE nagyobb ellenállást tanúsít majd:-)

Gratula a csapatnak

3-ból 1 megvan, és biztos vagyok benne h a ZTE és a Paks is meglesz.

Előzmény: Redick (6231)
Redick Creative Commons License 2008.01.12 0 0 6231

Na aszonygya, hogy

Már az ifi meccsre odaértünk, ahol sikerült is lezakózni a kaposvári fiataloktól. Azt hiszem az egyik sporitól én is kaptam egy technikait egy beszólásért a végén, mert másnak nagyon nem adhatta csúnya beszédért. :-))

(Mondjuk a padra fújta rá)

Az ifimeccset elfújták.  

A számunkra érdekesebb , második meccsen az első negyedben szívósan tapadt a Kaposvár (hja, hát vezetett is, úgyhogy az elég szívós :-) ), aztán kiváló védekezéssel megléptünk a második etapban és ezt végig tartani tudtuk. A különbség 11-18 pont környékén ingadozott, emlékeim szerint a 20-as lélektani határt egyszer sem léptük át.

A kaposvári csarnok a meccs kezdetére egész szépen megtelt, én sokkal kevesebb nézőre számítottam. Ami meglepő volt, hogy a somogyi szurkolókon tökéletesen úrrá lett a letargia a csapatuk idei gyenge teljesítménye miatt. Szurkolás semmi, még egy mukkanás se. Ilyet én még Kaposváron soha nem láttam. Öszintén megvalva nagyon zavart. (Vártam volna, hogy Simi kapni fogja majd a kedves hazahívó, becéző szavakat, főleg azért hogy kicsit felcsesszék az agyát, mert az utóbbi időben ő sem pörgött a megfelelő hőfokon és színvonalon, de bemutatásnál tán még meg is tapsolták.) Így simán megvolt a hazai pálya a lelátón is, meg a pályán is. No nem mintha erre foghatnák a vereségüket, de soha rosszabb fújást idegenben. (Mindezt persze csak azért írtam le, hogy hivatkozási alap legyek egy későbbi "elcsalták-e a meccset a Fehérvárnak" című vitában)  :-))

Akart a KKK, persze, hogy akart, de mindezt vajmi kevés hittel és meggyőződéssel. Így meg nem lehet meccset nyerni, nemhogy az Albacomp ellen, de még a Vásárhely ellen sem.

Hendlein még mindig nagyon jó játékos, ha jövőre sem építenek köré csapatot sanszos, hogy távozik. Vagy külföldre és akkor büszkék lesznek rá, vagy egy jobb magyar csapatba pénzéhes kurvaként, ugyebár.

A két amerikai viszonylag sokat vállalt magára a kaposvári pontokból, de egyik sem volt igazán jó a meccsen.

(A vége felé azért volt egy bámulatos 'eliup'-juk, azt ajánlom mindenki figyelmébe, aki szereti a szép megoldásokat. Remélem benne lesz az összefoglalóban)

Igazából ezt a három embert lehet megemlíteni az ellenfélből, a többiek inkább csak a pályán voltak.

Tényleg szomorú, hogy idáig jutott az egykori bajnokcsapat.

Nálunk a külső sorunktól (Simon, Bradford, Radovics) igazán sokat lehet várni.

Coryt egyre inkább megkedvelem, nagyon jó vétel volt. Mintha elhagyta volna a Kecskeméten oly gyakran előadott 'agyatlanul eldobok mindent' stílusát. Ma nagyon okosan játszott! (Nem mellesleg ez volt a harmadik kiváló meccse zsinórban)

Simon is jól mozgatta ma a társaságot, bár egyszer kétszer felszisszentem, amikor sokat pumpálta a lasztit és akkor passzolt először, amikor 12 másodperc volt a támadó időnkből.

Borko meg kurva nagy tanár! Ennyi. :-)) Aki akarja holnap megnézheti!

Jó lenne ezt a hármast megtartani jövőre is!

A csapat gyenge pontja ma Chad volt, aki sérülten válallta a játékot és egész héten alig edzett, de másfél méterről akkor is illene bedobni a tiszta helyzeteket. Remélem mielőbb teljesen egészséges lesz és akkor a csapat is profitálhat a játékából.

Bencze Zolit is illik kiemelni, mert ma jól játszott. Nem ment el a kedve egy-egy rossz megoldása után, valóban keményen, eredményesen akart játszani és láss csodát ez sikerült is neki! Ezt kellene továbbra is Zoli és akkor nem lesz itt semmi probléma!

Egy apró momentum a meccsből: támad a Kaposvár, Zé ütközik (talán) Orosszal és lerepül a védőszemüvege. Ő nem nyúlt egyből utána, hanem a dobás után ellentmondást nem tűrően tépte le és tartotta meg a lepattanót és csak utána kereste meg a 'pótalkatrészt'.

Dávid Geri is kereste a helyét a pályán, de sajnos nem nagyon találta. Az akarásával pedig soha nem volt probléma. Lesz még hasznosabb.

Soósnak ma csak pár részfeladat jutott.

Ami még nem tetszett az az, hogy sok lepattanót és megszerzett labdát adtunk el rögtön. Eröltetni szerettük volna a gyors indításokat, de ezekbe a passzokba sok bosszantó hiba csúszott. Ezekre jobban oda kell figyelnünk. 

És végül az új fiúról: egy fenomén, egy Banksbe oltott Younger. :-)))

Na jó. Erős és kemény, de a technikájával és a finom kezével nem fog meccseket eldönteni. Abban viszont a segítségünkre lehet, ami a palánk alatti játékunkból, védekezésünkből hiányzott. Brusztolós játékos.

NégerStulga.

Ja, a meccs poénja, mielőtt túlzottan dícsérni kezdem a kaposvári nézőket kultúráltságukért, hogy néhányan csináltak egy 'FUCKALBA' feliratot, ami ott vitított a B-közép (hült) helyén.

Mivel az angol és latin nyelv eme keveréke nem nyerte el a tetszésünket levetettük a biztonságis gyerekekkel, amit élénk taps és röhögést váltott ki a fehérvári szektorból. :-)))

A paksiaknak üzenem, hogy nézzenek kicsit Lui körmére, mert nem rendeltetésszerűen használj a sört! :-))

norris21 Creative Commons License 2008.01.12 0 0 6230
Simon, Radovics, Bradford tényleg jobb volt. Megnyerték a meccset. Na de hogy Bencze és Booser? Ez biztos???
Előzmény: #5dobos (6227)
norris21 Creative Commons License 2008.01.12 0 0 6229
Csak magadat minősíted, ezzel is.
Előzmény: Törölt nick (6221)
vanekúr958 Creative Commons License 2008.01.12 0 0 6228
Most mi a gond? Én minden egyes szavaddal egyetértek ! Szóról-szóra .
Ez elég bunkó volt?
#5dobos Creative Commons License 2008.01.12 0 0 6227
Szép volt fiúk!!!
Borko,Simi és Bradford nagyon jól játszott!És Zé is végre!Küdött,hajtott.És a padlóról is felállt az ütközés után.Bravó Zoli,csak így tovább!Geri is jól védekezett,ő is hasznos volt!Azt mondjuk nem értem Só és Ádi miért nem játszott.De ezt a kötelezőt megcsinálta a csapat és közönség együtt!Ja,és az új centerünkben is van fantázia.Rombolni azt biztosan tud.De ő is jól fog még jönni!Főleg,ha Földházi sporttársnak is nekimegy majd "véletlenül"...:) Játékvezetők végig a baromságokat fújták ide és oda is.
Szóval,ha nem is fergeteges játékkal,de magabiztos győzelmet arattunk,ami lényegében nem forgott veszélyben egy percig sem.Mégegyszer szép volt fiúk,és kell az a Zalai győzelem is...
sarkat5 Creative Commons License 2008.01.12 0 0 6226
ez a vanekúr mókás egy figura az MNK fórumon. aki még nem olvasta, annak ajánlom. :-)
_Bazsy_ Creative Commons License 2008.01.12 0 0 6224
Spori ezt eeecsaaaták nektek! :)
Ez remélem elég bunkó volt...tőlem ennyire tellett.
sarkat5 Creative Commons License 2008.01.12 0 0 6222
a "rablót", mint albás jelző, kifelejtetted :-DDD
sarkat5 Creative Commons License 2008.01.12 0 0 6220

semmit nem akarok elkiabálni, de jó érzéseim vannak! :-)

20-6-os második negyed! szuper! borko meg fantasztikus!!!

sarkat5 Creative Commons License 2008.01.12 0 0 6219
azért még ne add fel! :-) nyerni fogunk.
Előzmény: nagybab (6218)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!