Keresés

Részletes keresés

udvari Creative Commons License 2007.11.22 0 0 5829
Mé eddig nem össze-vissta dobálta ? :)
Előzmény: ösztöke (5828)
ösztöke Creative Commons License 2007.11.22 0 0 5828

Gondolj bele ,milyen lehet ha rátelepül valami vírus és elkezdené összevissza dobálni a hsz-eit :-DDDD

Előzmény: Báthory Ödönke (5827)
Báthory Ödönke Creative Commons License 2007.11.22 0 0 5827
Vagy lefagyott.

b
Előzmény: ösztöke (5826)
ösztöke Creative Commons License 2007.11.22 0 0 5826
szerintem csak szabin van ..
Előzmény: Báthory Ödönke (5824)
udvari Creative Commons License 2007.11.22 0 0 5825
CSak nehogy elkezdjen kövezni is :)
Előzmény: Báthory Ödönke (5824)
Báthory Ödönke Creative Commons License 2007.11.22 0 0 5824
Nem lehet megverni a saját pályáján. Bár mióta rávertem a törvénytaposást, azóta nagy kuss van.

b
Előzmény: Törölt nick (5823)
Paleokrites Creative Commons License 2007.11.22 0 0 5822
Sőt....., mérgest isznak és semmi bajuk nem lesz....., te melyikkel próbáltad?
Dögkútnből a fissen belehajított tetetemekt szereted inkább,, avagy a mélyebb alsőbb rétegen lévőket, a hónapos erjedéseset?
Ha nem a bemenő falat fertőzi meg az embereket, akkor a kijövő emésztett, netán a hányadék, a nyál, avagya lehelle, a székletmintáról ne is essék szó!...?

Sajnos hiába olvassa, nem érti meg írásodat....senki...., de miért rébuszokba beszélsz? talán valamelyik szereplő bibliai szelleme reinkarnálódott beléd, avagy a karmád tudatosodott mostanára?
Előzmény: Tafkó Birgut (5812)
udvari Creative Commons License 2007.11.22 0 0 5821
TAfkó !

Mondtam, ha engem idézel tedd ki a ((c) udvari) jelzést !

Tán ezt megérted valahogy, ha mán mást semmit !
udvari Creative Commons License 2007.11.22 0 0 5820
Hi Ödönke !

Úgy sem érti, mert viszket a füle !

Támadjam meg a veres tehén hamvával ???? HA mán törvényt tart ?

Csak azt tartják amik a fülöknek kedves és ezzel káromolják Izrael Istenét megrontva a törvényt !

Üdv
Előzmény: Báthory Ödönke (5806)
udvari Creative Commons License 2007.11.22 0 0 5819
Látom az ellen algoritmus működik ,még ha én pihentem is :)
Előzmény: Biga Cubensis (5783)
udvari Creative Commons License 2007.11.22 0 0 5818
Kedves Biga !

No látom az algoritmus már átment vádlóba is !

Nem hiába,láccik ki a programozója !

Tudod a szolga olyan mint a mestere !

Úgy sem ismeri be hogy, nincsen igaza, hiszen ki is a hazugság atyja ?

Ama programozó :)

Üdv !
Előzmény: Biga Cubensis (5778)
elterito Creative Commons License 2007.11.22 0 0 5817

Szabad volt Évának szombatot taposni, sertést zabálni, havi bajos asszonnyal szex. célból hálni...?

Évának asszonnyal hálni? Milyen asszonnyal? Ádám gyerekkori szerelmével? :-)

Előzmény: Tafkó Birgut (5805)
elterito Creative Commons License 2007.11.22 0 0 5816
Kielégülsz szexuálisan, amikor azt a kifejezést leírod: "sertést zabálni"? Netán a mankós embereket is fellököd az utcán? Ezt most komolyan kérdem, annak ellenére, hogy tudom hogy nem a válasz. Viszont a mentalitásod hasonló, szóval finoman fogalmazva bunkó, durván fogalmazva rosszindulatú, esetleg szadista.
egyszeriember Creative Commons License 2007.11.22 0 0 5815
Megértettük, de ez eléggé perverz gondokodás:-)
BZoltan Creative Commons License 2007.11.22 0 0 5814
ekkora hülyeséget honnan szedsz???
Báthory Ödönke Creative Commons License 2007.11.21 0 0 5813
...és zsidó is. Ha rabbinak nevezed, akkor zsidónak nevezed. Egybként nem hazudtál. Csak manapság divat zsidózás miatt kitiltani nickeket. Ezt akartam megelőzni.

b
Előzmény: Tafkó Birgut (5810)
Tafkó Birgut Creative Commons License 2007.11.21 0 0 5812
 Elvileg a kutyahús nem egészségtelenebb, mint más húsok, de a ragadozó-dögevő volta miatt tartalmazhat az ember számára mérgező anyagokat – mondta Vallyon András állatorvos. – Megfelelő hőkezeléssel, sütéssel, főzéssel ez a veszély kivédhető, végül is ízlés dolga, kinek van kedve kutyából készült ételt enni. Néhány Tisza menti falu nyomortelepén ma is előfordul, hogy az ott lakók azt eszik, amihez hozzájutnak, kutyát, sündisznót vagy éppen a dögkútból kiemelt, elhullott állatot. Ez utóbbi veszélyessége miatt jogszabályba ütközik, ám akik már erre kényszerülnek, azokat nemigen lehet megbüntetni: a nyomor és a gyomor összefüggése itt nyilvánvaló.

Felháborítónak tartom, hogy a jogalkotók ítéletet helyeznek kilátásba olyanok ellen, kik a dögkútból esznek -egy állítólagos keresztény országban -, hiszen "nem az fertőzteti meg az embert", ugyebár, na, meg "minden tiszta a tisztának", s különbenis, "senki meg ne ítéljen titeket evésért".

p.s.

Aki olvassa, értse meg...

;)

Tafkó Birgut Creative Commons License 2007.11.21 0 0 5811
Én nem erőszakolhatom a törvényt olyanra, ki nem fogadja el a feltételeket. Istenre bízom az ítéletet...
Előzmény: Báthory Ödönke (5809)
Tafkó Birgut Creative Commons License 2007.11.21 0 0 5810

Ne hazudj. Borissza rabbinak neveztem. Igaz. Bort iszik, s rabbi is. Hazudtam akkor? És látod, annak ellenére, hogy szellemileg vak, még ő is felismerte, hogy ezek a törvények kulturálisan meghatározottak, ott, az adott körülmények között volt ezen rendelkezéseknek értelme...

Előzmény: Báthory Ödönke (5808)
Báthory Ödönke Creative Commons License 2007.11.21 0 0 5809
Nem én dicsexem a törvény megtartásával, hanem te. Ha dicsekszel vele, akkor tartsd is meg.

b
Előzmény: Tafkó Birgut (5807)
Báthory Ödönke Creative Commons License 2007.11.21 0 0 5808
Nocsak! Te hivatkozol egy borissza* zsidóra? Vagy mazsolázol a hivatkozással is?

*Tisztelt modik! Néhány hete maga tanult vitapartnerem nevezte Raj Tamás rabbit borissza zsidónak. Akkor őt nem moderáltátok, ezért veszem a bátorságot őt idézni. Én természetesen ezzel nem értek egyet.

b
Tafkó Birgut Creative Commons License 2007.11.21 0 0 5807
Azért nem kövezed meg azt, aki megveri a saját apját, mert nem bűn megverni a szülőt...?
Előzmény: Báthory Ödönke (5806)
Báthory Ödönke Creative Commons License 2007.11.21 0 0 5806
Aki a disznóhúsevést megtiltotta, az parancsolta meg a kövezést. Hiába nem eszel disznót, ha nem kövezel, akkor törvényszegő lettél. A nem kövezés a Törvény szerint egyenértékű a disznóhúszabálással.

b
Előzmény: Tafkó Birgut (5804)
Tafkó Birgut Creative Commons License 2007.11.21 0 0 5805

"Én mazsolázgatok?"

Pontosan!

"Te nem eszel disznót, de meghagyod a pajeszod?"

Akárcsak Raj Tamás, Budapest főrabbija...

"Van-e rajtad kétféle szövetű ruha?"

Akárcsak Raj Tamáson, Budapest főrabbiján...

"többé nem vagyunk a nevelőnek alávetve"

Tehát lehet lopni, csalni, szombatot taposni, vért inni, sertést zabálni, szex. célból havi bajos asszonnyal hálni...?

"Ezek a külső rendelkezések, amelyek ételekre, italokra és különböző mosakodásokra vonatkoznak, csak az új rendelkezés idejéig kötelezők"

Pontosan. Ezek a szentélyszolgálatra vonatkoztak. Miért is kéne nekem étel-, s italáldozatokkal foglalkoznom, kultikus tisztasági szabályokat megtartanom Pakson, vagy éppen Dunaújvárosban két évezreddel Jézus váltsághalála után, mikor a Templom kárpitja kettéhasadt...?

"Amikor megváltozik a papság, szükségképpen megváltozik a törvény is"

A bűneset előtt milyen papság is volt? Hány zsidó is élt akkor? Szabad volt Évának szombatot taposni, sertést zabálni, havi bajos asszonnyal szex. célból hálni, lopni, csalni, bálványt imádni, vért inni...?

Előzmény: Biga Cubensis (5803)
Tafkó Birgut Creative Commons License 2007.11.21 0 0 5804
Megkövezed azt, aki megveri a saját anyját? Nem? Miért? Tán nem bűn megverni a szülőt...?
Előzmény: Báthory Ödönke (5800)
Biga Cubensis Creative Commons License 2007.11.21 0 0 5803

Én mazsolázgatok? :)))) Te nem eszel disznót, de meghagyod a pajeszod? Van-e rajtad kétféle szövetű ruha? Kerekdedre van nyírva a hajad? Mit sem ér, ha a pár törvényt tartasz be és akár egyetlenegyet kihagysz!

"Tehát a törvény nevelőnk volt Krisztusig, hogy hit által igazuljunk meg. De miután eljött a hit, többé nem vagyunk a nevelőnek alávetve."

"Ezek a külső rendelkezések, amelyek ételekre, italokra és különböző mosakodásokra vonatkoznak, csak az új rendelkezés idejéig kötelezők."

"Ha tehát a tökéletesség elérhető volna a lévita papság által, mert a nép ez alatt kapta a törvényt, mi szükség még azt mondani, hogy Melkisédek rendje szerint más pap támad, aki nem Áron rendje szerint való? Amikor megváltozik a papság, szükségképpen megváltozik a törvény is"

Előzmény: Tafkó Birgut (5799)
Tafkó Birgut Creative Commons License 2007.11.21 0 0 5802

Te megkövezed az istenkáromlókat? Nem? Miért? Mert nem bűn Istent káromolni...?

Tafkó Birgut Creative Commons License 2007.11.21 0 0 5801

Te megkövezed a házasságtörőket? Nem? Miért, mert nem bűn házasságot törni...?

Báthory Ödönke Creative Commons License 2007.11.21 0 0 5800
Aminek alapján te nem kövezed meg a szombatrontót.

b
Előzmény: Tafkó Birgut (5799)
Tafkó Birgut Creative Commons License 2007.11.21 0 0 5799

Mazsolázgatunk? Mi alapján? A szájízed alapján? Has nevű istened alapján? Így könnyű...

;)

Tételes törvények elmúltak? Mi tartozik a tételes törvények közé? Ki dönti el? Tán Te, vagy a koffeinfüggő borisszák...?

"De vajon nem ettek-e disznót? Tudták, hogy mi Isten napja?"

Vajon nem hajoltak-é el Isten törvényétől a bálványimádó természeti népek, s nem épp azért zabáltak disznajt, tapostak szombatot, káromolták az Urat, mert bálványokhoz fordultak...?

Előzmény: Biga Cubensis (5798)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!